Yok ekmekle arayı bozdum yine çok şükür tamam Canlar ona dikkat edeyimArkadaşın dediği gibi ekmek vs karbonhidrat almazsan yiyebilirsin canım
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahgünaydın kızlar grubunuz bana ugurlu geldi kanda da pozitif cıktı hamileyim diyet işine ara vermek zorundayımAllah isteyen herkese nasip etsin
Listeye giren bi tuhaflaşıyorGünaydın kızlar,
Menü denebilirse dün ki menümü yazayım. Alın sopalarınızı gelin hadi..
Kahvaltı 09:00
1 poaça,
1 çikolatalı açma..
Öğle yemeği yok..
Akşam,
1 kase şehriye çorbası,
1 dilim eski kaşar,
1 tavada yumurta,
4-5 dilim ekmek
Hoşgeldin sen yeni mi katıldın.slm kızlar matche çayını deneyip olumlu sonuç alan varmı aranızda . etkisi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim. iyi günler
Ben de rüyamda hamilelik testi yapıyordum pozitif çıktı. Hem 4 çizgi... Anaa diyorum 4. olunca 4 çizgi çıkıyormuş diye şaşırıyordum falandeğişik bir rüyaydı
İnşallah canım yaaa...En sevdiğim rütayı rüyada yorumlamak ben de çok yaparım
Sağlığa kavuşmana işaret ediyordur rüyan inşallah çok geçmiş olsun
Ben de dün hayali atladım kızım da kucağımda çık iyiydiKızlar nasılsınız bugün evdeyim 2 günlüğüne kısa bir şehr dışına çıkmam lazım ama akşam meülerimi mutlaka yazacağım yürüyüş yapamayacağım ona üzülüyorumBirde bu cumadan itibaren ip atlamaya başlayacağım inşallah gulenyuzumsunsen canım sen mi demiştin hayali ip atlıyorum ip heryere takılıyor diye? Ben de o şekilde yapmayı düşünüyorum günde 100 ile başlayınhergün arttıracağım faydası olur inşallah:) Gram göbek yok ama basenim maşallahh:))
Hayali ile normal atlama puanlarını değiştirelim olmazsa. Hayali gerçekten kolay. İple atlayamıyorum ben de fazla 150 yapmıştım en son 20-30 setler halinde.Ben de dün hayali atladım kızım da kucağımda çık iyiydi
Bugün gerçek atlayım dedim çok zorladı elli de tıkandım
Sevdim canım hem de çokİnşallah canım yaaa...
Nasıl sevdin mi grubu. 6 aydır çağırıyorum
Yaparız inşallah..Sevdim canım hem de çok
Bu benim grubum aslında hep takipteyim ama Karatay da kalldım günlüğüde bıraktım işte burda aktif olyrsam sen arkadaşlar yönlenrdirirseniz olacak inşallah
gözün aydın canim sağlıcakla kucağına al inşallahgünaydın kızlar grubunuz bana ugurlu geldi kanda da pozitif cıktı hamileyim diyet işine ara vermek zorundayımAllah isteyen herkese nasip etsin
Kaptan çok geçmiş olsunYaparız inşallah..Ben iyileşeyim yarışalım seninle
Kucağımda on kilı yavrum ile yüz yaptım yine de atlardım ama gerçeği fenaHayali ile normal atlama puanlarını değiştirelim olmazsa. Hayali gerçekten kolay. İple atlayamıyorum ben de fazla 150 yapmıştım en son 20-30 setler halinde.
10.000 (on bin) atlayanları duyunca çok şaşırıyorum
Evet ben söylemiştim canımKızlar nasılsınız bugün evdeyim 2 günlüğüne kısa bir şehr dışına çıkmam lazım ama akşam meülerimi mutlaka yazacağım yürüyüş yapamayacağım ona üzülüyorumBirde bu cumadan itibaren ip atlamaya başlayacağım inşallah gulenyuzumsunsen canım sen mi demiştin hayali ip atlıyorum ip heryere takılıyor diye? Ben de o şekilde yapmayı düşünüyorum günde 100 ile başlayınhergün arttıracağım faydası olur inşallah:) Gram göbek yok ama basenim maşallahh:))
Yaparız inşallah..Ben iyileşeyim yarışalım seninle
topiğe gelen hamiş mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?