Hoşgeldin canım. Hedefin kaçtı.
ben sana tupperware öneriyorumGünaydın hatun kişiler,
Tartılmadım Spor yok
Ya sizlerin engin tecrübesine dayanarak soriciim
Haftasonu pişirip buzluğa atıp hafta içi işe getirebileceğim yemek önerileriniz var mı? Çok sulu yemek olmaması lazım çözülünce çantada getirmem zor oluyor. Yemek bulamıyorum ve hep aynı şeyleri yemekden sıkıldım. Getirmeyince de abur cubur ile geçiştiriyorum. Hem doymuyorum hem de çok kalori alıyorum.
Bi yardım edin..
yok canım 12 ye kadar vakit var...merhabalar geç mi kaldım
resim çekemedim telaştan. 71,8im.
dün kahvaltım 2kk peynir, domates, 3-4 zeytin 1 yumurta ve tb ekmek
öğlen pırasa
çayın yanında etiform
akşam nohut yemeği
yürüme yok
su 2 litre
azar azar ye canım 5 sarma 2 şer 3 er kaşık yemeklerden 1 dilim su böreği falanakşam ailecek yemeğe gidicez. ve de yarın görümcem bizi yemeğe çağırıyor. napıcam şimdiden bu iki akşamı nasıl atlatıcam derdine düştüm. niye rahat bırakmazlar misafiri ye ye ye ısrar ederler.
yok canım 12 ye kadar vakit var...
menü genel olarak güzel ama nohutu kilo verme döneminde 4 kaşıktan fazla yememeye çalış canım... menülerinde de mutlaka yoğurt salata olsun
ben sana tupperware öneriyorum
zeytin yağlı yemekleri kat içine getir ısıtma derdi de yok... çorba bile taşıyabilirsin
iş yerinde mikro varsa mikrodalga kaplarından al... ısıt ye...
azar azar ye canım 5 sarma 2 şer 3 er kaşık yemeklerden 1 dilim su böreği falan
valla senin ordan alacağınla ben burdan bişey kazanmayacağım.. sadece taşıyamıyorum dediğin için dedim...reklama gel
ben zaten ısıtmadan yerim canım
işyerinde her şey var mikrodalgası, ocağı, fırını
ben yemek çeşidi bulamıyorum
genelde getirdiğim yemekler saç kavurma, ciğer, sote, musakka, tavuk göğsü, köfte patates ve arada sarma..pilav, bulgur ve makarna yiyemiyorum çok çok mecbur kalırsam günü kurtarmak için getiriyorum ama severek yemediğim için doymuyorum.
reklamı geç yemek tarifi ver patron
valla konyada davet deyince bunlrı yapıyorlarhahaaaaa sarmayı böreği yapacak hatun nerde ayyyyy güldürdün beni:))))
Açlık otu metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyor bağırsak çalıştırıyor yağ yakıyor. Menü sayfasın da sormuşsun orda yazılmıyor.Günaydıııın güzel bayanlar kahvaltımı yaptım suyumu içtim şimdi hazırlanıp dışarı çıkma zamanım birazdan sınavım var bi başarılar temenninizi alırım bende tartılmak istiyorum bugün henüz üç gün olsada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?