- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Kandaki enfeksiyonun sebebi/odağı neymiş peki?sağol canım yok kendi kendime soylene soylene yaptım..
bu arada kanımda da iltihap çıktı... dr emzirmeyi bırakacaksın antibiyotikler işe yaramıyor yayılıyor dedi...
diş çıkarıyor kuzum zaten nasıl bıraktıracağım bilmiyorum
kulak enfeksiyonu geçmediği için kana karışmış dedi ama bilmiyorum valla olur mu öyle bişey ..Kandaki enfeksiyonun sebebi/odağı neymiş peki?
Kızlar napıyorsunuz. Benim ağrılarım git gide çoğalıyor sankibir sürü iğne vuruluyorum hiç faydası yok. Yarın tıpa gideceğiz bir de bakalım Hiç bakamıyorum buraya da sürekli yatıyorum. Çocuklar da mahvoldu.. Bebek sürekli kucağıma gelmek istiyor taşıyamıyorum.
Yok canım nar suyu içemez reflüsü var. Sabah aç karnına patates suyu içiriyorum reflüsünü geçiriyo.Okul çocukları ilı yıl böyle oluyor
Benimkilerde çok hasta olurdu
Nar suyu denedin mi canım antibiyotik özelliği var kahvaltıda içir ben faydasını görmüştüm
Bir de ikna edebikirsen limon veya tuzlu su ile gargara da ço etkili
günaydın kızlar grubunuz bana ugurlu geldi kanda da pozitif cıktı hamileyim diyet işine ara vermek zorundayımAllah isteyen herkese nasip etsin
Ben de rüyamda hamilelik testi yapıyordum pozitif çıktı. Hem 4 çizgi... Anaa diyorum 4. olunca 4 çizgi çıkıyormuş diye şaşırıyordum falandeğişik bir rüyaydı
amin canım inşAllahBu ara bir kaç kişi denk geldi, gruba girdikten kısa süre sonra hayırlı haberlerini aldık. Allah kucağına da almayı nasip etsin canım, mutlu mesut büyüt yavrunu inşallah.
Olur tabii ki. İlaçlar bitince kbbye kontrole gitmedin mi? Tüp mü takacaklar ondan mı bahsetti acaba? Bazen kulak zarına çizik de atiyirlar.kulak enfeksiyonu geçmediği için kana karışmış dedi ama bilmiyorum valla olur mu öyle bişey ..
Beyaz dut kurusu kullan canımbi de antibiyotiklerle geçmezse cerrahi işlemle boşaltacaklarmış enfeksiyonu... o nasıl olacak hiç anlamadım...
dün verdim 21 di demin gene verdim 47 olmusKan degerin kaç çıkmış kuzu
Gelince hepsi üst üste geliyor..kulak enfeksiyonu geçmediği için kana karışmış dedi ama bilmiyorum valla olur mu öyle bişey ..
saol canım inşAllahGözün aydın canım. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
İlaçlar bitmeden zona başladı işte. Onları bırak bu iğnelere devam et dedi acildeki değiştirdi ilaçları. Onları vuruyordu ateşim bi düşüyor bi çıkıyor. Ağrılar zaten tavan yaptı. Komşum dün bu ilaçlarla ateşin geçmesi lazımdı dedi tıpa gittik bu gün. O da kanda enfeksiyon var dedi yine değiştirdi ilaçları. Zaten doktor kalmadı tıpta. Yenisini de atamamışlar daha. Resmen içine ettiler herşeyin.Olur tabii ki. İlaçlar bitince kbbye kontrole gitmedin mi? Tüp mü takacaklar ondan mı bahsetti acaba? Bazen kulak zarına çizik de atiyirlar.
Sağol canım. Vardı galiba dut kurusu.Beyaz dut kurusu kullan canım
Saraçoğlunun kürü. İlaçlarla birlikte bi kullan istersen
Kür: Yarım çay bardağı kaynayan suyun içerisine 1 avuç dolusu beyaz dut kurusu atın. 6 dakika kısık ateşte kaynatın. 6 dakikadan sonra ocaktan indirin ve ılıyınca süzün. Sabah ve akşam aç karnına yemekten 20 dakika önce içebilirsiniz.
Hem zona hemde enfeksiyonmu var canım. Çok ağrılı olur. Bak zona eğer şeker hastası değilsen üzüntüyle çıkar. Ağır depresyon sonucu filan olur hep. Kafana takılan bişeyler varsa üzen şeyler onları hallet içine atma sorunu kökten çözİlaçlar bitmeden zona başladı işte. Onları bırak bu iğnelere devam et dedi acildeki değiştirdi ilaçları. Onları vuruyordu ateşim bi düşüyor bi çıkıyor. Ağrılar zaten tavan yaptı. Komşum dün bu ilaçlarla ateşin geçmesi lazımdı dedi tıpa gittik bu gün. O da kanda enfeksiyon var dedi yine değiştirdi ilaçları. Zaten doktor kalmadı tıpta. Yenisini de atamamışlar daha. Resmen içine ettiler herşeyin.
Hadi hayırlısı kuzum daha çok yeni 2gğnde 2katı seninki bir günde 2katı çıkmış maşallah kan tahlilini ihmal etme 2günde bir yaptır bu ara gebelik ler de çok sıkıntı oluyo kuzum Allahım zamanı gelince sag salim kucağına almak nasip etsin inşdün verdim 21 di demin gene verdim 47 olmus
çok geçmiş olsun. Kısa süreliğine de olsa annen gelemez mi canım. Boyle hasta hasta çok zor. Cocuklar bir yandan kendi ağrıların bir yandan. Ya da kardeşim falan yok mu? 4-5 gün bile gelseler seni çok rahatlatır biraz toparlanirsin.İlaçlar bitmeden zona başladı işte. Onları bırak bu iğnelere devam et dedi acildeki değiştirdi ilaçları. Onları vuruyordu ateşim bi düşüyor bi çıkıyor. Ağrılar zaten tavan yaptı. Komşum dün bu ilaçlarla ateşin geçmesi lazımdı dedi tıpa gittik bu gün. O da kanda enfeksiyon var dedi yine değiştirdi ilaçları. Zaten doktor kalmadı tıpta. Yenisini de atamamışlar daha. Resmen içine ettiler herşeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?