- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Yürüyüş tamam da spor listesinn son hali miii? Abowww. Ben 1.5 saat yuruyum listeyi sen bul kaptanım yaaa.florence_N geçen hafta ceza almıştın ama bebeğin durumundan dolayı yapmadın. Bu hafta hem her gün 1,saat mutlaka yürüyüş hem de spor listesinin son halini günlük bana gönderme cezası veriyorum. Haftaya da mutlaka %1 çıkarman lazım. Anlaştık mı
valla konyada davet deyince bunlrı yapıyorlarişte ne yapıyorlarsa azar azar ye sen
Yürüyüş tamam da spor listesinn son hali miii? Abowww. Ben 1.5 saat yuruyum listeyi sen bul kaptanım yaaa.
valla senin ordan alacağınla ben burdan bişey kazanmayacağım.. sadece taşıyamıyorum dediğin için dedim...
kuru fasulye, barbunya, taze fasulye, mercimek ne bileyim her şeyi götürebilirsin ...
Ay canım ben diğer listeye eklemeyi unuttum off, yoksa burda paylaşmıştım hepsinijane eyre_ sen 2 gün menü paylaşmışsın başka yok. neden acaba...
kızlar menülerinizi düzenli paylaşın ve diğer konuya mutlaka ekleyin...
aboooo nasıl Konyalı onlar. Çakma Konyalılar7 yıllık evliyim ne kvde ne görümcede ne başka akrabalarında sarmanın seeesini görmedim. ha onlara laf ediyorum da ben yaparmıyım bende yapamam. beceremem:))
reklama gel
ben zaten ısıtmadan yerim canım
işyerinde her şey var mikrodalgası, ocağı, fırını
ben yemek çeşidi bulamıyorum
genelde getirdiğim yemekler saç kavurma, ciğer, sote, musakka, tavuk göğsü, köfte patates ve arada sarma..pilav, bulgur ve makarna yiyemiyorum çok çok mecbur kalırsam günü kurtarmak için getiriyorum ama severek yemediğim için doymuyorum.
reklamı geç yemek tarifi ver patron
işte bakacaktık şimdi ne yemişsin niye kilo verememişsin. hata var mı yoksa herşey normal miAy canım ben diğer listeye eklemeyi unuttum off, yoksa burda paylaşmıştım hepsini
jane eyre_ senin hedef kilonu değiştiriyorum canım. Tıkandığın yerde mezun ederiz seni en azından liste dışında vermeye devam edersin ne dersin. Bi bakayım kaç yapabiliyorum.
ortalamayı görünce benim de acıdı bir yerlerimAcıdı..
Tamamdır mutlaka yapacağımjane eyre_ sana da 1 saat yuruyuş veya 45 dakika leslie yazdım. Her gün kontrol edeceğim.
innuk benim verdiğim hedefi beğenmeyen innuk ... Seni napalım.. Spor aletin var mıydı senin.
Günaydın hatun kişiler,
Tartılmadım Spor yok
Ya sizlerin engin tecrübesine dayanarak soriciim
Haftasonu pişirip buzluğa atıp hafta içi işe getirebileceğim yemek önerileriniz var mı? Çok sulu yemek olmaması lazım çözülünce çantada getirmem zor oluyor. Yemek bulamıyorum ve hep aynı şeyleri yemekden sıkıldım. Getirmeyince de abur cubur ile geçiştiriyorum. Hem doymuyorum hem de çok kalori alıyorum.
Bi yardım edin..
canım zeytinyağlı yemekler ısıtmaya gerek kalmadan yenebiliyor, mesela zeytinyağlı pırasa, kereviz, barbunya. haşlanmış karnabahar brokoli. doyurucu lifli tok tutucu şeyler bunlar.
ben minik bir ocak aldım, elektrikli. çorbayı falan ısıtıyorum onunla.
30 dk leslie
500 ip atlama yapıp yanınıza gelmiş bulunuyorum
İşte olmayan tüm takımdaşlarımı Leslie veya başka bir spor yapmaya davet ediyorum..
Yeşil çay sevenleri hergün neskafe değil yeşil çay içmeye ,
Düşük tansiyon sorunu olmayanların Hergün içtiği suyun 1 listesine 1 limon sıkıp içmelerine,
Tatlı krizi olanları 1 litre suya 1 tatlı kaşığı tarçın koyup akşama kadar bitirmeye,
Kaçamak yapanları +15 dk spora ,
Hepinizi ve kendimi tam kararlılık full motivasyonla kilo vermeye
Bu haftaki spor puanımızın toplamının 2 katını yapmaya davet ediyorum kızlar..
takımımızı toparlamamız lazım.
Benim tatlı sorunum var valla tarcını deneyeyim. Canim tatlı istediğinde banyo yapiyordumSüpersin canım sen veAnka çok iyi kaptanlarsınız ben 2. haftama girdim bugün itibariyle yüzünüzü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum:)) inşallah listeyede girersem katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yampaya çalışacağım. Bu kaar güzel tavsiyelere emeğe toparlanırız biz bence:) Bu arada kaçıncı olmuşuz bu takımların sıralamadı yazıyor mu canım bir yerde 1. vs diye?
Bendede iş yeri sorunu var bütün günüm işyerinde geçiyor mesela bugün saat 12-19 kadar ordayım 20 de evdeyim. İşyerimdr sadece sağlıksız şeyler var ekmek tatlı pasta felan. Coğu zaman bi ekmek arası yapiyordum molamda hani ne yiyeceğimi bilemiyorum. Annem öğle yemeğini 13 14 gibi yapiyor e dündende coğu zaman yemek kalmiyor bitiyor. Şöyle yapcam bende artık: sabahları yoğurt yiycem medela bugün ev yapımı yoğurd ve 3 kaşık yulaf döktüm üzerine. Öğleyede yani iş için kendime kahvaltı tıpası hazırlayacağım salatalık zeytin peynir ve wasa kıtır ekmek. Akşam ne yapsam bilmiyorumKaptan ne desen haklısın valla.. Tam gaza geldim kırdım şeytanın bacağını ama bir hastalık vurdu beni bırakmak zorunda kaldım. Haliyle hedef medef yalan oldu..
Spor aletim var. Ama kullanamayrum oni.. Ben ne zaman üzerine çıksam ufaklık gelip tırmanmaya çalısıyor gıccık oluyorum.. Onlar uyuduktan sonra pilim bitmezse yapabiliyorum. İyi leştim artık bu hafta yapıcam inşallah..
Benim asıl sorunum akşam yemekleriii.. saat 8 den sonra olmuyor. Yesem bir türlü yemesem bir türlü..
En sonunda şu hazır shakelerden alıcam akşam işte onlardan için çıkıcam akşam yemeği olayı bitecek çatırr çatırda kilo vericem. Ama sonra bana yok sağlıksız, yok menünü beğenmedim demeyinn..
Kötfe, tavuk salata..
ben her tür yemeği getiriyorum işe..
Bugün barbunya ve salatam var. Evden koyarken suyunu kaşıkla süzüp koyuyorum ısıtırken azcık su ekliyorum.
Deneye bilirsin bu şekilde.
Süpersin canım sen veAnka çok iyi kaptanlarsınız ben 2. haftama girdim bugün itibariyle yüzünüzü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum:)) inşallah listeyede girersem katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yampaya çalışacağım. Bu kaar güzel tavsiyelere emeğe toparlanırız biz bence:) Bu arada kaçıncı olmuşuz bu takımların sıralamadı yazıyor mu canım bir yerde 1. vs diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?