Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bu akşam günüm var . Güne gidicem. Yemesem ayıp oluyor yersem istemiyorum çünkü çok iyi düzen oturttum. Bozmak istemiyorum bakalım akşam nasıl geçicek. Bu arada doğum günüm diye 2 gün sonra da evdekiler pasta alıcak. Artik ince bir dilimde perşembe günü yerim. Bu hafta iyi olmadı benim için..

Maalesef canım. Annem 12 saat uzakta. Ablamın çocuğuna bakıyor gelemez. Kv var sadece gelebilecek o da hafta sonu geldi istemiyorum

Salatalardan ye illa hamur işine dalmak zorunda degilsin kuzum bende çok günler geçirdim yemedim salata tarzı tükettim kimsede küsemez önce benim saglıgım ben onun tadını biliyorum diyodum yemiyodum ne irade vardı bende vay bee

aminnn inş canım cok tesekkür ederim takipteyim inş

Tabağını kendin hazırla canım
En zararsız gördüklerinden al
Boyutu büyükse kes
artık kalmasın .bi iki çatal ye sadece.
Ben bi yere gidince kendim hazırlayabilirmiyim diyorum.tabağa almayıp önüme gelmeyince yemiyorum

Menüm belli oldu kızlar

Kahvaltı 09:00
3 dilim ıspanaklı Karatay böreği
1 bardak limonlu su

Ara 11:00
Mandalina
2 ceviz
1 kare fıstıklı çikolata

Öğlen 12:30
6 kaşık mantar sote
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

Ara 16:00
Tarçınlı yeşil elma

Akşam 17:00
1 küçük kase Mercimek çorbası
Yoğurtlu Brokoli ve karnabahar salatası

Maalesef canım. Annem 12 saat uzakta. Ablamın çocuğuna bakıyor gelemez. Kv var sadece gelebilecek o da hafta sonu geldi istemiyorum
bencede gelmesin bi de ona bakacaksan durduğu yerde dursun. Başına bi çocukta o olmasın. Zor olacak senin için bu süreç ama inşallah geçicek hepsi.

Afiyet olsun

Ispanaklı Karatay böreğini nasıl yapıyorsunuz?

Sağol canım. İşte onlar çıkmadı. Çıksa rahatlayacağım. İçeri atmış kendini sinir uçlarından. Kalbe bile gidebilirmiş.
Başka bi doktora git kuzum belki yalnış teşhisyşr belli olmaz ben doktorlara artık güvenmiyorum hamile kalbim evde doguracam 9ay hastane yüzü görmiycem
Pisikletimi bozdular mirkop doktorlar

On numara menü olmuş
Çikolata yiyip tek kare ile bırakmak büyük olay
Sağol canım. İşte onlar çıkmadı. Çıksa rahatlayacağım. İçeri atmış kendini sinir uçlarından. Kalbe bile gidebilirmiş.
Allah korusun Rabbim evlatlarına bapışlasın sütten kes yeter ki düzel anka sakın ihmal etme kendini
http://www.nefisyemektarifleri.com/unsuz-karatay-ispanak-boregi/nyt-amp/
Bu tarifle yaptım canım
Üzerine çörek otu dA attım çok güzel oldu.
Çok iyi görünüyor denemek lazım

Herkeste bi hastalık var derken öglen bende kendimi acilde buldum Kızlar allah hepimize şifa versin inşallah geliyorum menüm belli oldu

Sabah 8:30
Haşlanmış yumurta
Yarımdan az poaça

Bir fincan neskafe

Öğlen 13:00

Bir kase mantı
İki kare çikolata (şekerim düştü diye yedim hastaydım gözüm açılsın diye yedim )

Akşam 19:00
Bir kase çorba
Üç tane avuç içi kadar fırında tavuk
Bol salata

(Su bir lt şu an akşama muhtemelen ) 2lt
Yürüyüş malesef yok

Herkeste bi hastalık var derken öglen bende kendimi acilde buldum Kızlar allah hepimize şifa versin inşallah geliyorum menüm belli oldu

Sabah 8:30
Haşlanmış yumurta
Yarımdan az poaça

Bir fincan neskafe

Öğlen 13:00

Bir kase mantı
İki kare çikolata (şekerim düştü diye yedim hastaydım gözüm açı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…