Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yürüyüş tamam da spor listesinn son hali miii? Abowww. Ben 1.5 saat yuruyum listeyi sen bul kaptanım yaaa.

valla konyada davet deyince bunlrı yapıyorlar işte ne yapıyorlarsa azar azar ye sen

7 yıllık evliyim ne kvde ne görümcede ne başka akrabalarında sarmanın seeesini görmedim. ha onlara laf ediyorum da ben yaparmıyım bende yapamam. beceremem:))

valla senin ordan alacağınla ben burdan bişey kazanmayacağım.. sadece taşıyamıyorum dediğin için dedim...
kuru fasulye, barbunya, taze fasulye, mercimek ne bileyim her şeyi götürebilirsin ...

valla ben bakliyat türünü iki üç ayda bir yerim
kız hiç yemez o yüzden pişirmiyorum
çorba bile yemez o bende haftada bir iki dışarda çorbamı içer gelirim

canım zeytinyağlı yemekler ısıtmaya gerek kalmadan yenebiliyor, mesela zeytinyağlı pırasa, kereviz, barbunya. haşlanmış karnabahar brokoli. doyurucu lifli tok tutucu şeyler bunlar.

ben minik bir ocak aldım, elektrikli. çorbayı falan ısıtıyorum onunla.

jane eyre_ senin hedef kilonu değiştiriyorum canım. Tıkandığın yerde mezun ederiz seni en azından liste dışında vermeye devam edersin ne dersin. Bi bakayım kaç yapabiliyorum.

Canım olur valla böyle giderse takıma da faydam olmayacak yoksa, dediğin gibi liste dışında olurum devamlı da yazarım.

innuk benim verdiğim hedefi beğenmeyen innuk ... Seni napalım.. Spor aletin var mıydı senin.

Kaptan ne desen haklısın valla.. Tam gaza geldim kırdım şeytanın bacağını ama bir hastalık vurdu beni bırakmak zorunda kaldım. Haliyle hedef medef yalan oldu..
Spor aletim var. Ama kullanamayrum oni.. Ben ne zaman üzerine çıksam ufaklık gelip tırmanmaya çalısıyor gıccık oluyorum.. Onlar uyuduktan sonra pilim bitmezse yapabiliyorum. İyi leştim artık bu hafta yapıcam inşallah..
Benim asıl sorunum akşam yemekleriii.. saat 8 den sonra olmuyor. Yesem bir türlü yemesem bir türlü..
En sonunda şu hazır shakelerden alıcam akşam işte onlardan için çıkıcam akşam yemeği olayı bitecek çatırr çatırda kilo vericem. Ama sonra bana yok sağlıksız, yok menünü beğenmedim demeyinn..

Kötfe, tavuk salata..
ben her tür yemeği getiriyorum işe..
Bugün barbunya ve salatam var. Evden koyarken suyunu kaşıkla süzüp koyuyorum ısıtırken azcık su ekliyorum.
Deneye bilirsin bu şekilde.

sorun orda işte canım çok seçiyorum
ben pırasa, kereviz, brokoli ağzıma sürmem arada bi belki karnıbahar o da çok nadir
yoksa soğuk yemek sorun değil

Anka

Merhaba kızlar

Menüm
Sabah 11:00 yarım muz ,bir kase yoğurt ve 1 yk chia tohumu ,bir adet portakal

Ara 14/00 Türk kahvesi yanına iki parça bitter çikolata

Akşam 18:00 Bir tabak yeşil mercimek yemeği ve 3 yk pilav

Menüm

Sabah 11/30 Bir dilim tam buğday ekmeği,bir domates ,bir adet salatalık,5 adet Zeytin ,bir dilim kek

Ara 13:30 Bir avuç leblebi ve fındık

Akşam 18 .30 iki dilim pizza

menüm
Sabah 08:30 tam buğday ekmeğine domates ben peynirli tost

Ara 10:30 Bir dilim kek

Öğle 12:30 Bir adet lahmacun

Akşam 1830: Bir kase mercimek çorbası,3yk fasulye

14 kasım 2017 tarih menüm

Sabah 08:00 tam buğday ekmeğine sandviç peynir domates ve salatalıklı

Öğle 12:00 Bir dilim tam buğday ekmeği ve ton balığı

Ara 15:00 probiyotik yoğurt

Akşam 19:00 5yk etki patates yemeği ,1 dilim kabak tatlısı

Süpersin canım sen ve Anka çok iyi kaptanlarsınız ben 2. haftama girdim bugün itibariyle yüzünüzü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum:)) inşallah listeyede girersem katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yampaya çalışacağım. Bu kaar güzel tavsiyelere emeğe toparlanırız biz bence:) Bu arada kaçıncı olmuşuz bu takımların sıralamadı yazıyor mu canım bir yerde 1. vs diye?

Benim tatlı sorunum var valla tarcını deneyeyim. Canim tatlı istediğinde banyo yapiyordum

Bendede iş yeri sorunu var bütün günüm işyerinde geçiyor mesela bugün saat 12-19 kadar ordayım 20 de evdeyim. İşyerimdr sadece sağlıksız şeyler var ekmek tatlı pasta felan. Coğu zaman bi ekmek arası yapiyordum molamda hani ne yiyeceğimi bilemiyorum. Annem öğle yemeğini 13 14 gibi yapiyor e dündende coğu zaman yemek kalmiyor bitiyor. Şöyle yapcam bende artık: sabahları yoğurt yiycem medela bugün ev yapımı yoğurd ve 3 kaşık yulaf döktüm üzerine. Öğleyede yani iş için kendime kahvaltı tıpası hazırlayacağım salatalık zeytin peynir ve wasa kıtır ekmek. Akşam ne yapsam bilmiyorum Bide bende Hypertroidi var onu da belirtmek istedim tanıtımda belirtmedim komple ailem zayıf mesela ksrdeşim 2 3 tabak yiyor ben 1 tabakla sanki 5 kilo aliyormuşum gibi oluyorum benden 10 kilo zayıf. Zamanında fazla yemediğim halde kilo alınca hasta olduğum ortay cıktı.

Akşam belli oluyor sonuçlar canım
Kaptanımız haber veriyor bize
Desteğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim
Sohbet muhabbet güzel sadece biraz daha motive olup takımımıza katkı sağlamamız gerek.
Birbirini hiç tanımadan birbirimiz için takım için çabalıyoruz Ne güzel bi ortam var kıymetini bilip asılmamız gerek.
Bi kaçamak yapacaksak burda emeği olan herkesi düşünmemiz gerek.
Takımın amacı da bu zaten .
Kaptancımı kaç hafta oldu üzüyoruz
Artık bi son vermeliyiz bence.

Laflarım ben de dahil yeni gelen gelmeyen herkese..herşey bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…