Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kandaki enfeksiyonun sebebi/odağı neymiş peki?

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın...

Yok canım nar suyu içemez reflüsü var. Sabah aç karnına patates suyu içiriyorum reflüsünü geçiriyo.
İşte propolis polen arısütü bal karışımı yaptım onu içiriyorum. Omega 3 ve ayrıca vitamin veriyorum. Birde karadut şurubunı sulandırıp öyle meyve suyu gibi içiyor. Geceleride odasında kuru soğan kesip koyuyorum çok rahatlatıyor. Tuz lambasıda var. Birde işte ipek yorgan kullanıyorum o da çok rahatlatıyo. Akşam evde toparlanıyo ertesi gün okulda dağılıyo çocuk. Napalım bu sene böyle geçecek

bi de antibiyotiklerle geçmezse cerrahi işlemle boşaltacaklarmış enfeksiyonu... o nasıl olacak hiç anlamadım...
Beyaz dut kurusu kullan canım
Saraçoğlunun kürü. İlaçlarla birlikte bi kullan istersen
Kür: Yarım çay bardağı kaynayan suyun içerisine 1 avuç dolusu beyaz dut kurusu atın. 6 dakika kısık ateşte kaynatın. 6 dakikadan sonra ocaktan indirin ve ılıyınca süzün. Sabah ve akşam aç karnına yemekten 20 dakika önce içebilirsiniz.

Olur tabii ki. İlaçlar bitince kbbye kontrole gitmedin mi? Tüp mü takacaklar ondan mı bahsetti acaba? Bazen kulak zarına çizik de atiyirlar.
İlaçlar bitmeden zona başladı işte. Onları bırak bu iğnelere devam et dedi acildeki değiştirdi ilaçları. Onları vuruyordu ateşim bi düşüyor bi çıkıyor. Ağrılar zaten tavan yaptı. Komşum dün bu ilaçlarla ateşin geçmesi lazımdı dedi tıpa gittik bu gün. O da kanda enfeksiyon var dedi yine değiştirdi ilaçları. Zaten doktor kalmadı tıpta. Yenisini de atamamışlar daha. Resmen içine ettiler herşeyin.

Selam arkadaşlar
Geçmişi okuyamıyorum iş güç çocuklarla.
Tüm hasta annelere çocuklarıma geçmiş olsun. Okula gittim büyüğü bıraktım. Dünkü beslenme olayına bazı anneler bozulmuş. Neden haberim yokmuş neden whatshaptan istememişim falan filan. Bana sordular bende evet haberim yoktu ve enfeksiyon geçiriyordu oğlum çok ateşi çıkıyordu whatshapa girip istemeyi düşünemeyecek kadar üzgündüm yorgundum dedim burun kıvırdılar insanlarda hiç anlayış kalmamış. Sonuçta dün çocuklar beslenmesiz kalmadı öğretmen kantinden tost ayran almış ve hepsi yemişler hatta 2 çocuk var onlar asla yemez sadece hazır yerlermiş o çocuklar bile yemişler. Zatwen poğaça börek kek tatlı içecek filan istiyor öğretmen listede. Okulun yanında tavuk dönerciden hepsi alıp yediriyor çocuklarına kaç kez gördüm ama işte böyle dert edinmişler kendilerine

Sağol canım. Vardı galiba dut kurusu.

Hem zona hemde enfeksiyonmu var canım. Çok ağrılı olur. Bak zona eğer şeker hastası değilsen üzüntüyle çıkar. Ağır depresyon sonucu filan olur hep. Kafana takılan bişeyler varsa üzen şeyler onları hallet içine atma sorunu kökten çöz

Sporu diyeti ihmal ettim ama neyseki şişmedim gece yemedim ve elma sirkeli su içtim sorun olmadı şükür ama artık yeter yarından itibaren full time spor diyet. Bugünde dün geceden kalan mantıları yaptım. Çocuklara yapıyorum zaten zor uğraştırıyo minik minik. Birde eşim bende istiyorum diye tutturdu. Yapması zor yemesi 2 dakika. Keşke hiç yapmasaydım bilmiyodum ne güzel hazır alıyordum. Tazesi iyi olur diye netten baka baka öğrendim şimdi hazırları beyenip yemiyorlar taze taze yaptırıyorlar dün gece 1 buçuğa dek uğraştım sabah kahvaltıdan sonrada kalanları yaptım akşamada eşime yapacam off off. 2 çocukla işimi biteremezken dertsiz başıma iş aldım
salağım

dün verdim 21 di demin gene verdim 47 olmus
Hadi hayırlısı kuzum daha çok yeni 2gğnde 2katı seninki bir günde 2katı çıkmış maşallah kan tahlilini ihmal etme 2günde bir yaptır bu ara gebelik ler de çok sıkıntı oluyo kuzum Allahım zamanı gelince sag salim kucağına almak nasip etsin inş

çok geçmiş olsun. Kısa süreliğine de olsa annen gelemez mi canım. Boyle hasta hasta çok zor. Cocuklar bir yandan kendi ağrıların bir yandan. Ya da kardeşim falan yok mu? 4-5 gün bile gelseler seni çok rahatlatır biraz toparlanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…