Kız o kadara spor nere gidiyo idolüm sendin benim sende takıldın kaldın ne ileri ne geri az sıkı tut diyeti bak peşine geliyom on göreBuraya gelip muhabbet etmek vardı ama çocukları uyutuyorum hemen dumbbelle çalışmaya
Ufacığın ikinci azıları sıkıştırıyor sabahtan beri büveeee büveee diye herşeye ağlıyor. Tetagil içti yattı kafam şişti
iyi geceler. Bende uyumak istiyorum ama daha çocuklar uyumadiSabaha daha hafif uyanmak dileğiyle iyi geceler kızlar:) Sabah pembe tartım ve ben burdayuz inşallah:)
14 kasımda geldiniz canım. Tabii kurallara uymazsan uzar listeye girmen. Uyarsan haftaya girersin inşallahKaptanım bişey dicem benim kaç gün oldu bilmiyorum ama iki üç gündür dikkat etmiyorum listeye biraz geç mi girerim böyle olunca nasıl olacak ben şimdi bu halimle girip sizi aşagı çekmek istemem açıkçası
Yok canım düşmüş biraz ilaçlara devam dedi doktor. Telefonda sordum.Geçmiş olsun canım ya. Kanda enfeksiyon ilerliyor gibi.. Tahlil sonuçların ne oldu?
Benimkiler de uyumadı. Zaten bu saatte uyusalar hastalanacaklar diye panik yapıyorumiyi geceler. Bende uyumak istiyorum ama daha çocuklar uyumadi
Kaptanım haftaya listeye gire bilirmiyim izne ayrıldığım kiloyla gelsem sıkıldım ya dönim artıkYok canım düşmüş biraz ilaçlara devam dedi doktor. Telefonda sordum.
İnşallah kaptanım teşekkür ederim grupta sende çok iyisiniz motive oluyorum her zaman yorum yapamamamda yorumlarınız hep okuyorum14 kasımda geldiniz canım. Tabii kurallara uymazsan uzar listeye girmen. Uyarsan haftaya girersin inşallahYapma kaçamak falan bir an önce listeye gir kiloları ver zapzayıf ol inşallah
Kız sabah yazdım istiyorsan bu hafta gir diye. Senin durumun istisna. Ama istersen haftaya gir.Kaptanım haftaya listeye gire bilirmiyim izne ayrıldığım kiloyla gelsem sıkıldım ya dönim artık
Ben görmedimKız sabah yazdım istiyorsan bu hafta gir diye. Senin durumun istisna. Ama istersen haftaya gir.
Şimdi gördüm geçmişten ama haftaya gelmem daha iyi olur kaldığım yerden devam etmiş olurum banada moral olur şimdi fazlam var haftaya telafi ederim inş sabah başlim dekan birama oda beni özlemiştir eminim hadi bismillahKız sabah yazdım istiyorsan bu hafta gir diye. Senin durumun istisna. Ama istersen haftaya gir.
Şimdi gördüm geçmişten ama haftaya gelmem daha iyi olur kaldığım yerden devam etmiş olurum banada moral olur şimdi fazlam var haftaya telafi ederim inş sabah başlim dekan birama oda beni özlemiştir eminim hadi bismillah
Ben de yeni evlendigimde giydiğim pantolonu tekrar giyebildigimde böyle hissetmiştim. Harika bir duygu değil mi?Şimdi önce den içine sığmadığım
Ama atmaya da kıyamadığım tişörtlerimi eşofmanlarımı çıkardım ,
Yaklaşık 15 parça ..
Allahımmmm hepsine sığıyorum .
İçinde daralmıyorum ...
Sağımdan solumdan yağlar tişörtü itmiyo..
Normalde giydiğim Eteklerimin beli bollaşmıştı
Ama şimdi sığmadıklarımın içine sığdım ya
Çok ayrı bi duyguymuş...
8 kiloyla bu mutluluğu yaşadım bi 8 daha versem uçarım heralde ..
vallahi utanmasam ağlayacağım
Aynen Harika bi duygu.Ben de yeni evlendigimde giydiğim pantolonu tekrar giyebildigimde böyle hissetmiştim. Harika bir duygu değil mi?
+1Hayatım boyunca kilolu oldum yaşıtlarıma ve çevreme göre..
Hep bi diyete başla 2 gün sonra bitirlerle ömrümü geçirdim..
Ama sonra buraya uğradım..
Anka ankamın vesilesiyle..
Ve hayatım da hiç olmadığım kadar bi kararlılıkla başladım sağlıklı beslenmeye ..
Ve şu anda gerçekten çok mutluyum..
Boş yere taşıyormuşum o kiloları
Ve boş yere yiyip dahasını yüklüyormuşum kendime ..
Ama çok şükür o günler geri de kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?