Geçmiş olsun canım sen bi iyileş psikolojini de toplada ne 5 kilolar verirsin inşallahKuzucuklarım nasılsınız ben Allaha şükür bugün eve çıktım hamdolsun iyiyim ama psikolojik olarak hiç iyi degilim kafamı dagıtmam gerek sizlerde durumlar nasıl hastanede aç susuz kalmama ragmen +5kilo ben şok serumlarmı yaptı acaba 25 tane büyük serum takıldım gebelik varken şekerli suluydu amaliyattan sonra ilaçlı serumlarmı durum bundan ibaret kendime gelim aldıklarım geri verim dönüşüm muhteşem olacak inş
Kızlar nasılsınız bakalım ?
H hugocuk
Sabret canım
Allahım kuzuna acil şifalar versin
Beterinden saklasın
Anka
Kaptanım süper sporun
Tebrik ediyorum valla
Sana da bu yakışır
Miniimalistt
Bi su bardağı ılık suya çay kaşığı ucuyla tarçın at ve iç tatlım , hergün bir bardak.. isteğin kırılacak emin ol
menü çok güzel canım. Kahvaltıya yumurta ekleyebilirdin böylede güzel ama.Menüm
Sabah (08.00)
1dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates, salatalık
Öğle(13.00)
1 servis kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık
Akşam(18.00)
Hindi sote
Salata
Ara; Bitter çikolata
1.5 litre su
30 dakika yürüyüş
menü güzel canım. Aslında ben 2 öğün beslenmeyi sevmiyorum. Genelde haftasonu mecburiyetten 2 öğün yapıyorum. Üç öğün beslenme daha sağlıklı ve güzel oluyorMenüm
Sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
1 kupa çay
Domates, salatalık
1 çk bal
18:00
3/4 adet 1 karış somon (kafasız ve kuyruksuz)
1 kase salata
1 çay bardağı limonlu soda.
Çocuk hasta ya canım, öğlen sağlık ocağına gittik, okula uğradık falan. Sonra bir kötü oldum ben uyudum küçük oğlanla. 6da kalktım.. Yemek de 2 öğün oldu bu sebeple.menü güzel canım. Aslında ben 2 öğün beslenmeyi sevmiyorum. Genelde haftasonu mecburiyetten 2 öğün yapıyorum. Üç öğün beslenme daha sağlıklı ve güzel oluyor
mecburiyetten yaptığımız zamanlar oluyor. Durumunu da biliyorum. Benimde genelde haftasonu 2 öğün oluyor.Çocuk hasta ya canım, öğlen sağlık ocağına gittik, okula uğradık falan. Sonra bir kötü oldum ben uyudum küçük oğlanla. 6da kalktım.. Yemek de 2 öğün oldu bu sebeple.
Menüm
Kahvaltı öncesi limonlu su
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmek
1 rafadan yumurta
2 zeytin
1 yk süzme yoğurt
1 tk haşhaş
2 fincan şekersiz çay
Öğle 14.45
1 tabak menemen
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Ara 16.45
10 tane hurma (kuru)
akşam 19.30
1 tabak menemen
Bol yeşillik (roka tere dereotu)
yatarken
3 kaşık yoğurt, pul biber, limon
2 kupa süt artırıcı çay.
Beğenmene çok sevindim canım yarın inşallah daha düzgün olacak:)menü çok güzel canım. Kahvaltıya yumurta ekleyebilirdin böylede güzel ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?