- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
N
Nİloya yüzdesini yanlış girmiş editlesene
Wc den sonra tartılmak daha iyi imisArkadaşlar siz direk sabahmı tartılıyorsunuz yoksa ilkönce wc ye mi cıkıyorsunuz? Arada fark oluyormu? Ben şimdi direk tartıldım 64.4 kg diyor...
valla kaderimiz oldu artıkYine battığımız bir hafta. Tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar.
Ajandama bakacağım.valla kaderimiz oldu artık
Yeni hafta girecek olan varsa ismini söyle de tam dikkatle bi hafta geçirsin kaptanım
Ya bu yüzdeleri hesaplama olmuyor. Hesap makinasının bile kafası karıştıBen de uğraşıyordum baktım.iyice karıştırdılar bıraktım
Ben şimdi 2 kişi yi daha ekledimBen de uğraşıyordum baktım.iyice karıştırdılar bıraktım
tamam kaptanımAjandama bakacağım.
Geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çılaracaksın. Direk bolme tuşuna basıp geçen haftanın kilosunu yazacaksın. Direk çarpma tuşuna basıp 100 yazacaksın. Çıkan sonucun virgulden önceki kısmını ve virgulden sonraki 2 hanesini yazıp bırakacaksın.Ya bu yüzdeleri hesaplama olmuyor. Hesap makinasının bile kafası karıştı
Öyle yaptım !!Geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çılaracaksın. Direk bolme tuşuna basıp geçen haftanın kilosunu yazacaksın. Direk çarpma tuşuna basıp 100 yazacaksın. Çıkan sonucun virgulden önceki kısmını ve virgulden sonraki 2 hanesini yazıp bırakacaksın.
Böyle beslenirsen aç olursun tabii. Miss gibi yumurtamız peynirimiz zeytinimiz mevsim yeşilliklerimiz var. Onlardan yeseneEki Görüntüle 2068413
:)))
Günaydınnn. Aç gezenler kervanından ben.
Dün akşam bir sürü kaçamak( bol meyve, 1 paket çikolatalı bisküvi ve 1 sb sıcak çikolata) ve sabah yaşanan pişmanlıktan sonraa,,,
Kahvaltı menümü paylaşıyorum. 1 sb yoğurtun içine 2 yk chia tohumu, salatalık, domates ve çay
Şu an aç mıyım açımm ama durmak yok!!!!!
Tartı başarılarınızı kutluyorum, darısı başıma diyorum
Ben sabah kalkınca tuvalete gidip ondan sonra tartılıyorumArkadaşlar siz direk sabahmı tartılıyorsunuz yoksa ilkönce wc ye mi cıkıyorsunuz? Arada fark oluyormu? Ben şimdi direk tartıldım 64.4 kg diyor...
Yapmamışsın ki yanlış çıkmışÖyle yaptım !!
Kilo farkını görünce gaza geldim kahvaltımı da yaptım. Hatta en çok miktarını ayarlamakta zorlandığım kuruyemişi bile az yedim. giden ödem de kilo da gittiği yerde kalsın gelmesin geri
Tamam şimdi oldu :)Geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çılaracaksın. Direk bolme tuşuna basıp geçen haftanın kilosunu yazacaksın. Direk çarpma tuşuna basıp 100 yazacaksın. Çıkan sonucun virgulden önceki kısmını ve virgulden sonraki 2 hanesini yazıp bırakacaksın.
Evet denedim tekrar şimdi oldu :)Yapmamışsın ki yanlış çıkmış
Evet denedim tekrar şimdi oldu :)
Hosgeldin akşam ne yemissin öyleEki Görüntüle 2068413
:)))
Günaydınnn. Aç gezenler kervanından ben.
Dün akşam bir sürü kaçamak( bol meyve, 1 paket çikolatalı bisküvi ve 1 sb sıcak çikolata) ve sabah yaşanan pişmanlıktan sonraa,,,
Kahvaltı menümü paylaşıyorum. 1 sb yoğurtun içine 2 yk chia tohumu, salatalık, domates ve çay
Şu an aç mıyım açımm ama durmak yok!!!!!
Tartı başarılarınızı kutluyorum, darısı başıma diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?