Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

jane eyre_ senin hedef kilonu değiştiriyorum canım. Tıkandığın yerde mezun ederiz seni en azından liste dışında vermeye devam edersin ne dersin. Bi bakayım kaç yapabiliyorum.

florence_N geçen hafta ceza almıştın ama bebeğin durumundan dolayı yapmadın. Bu hafta hem her gün 1,saat mutlaka yürüyüş hem de spor listesinin son halini günlük bana gönderme cezası veriyorum. Haftaya da mutlaka %1 çıkarman lazım. Anlaştık mı

Günaydın hatun kişiler,

Tartılmadım Spor yok

Ya sizlerin engin tecrübesine dayanarak soriciim
Haftasonu pişirip buzluğa atıp hafta içi işe getirebileceğim yemek önerileriniz var mı? Çok sulu yemek olmaması lazım çözülünce çantada getirmem zor oluyor. Yemek bulamıyorum ve hep aynı şeyleri yemekden sıkıldım. Getirmeyince de abur cubur ile geçiştiriyorum. Hem doymuyorum hem de çok kalori alıyorum.

Bi yardım edin..

30 dk leslie
500 ip atlama yapıp yanınıza gelmiş bulunuyorum

İşte olmayan tüm takımdaşlarımı Leslie veya başka bir spor yapmaya davet ediyorum..

Yeşil çay sevenleri hergün neskafe değil yeşil çay içmeye ,

Düşük tansiyon sorunu olmayanların Hergün içtiği suyun 1 listesine 1 limon sıkıp içmelerine,

Tatlı krizi olanları 1 litre suya 1 tatlı kaşığı tarçın koyup akşama kadar bitirmeye,

Kaçamak yapanları +15 dk spora ,

Hepinizi ve kendimi tam kararlılık full motivasyonla kilo vermeye
Bu haftaki spor puanımızın toplamının 2 katını yapmaya davet ediyorum kızlar..
takımımızı toparlamamız lazım.

ben sana tupperware öneriyorum
zeytin yağlı yemekleri kat içine getir ısıtma derdi de yok... çorba bile taşıyabilirsin
iş yerinde mikro varsa mikrodalga kaplarından al... ısıt ye...

merhabalar geç mi kaldım

resim çekemedim telaştan. 71,8im.

dün kahvaltım 2kk peynir, domates, 3-4 zeytin 1 yumurta ve tb ekmek

öğlen pırasa

çayın yanında etiform

akşam nohut yemeği

yürüme yok
su 2 litre

akşam ailecek yemeğe gidicez. ve de yarın görümcem bizi yemeğe çağırıyor. napıcam şimdiden bu iki akşamı nasıl atlatıcam derdine düştüm. niye rahat bırakmazlar misafiri ye ye ye ısrar ederler.

yok canım 12 ye kadar vakit var...
menü genel olarak güzel ama nohutu kilo verme döneminde 4 kaşıktan fazla yememeye çalış canım... menülerinde de mutlaka yoğurt salata olsun

yok canım 12 ye kadar vakit var...
menü genel olarak güzel ama nohutu kilo verme döneminde 4 kaşıktan fazla yememeye çalış canım... menülerinde de mutlaka yoğurt salata olsun

nohutun yanına turşu gider diye salata yapmadım evet .yogurdum da ekşidi sütçüyü bekliyorum ctesi yeniliycem inşallah:)

ben sana tupperware öneriyorum
zeytin yağlı yemekleri kat içine getir ısıtma derdi de yok... çorba bile taşıyabilirsin
iş yerinde mikro varsa mikrodalga kaplarından al... ısıt ye...

reklama gel
ben zaten ısıtmadan yerim canım
işyerinde her şey var mikrodalgası, ocağı, fırını
ben yemek çeşidi bulamıyorum
genelde getirdiğim yemekler saç kavurma, ciğer, sote, musakka, tavuk göğsü, köfte patates ve arada sarma..pilav, bulgur ve makarna yiyemiyorum çok çok mecbur kalırsam günü kurtarmak için getiriyorum ama severek yemediğim için doymuyorum.
reklamı geç yemek tarifi ver patron

***12.TAKIM 544.Etap***

florence_N (72.3/72.1/0.2/%0.28)
jane eyre_ (59.1/58.9/0.2/%0.34)
gulenyuzumsunsen (79/78/1/%1.27)
İnnuk(65.5/65.3/0.2/%0.31)

12. Takım Ortalaması: 0,550

Yeni üyelerimiz
@smy11 (64/63.7/0.3/%0.46)
@niloyabebe (81/80.2/0.8/%0.98)
@Alya39 (77
@Elmira2017 (63/59.9/3.1/%4.92 )
@sr6ae
@Yvz_Rose (67/65.8/1.2/%1,79)
@Sia mia
@Tugbanusta
kirmizilihatun
Perihan66

İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (97,7/97,1/%0,61)
@asya_01

Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58.7)
listemizin son hali kızlar. kilonuzu ekleyin listeye...

Son düzenleme:
valla senin ordan alacağınla ben burdan bişey kazanmayacağım.. sadece taşıyamıyorum dediğin için dedim...
kuru fasulye, barbunya, taze fasulye, mercimek ne bileyim her şeyi götürebilirsin ...

Açlık otu metabolizmayı hızlandırıyor ödem attırıyor bağırsak çalıştırıyor yağ yakıyor. Menü sayfasın da sormuşsun orda yazılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…