Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar nasılsınız bugün evdeyim 2 günlüğüne kısa bir şehr dışına çıkmam lazım ama akşam meülerimi mutlaka yazacağım yürüyüş yapamayacağım ona üzülüyorum Birde bu cumadan itibaren ip atlamaya başlayacağım inşallah gulenyuzumsunsen canım sen mi demiştin hayali ip atlıyorum ip heryere takılıyor diye? Ben de o şekilde yapmayı düşünüyorum günde 100 ile başlayınhergün arttıracağım faydası olur inşallah:) Gram göbek yok ama basenim maşallahh:))

Ben de rüyamda hamilelik testi yapıyordum pozitif çıktı. Hem 4 çizgi... Anaa diyorum 4. olunca 4 çizgi çıkıyormuş diye şaşırıyordum falan değişik bir rüyaydı

En sevdiğim rütayı rüyada yorumlamak ben de çok yaparım
Sağlığa kavuşmana işaret ediyordur rüyan inşallah çok geçmiş olsun

Ben de dün hayali atladım kızım da kucağımda çık iyiydi
Bugün gerçek atlayım dedim çok zorladı elli de tıkandım

Ben de dün hayali atladım kızım da kucağımda çık iyiydi
Bugün gerçek atlayım dedim çok zorladı elli de tıkandım
Hayali ile normal atlama puanlarını değiştirelim olmazsa. Hayali gerçekten kolay. İple atlayamıyorum ben de fazla 150 yapmıştım en son 20-30 setler halinde.
10.000 (on bin) atlayanları duyunca çok şaşırıyorum

Kucağımda on kilı yavrum ile yüz yaptım yine de atlardım ama gerçeği fena

Evet ben söylemiştim canım
İki tane küçük çocuk olunca iple atlamak bir hayal oluyor sürekli dibimdeler çünkü.
Hiç hareketsizliktense hayali de olsa yapıyorum

merhabalar arkadaşlar ben sr6ea

kuğu gibi olayım diye ismimi değiştirdim evvela onu belirteyim:)))

dün neler yedimmmmm

sabah: peynir haşlanmış yumurta domates salatalık tb ekmek klasik kahvaltım
ara 1 elma

öğlen yayla çorba ve 3 adet çakma çiğköfte. yağsız salçasız . suyla bulguru yoğurup baharat katmış arkadaş.

2 kuru erik

akşam : tarhana çorba ve nohut yemeği

su 2,5 litre yürüyüş 2,5 km

bu sabahki tartım 71,8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…