Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

En zoru insanın nefsine hakim olmasıdır. Bizim gibi olumlu ya da olumsuz tüm durumlarda yemeye programlı olunca tabii ki çok büyük bir başarı bu kadar kilo verebilmemiz...

En zoru insanın nefsine hakim olmasıdır. Bizim gibi olumlu ya da olumsuz tüm durumlarda yemeye programlı olunca tabii ki çok büyük bir başarı bu kadar kilo verebilmemiz...
Aynen öyle.
Sadece kilo vermiyorum aynı zamanda nefsimi de terbiye ediyorum...
İçimde durmadan ye ye diyip , bana verilen emaneti daha hor kullanmamı sağlayan şeytana da uymuyorum ..
Yaşamak için yemiyordum
Yemek için yaşıyordum resmen ama artık anladım hatamı .
Allahım ömrüm boyunca bu kararlılıkla yaşamayı bize nasip etsin

Harikaaaa yaaa ben de duygulandım şimdi... Yaşasınnnnnnn

İnşallah hedefine ulaşman da çok yakın canım. Ben sana çok güveniyorum sen başaracaksın

İnnnnnşallahhhhh aminnnnnn

Şu saate kadar acıkmadım birazdansa uyurum

Kız o kadara spor nere gidiyo idolüm sendin benim sende takıldın kaldın ne ileri ne geri az sıkı tut diyeti bak peşine geliyom on göre
Canım diyeti bırakınca duruyor kilo verme. Hem sporda düzenli yapamadım 2 hafta. Bakalım artık ayda bir tartılcam şımarıyorum nasılsa veririm deyip sapıtıyorum off off

Çok sevindim canım tebrik ederim azmettin başardın

12 gibi büyük oğlan uyandı midem bulanıyor dedi. Bekledik çok kustu yattı uyudu. 5 gibi uyandı yine bulanıyor dedi bekliyoruz şimdi. Mideside boş ama. Yatınca bulanıyo oturunca rahatlıyor çocuk. Motilium verdim sabah doktora götürcem. Çavdar ekmeği arasına süzme peynir koyup yiycem hastanede tosttan başka bişey yok

Off bu çocuk çok üzüyor beni. Bulunduğum şehirde çocuk gastroendolojisi yok çocuk doktoruna götürcem yine mecburen. Daha önce bademciklerinde ilkkez uçuk çıktığında hastanede yatmıştık çıktıktan sonrada bulantı kusmaları başlamıştı ilkkez 3 yaşında. Doktor reflü deyip lansor vermişti. Kusma bulantıları geçmişti 2 sene ara ara oldu ama şimdi yine herpes geçirdik yine aynı bulantı kusma başladı. Çocuk yatamıyor yattımı kötü oluyor midesi. Motilium verdim salonda uyuyakalmış üzerini örttüm sabah doktora götüreceğim

Çok geçmiş olsun canım. Çıkmadan kahvaltı yapsana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…