Maalesef canım. Annem 12 saat uzakta. Ablamın çocuğuna bakıyor gelemez. Kv var sadece gelebilecek o da hafta sonu geldi istemiyorumçok geçmiş olsun. Kısa süreliğine de olsa annen gelemez mi canım. Boyle hasta hasta çok zor. Cocuklar bir yandan kendi ağrıların bir yandan. Ya da kardeşim falan yok mu? 4-5 gün bile gelseler seni çok rahatlatır biraz toparlanirsin.
Salatalardan ye illa hamur işine dalmak zorunda degilsin kuzum bende çok günler geçirdim yemedim salata tarzı tükettim kimsede küsemez önce benim saglıgım ben onun tadını biliyorum diyodum yemiyodum ne irade vardı bende vay beeKızlar bu akşam günüm var . Güne gidicem. Yemesem ayıp oluyor yersem istemiyorum çünkü çok iyi düzen oturttum. Bozmak istemiyorumbakalım akşam nasıl geçicek. Bu arada doğum günüm diye 2 gün sonra da evdekiler pasta alıcak. Artik ince bir dilimde perşembe günü yerim. Bu hafta iyi olmadı benim için..
Çok geçmiş olsun bacım akşam baktım zona hastalıgına sendede öyle su çiçeği gibi kabarcıklar varmı caneMaalesef canım. Annem 12 saat uzakta. Ablamın çocuğuna bakıyor gelemez. Kv var sadece gelebilecek o da hafta sonu geldi istemiyorum
aminnn inş canım cok tesekkür ederimHadi hayırlısı kuzum daha çok yeni 2gğnde 2katı seninki bir günde 2katı çıkmış maşallah kan tahlilini ihmal etme 2günde bir yaptır bu ara gebelik ler de çok sıkıntı oluyo kuzum Allahım zamanı gelince sag salim kucağına almak nasip etsin inş
Tabağını kendin hazırla canımKızlar bu akşam günüm var . Güne gidicem. Yemesem ayıp oluyor yersem istemiyorum çünkü çok iyi düzen oturttum. Bozmak istemiyorumbakalım akşam nasıl geçicek. Bu arada doğum günüm diye 2 gün sonra da evdekiler pasta alıcak. Artik ince bir dilimde perşembe günü yerim. Bu hafta iyi olmadı benim için..
Sağol canım. İşte onlar çıkmadı. Çıksa rahatlayacağım. İçeri atmış kendini sinir uçlarından. Kalbe bile gidebilirmiş.Çok geçmiş olsun bacım akşam baktım zona hastalıgına sendede öyle su çiçeği gibi kabarcıklar varmı cane
bencede gelmesin bi de ona bakacaksan durduğu yerde dursun. Başına bi çocukta o olmasın. Zor olacak senin için bu süreç ama inşallah geçicek hepsi.Maalesef canım. Annem 12 saat uzakta. Ablamın çocuğuna bakıyor gelemez. Kv var sadece gelebilecek o da hafta sonu geldi istemiyorum
Afiyet olsunMenüm belli oldu kızlar
Kahvaltı 09:00
3 dilim ıspanaklı Karatay böreği
1 bardak limonlu su
Ara 11:00
Mandalina
2 ceviz
1 kare fıstıklı çikolata
Öğlen 12:30
6 kaşık mantar sote
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
Ara 16:00
Tarçınlı yeşil elma
Akşam 17:00
1 küçük kase Mercimek çorbası
Yoğurtlu Brokoli ve karnabahar salatası
Aynen canım geçer inşallah bir kaç günebencede gelmesin bi de ona bakacaksan durduğu yerde dursun. Başına bi çocukta o olmasın. Zor olacak senin için bu süreç ama inşallah geçicek hepsi.
Yalnızın yardımcısı Allah'tırAynen canım geçer inşallah bir kaç güne
http://www.nefisyemektarifleri.com/unsuz-karatay-ispanak-boregi/nyt-amp/Afiyet olsun
Ispanaklı Karatay böreğini nasıl yapıyorsunuz?
Çok teşekkürler :) Deneyeceğim en kısa zamanda, içine farklı sebzelerde konulabilir pırasa kabak havuç.. kahvaltı için de pratik olurhttp://www.nefisyemektarifleri.com/unsuz-karatay-ispanak-boregi/nyt-amp/
Bu tarifle yaptım canım
Üzerine çörek otu dA attım çok güzel oldu.
Başka bi doktora git kuzum belki yalnış teşhisyşr belli olmaz ben doktorlara artık güvenmiyorum hamile kalbim evde doguracam 9ay hastane yüzü görmiycemSağol canım. İşte onlar çıkmadı. Çıksa rahatlayacağım. İçeri atmış kendini sinir uçlarından. Kalbe bile gidebilirmiş.
Menüm belli oldu kızlar
Kahvaltı 09:00
3 dilim ıspanaklı Karatay böreği
1 bardak limonlu su
Ara 11:00
Mandalina
2 ceviz
1 kare fıstıklı çikolata
Öğlen 12:30
6 kaşık mantar sote
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
Ara 16:00
Tarçınlı yeşil elma
Akşam 17:00
1 küçük kase Mercimek çorbası
Yoğurtlu Brokoli ve karnabahar salatası
Allah korusun Rabbim evlatlarına bapışlasın sütten kes yeter ki düzel anka sakın ihmal etme kendiniSağol canım. İşte onlar çıkmadı. Çıksa rahatlayacağım. İçeri atmış kendini sinir uçlarından. Kalbe bile gidebilirmiş.
Çok iyi görünüyor denemek lazımhttp://www.nefisyemektarifleri.com/unsuz-karatay-ispanak-boregi/nyt-amp/
Bu tarifle yaptım canım
Üzerine çörek otu dA attım çok güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?