- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Gece bebek ateşlendi hastaneye götürdük sabah tahlil verdik geldik. Boğaz kulak temiz bakalım idrar yolu enfeksiyonu galiba. Sıpa 9 a kadar yapsaydı acilden alacaklardı ne güzel yapayım demedi bi.
Çok geçmiş olsun canımGece bebek ateşlendi hastaneye götürdük sabah tahlil verdik geldik. Boğaz kulak temiz bakalım idrar yolu enfeksiyonu galiba. Sıpa 9 a kadar yapsaydı acilden alacaklardı ne güzel yapayım demedi bi.
Geçmiş olsun bu m3vsim çocuklar hep hasta oluyorGece bebek ateşlendi hastaneye götürdük sabah tahlil verdik geldik. Boğaz kulak temiz bakalım idrar yolu enfeksiyonu galiba. Sıpa 9 a kadar yapsaydı acilden alacaklardı ne güzel yapayım demedi bi.
Sporsuz bir haftada daha fazla ne olabilirdi ki...
Acayip iştah açar. Ben de farkettim ki yumurtlama dönemlerinde artık kilo alıyorum. Geçen ay da öyle oldu. 500-1000gr arası alıyorum. Ne alaka anlamadım. Bu hafta açlık surelerim çok uzun o da direnç geliştirmiş olabilir.Sen yine spor yaptığında çok iyi veriyorsun flo, ben bu hafta dikkat de ettim spor da yaptım ama milim milim verdim yine ya, belki biliyorsundur demir ilaçları vs kilo artmasına ya da kilo verememeye sebep olabilir mi?
Tebrik ederim canım harikasın. Listeye de ekle arada kalmasın.Sonunda 65i görebildim. Bir türlü inemiyordum lanetli 66 dan. Max gördüğüm 66.0 dı sonunda 65.8 olmuşum. İnşallah 50lileri de görürümbu da %1,79 yapıyor
Sen ideal kilondasın belki de. Bi yağ kas ölçümü yaptırsana canım.Sen yine spor yaptığında çok iyi veriyorsun flo, ben bu hafta dikkat de ettim spor da yaptım ama milim milim verdim yine ya, belki biliyorsundur demir ilaçları vs kilo artmasına ya da kilo verememeye sebep olabilir mi?
Ayy valla listede olsanız çok güzel olacaktı
Acayip iştah açar. Ben de farkettim ki yumurtlama dönemlerinde artık kilo alıyorum. Geçen ay da öyle oldu. 500-1000gr arası alıyorum. Ne alaka anlamadım. Bu hafta açlık surelerim çok uzun o da direnç geliştirmiş olabilir.
Sen ideal kilondasın belki de. Bi yağ kas ölçümü yaptırsana canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?