- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
En zoru insanın nefsine hakim olmasıdır. Bizim gibi olumlu ya da olumsuz tüm durumlarda yemeye programlı olunca tabii ki çok büyük bir başarı bu kadar kilo verebilmemiz...Belki kendi kendime diyet yapsam yeter ya sığdım içine işte derdim bırakırdım belki ama
Buraya 70 le gelip 65 olmak isteyenleri ve ya 50 ye düşmek isteyenleri gördükçe verdiğim kilo küçülüyordu gözümde.
Ama şimdi o elbiselere sığınca farkettim ki ben büyük bi iş başarmışım...
İnşallah bi 8 kilo daha başarırım...
Aynen öyle.En zoru insanın nefsine hakim olmasıdır. Bizim gibi olumlu ya da olumsuz tüm durumlarda yemeye programlı olunca tabii ki çok büyük bir başarı bu kadar kilo verebilmemiz...
Harikaaaa yaaa ben de duygulandım şimdi... YaşasınnnnnnnŞimdi önce den içine sığmadığım
Ama atmaya da kıyamadığım tişörtlerimi eşofmanlarımı çıkardım ,
Yaklaşık 15 parça ..
Allahımmmm hepsine sığıyorum .
İçinde daralmıyorum ...
Sağımdan solumdan yağlar tişörtü itmiyo..
Normalde giydiğim Eteklerimin beli bollaşmıştı
Ama şimdi sığmadıklarımın içine sığdım ya
Çok ayrı bi duyguymuş...
8 kiloyla bu mutluluğu yaşadım bi 8 daha versem uçarım heralde ..
vallahi utanmasam ağlayacağım
Hayatım boyunca kilolu oldum yaşıtlarıma ve çevreme göre..
Hep bi diyete başla 2 gün sonra bitirlerle ömrümü geçirdim..
Ama sonra buraya uğradım..
Anka ankamın vesilesiyle..
Ve hayatım da hiç olmadığım kadar bi kararlılıkla başladım sağlıklı beslenmeye ..
Ve şu anda gerçekten çok mutluyum..
Boş yere taşıyormuşum o kiloları
Ve boş yere yiyip dahasını yüklüyormuşum kendime ..
Ama çok şükür o günler geri de kaldı
İnnnnnşallahhhhh aminnnnnnAynen öyle.
Sadece kilo vermiyorum aynı zamanda nefsimi de terbiye ediyorum...
İçimde durmadan ye ye diyip , bana verilen emaneti daha hor kullanmamı sağlayan şeytana da uymuyorum ..
Yaşamak için yemiyordum
Yemek için yaşıyordum resmen ama artık anladım hatamı .
Allahım ömrüm boyunca bu kararlılıkla yaşamayı bize nasip etsin
İyi geceler canım.Hepimize huzurlu geceler kızlaar
İnşallah bol eksili
Güzel bi Cuma'ya uyanırız
En zoru insanın nefsine hakim olmasıdır. Bizim gibi olumlu ya da olumsuz tüm durumlarda yemeye programlı olunca tabii ki çok büyük bir başarı bu kadar kilo verebilmemiz...
Çorba yazacaktım çay yazmışım aklımdan ne geçti ise
Şu saate kadar acıkmadım birazdansa uyurumCanım detoks gibi olmuş çok az geldi bana inşallah gece acıkmazsın
Harikasın işte bu benim menüm olmalıyd
Genel olara güzel de bulgur u bilemedim perşembe akşamı ödem yapmaz inşallah
He işte kabtan ben de böyle dersin diye pek dinlendim bugün
Gır valla listeyeGeçmiş olsuna gelenler süt getirmişti az öncede eşim gelirken almış 1hafta süt detoksu yapıp haftaya listeye mi girsem ne etsem aklımda deli sorular
Canım diyeti bırakınca duruyor kilo verme. Hem sporda düzenli yapamadım 2 hafta. Bakalım artık ayda bir tartılcam şımarıyorum nasılsa veririm deyip sapıtıyorum off offKız o kadara spor nere gidiyo idolüm sendin benim sende takıldın kaldın ne ileri ne geri az sıkı tut diyeti bak peşine geliyom on göre
İnsan korkuyor değilmiBenimkiler de uyumadı. Zaten bu saatte uyusalar hastalanacaklar diye panik yapıyorumalışık değilim
Çok sevindim canım tebrik ederim azmettin başardınŞimdi önce den içine sığmadığım
Ama atmaya da kıyamadığım tişörtlerimi eşofmanlarımı çıkardım ,
Yaklaşık 15 parça ..
Allahımmmm hepsine sığıyorum .
İçinde daralmıyorum ...
Sağımdan solumdan yağlar tişörtü itmiyo..
Normalde giydiğim Eteklerimin beli bollaşmıştı
Ama şimdi sığmadıklarımın içine sığdım ya
Çok ayrı bi duyguymuş...
8 kiloyla bu mutluluğu yaşadım bi 8 daha versem uçarım heralde ..
vallahi utanmasam ağlayacağım
Çok geçmiş olsun canım. Çıkmadan kahvaltı yapsana..Off bu çocuk çok üzüyor beni. Bulunduğum şehirde çocuk gastroendolojisi yok çocuk doktoruna götürcem yine mecburen. Daha önce bademciklerinde ilkkez uçuk çıktığında hastanede yatmıştık çıktıktan sonrada bulantı kusmaları başlamıştı ilkkez 3 yaşında. Doktor reflü deyip lansor vermişti. Kusma bulantıları geçmişti 2 sene ara ara oldu ama şimdi yine herpes geçirdik yine aynı bulantı kusma başladı. Çocuk yatamıyor yattımı kötü oluyor midesi. Motilium verdim salonda uyuyakalmış üzerini örttüm sabah doktora götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?