amin inş canım çok saolHayırlı olsun canım hayırla kucağına al inşallah
amin inşAllah canımgözün aydın canim sağlıcakla kucağına al inşallah
amin inşAllah canımHayırlı olsun canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu ara bir kaç kişi denk geldi, gruba girdikten kısa süre sonra hayırlı haberlerini aldık. Allah kucağına da almayı nasip etsin canım, mutlu mesut büyüt yavrunu inşallah.topiğe gelen hamiş mi oluyor
Dikkat et, olur mu olur..vellahi topiğe uğramaya korkuyorum
mitoz bölünerek de hamile falan kalınıyo mu
beslenmede öğretmende eğitimci adı altindaBeslenme değilmi?
Allahım eve geldik. Sutcu geldi hemen kapıdayken. Alel acele süt aldım tezgaha koydum kız gelmiş dokmuş 4 kilo sutu halıya. Halı dolap heryer mahvoldu
1 litreye ne kadar püskül koyuyorsun?Saat oldu öğlen ..
Benim iştah yine tavanlarda.
Bacak ağrılarım halsizliğim de var.
500 ip atlama
1 litre de Mısır püskülü çayı içtim limonlu.
o fazla dan 900 gr mın şişliğiniı hissediyorum kendimde.
Cuma'ya kadar atıp, listeye kötü etki bulunmadan gelmek istiyorum inşallah başarırım kızlar
Ben de üzüldüm ama napayım laf anlayacak bi çocuk değil ki kızsamBen olsam sinir krizi geçirirdim valla. Çocuklar halıya şekerli bir şey dokunce içimdeki canavar harekete geçiyor, Allah sana iyi sabır veriyor valla..
Kapıyı kilitlesen zamanla alismaz mi?Ben de üzüldüm ama napayım laf anlayacak bi çocuk değil ki kızsamHalıyı topladım yıkamaya vereceğim daha geçen hafta yıkanmıştı
Kan degerin kaç çıkmış kuzugünaydın kızlar grubunuz bana ugurlu geldi kanda da pozitif cıktı hamileyim diyet işine ara vermek zorundayımAllah isteyen herkese nasip etsin
Bende ilk defa yaptım ama bi tutamdan biraz fazla kadar koydum1 litreye ne kadar püskül koyuyorsun?
Allah sabrını arttırsın canımBen de üzüldüm ama napayım laf anlayacak bi çocuk değil ki kızsamHalıyı topladım yıkamaya vereceğim daha geçen hafta yıkanmıştı
kilitli duruyor aslında da unutulunca hemen dalıyor işte hiç kaçırmıyor...Kapıyı kilitlesen zamanla alismaz mi?
sağol canım yok kendi kendime soylene soylene yaptım..Allah sabrını arttırsın canım
Sağlık Olsun kızma
Kuzucuk her fırsatta yapıyor bunu Allah kolaylık versinBen de üzüldüm ama napayım laf anlayacak bi çocuk değil ki kızsamHalıyı topladım yıkamaya vereceğim daha geçen hafta yıkanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?