Belki 2. Veya 3. olursun dur senAz önce bi takım da 3,4 mü ne gördüm
Ondan sonra hayali gitti gözlerimin önünden
Ayyyyyyyy Hadi inşallahBelki 2. Veya 3. olursun dur sen
Ben 20 Kasım da başladım başlangıç kilo 71.5 hedef 60 boy 173 kaptan :))Öyle yapıyorum aslında da son girenler ben hastayken girdi ya ondan kaldı. Neyse lemondane miydi ay unuttum o vardı sadece hallettim. Gulumsenin durumu netleşsin paylaşacağım
20 kasım değil canım dur şimdi öyleyse giremezsin. Başkasıyla mı karıştırdım benBen 20 Kasım da başladım başlangıç kilo 71.5 hedef 60 boy 173 kaptan :))
Gülmeyin ama Gerçekten bende kendimi bazen tebrik ediyorumBence sen bitirdin beyninde. Hiç kaçamağın yok çok güzel gidiyorsun. Ben çok kaçamak yapardım çok uzun sürede verdim senin verdiğin kiloyu
17 kasım yazıyor canım mesajlarına baktım20 kasım değil canım dur şimdi öyleyse giremezsin. Başkasıyla mı karıştırdım ben
Gülmeyin ama Gerçekten bende kendimi bazen tebrik ediyorum
En az 4-5 dilim yediğim börekleri 2 ısırık yiyorum,
Kahvaltılarda yediğim yarım ekmekler tarih oldu daha ağzıma sürmedim iki Aydır,
Çikolatabu süreçte birtek onu çok özlüyorum
Fındıklı fıstıklı sütlü verin kilo kilo hala yerim ama bi küçük karelerle yetiniyorum
ben ilk defa böyle güzel kilo veriyorum.
Ve güzelleştim kendime güvenim geldi
Buraya geldiğimde 75 demiştim hedefe de o yetmeyecek demiştin
Gerçekten de öyle oluyor , kilo verdikçe yetinemiyorum, çok zayıf kuru olmak istemem ama hala da tam oldum sayılmam , yani 75 yetmedi gerçekten de .
İnşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız
Evettttt ben sana guveniyordum zaten sen de guvenimi boşa çıkarmadın.
Ama biz kuru değilizFitiz
Allahım sana çok şükür
İlk hedefe son 800 gr
Çok teşekkür ederim canım başaracağından EminimTebrik ederim tatlım süpersinn ve seninle birlikte kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum bu hafta takıma katkı sağlayamadığım için çok üzgün ve mahçubum önümüzdeki hafta telafi için elimden geleni fazlasıyla yapacağıma emin okun
Aynı gün bulgur makarna börek yemezsen yaparsın canımTebrik ederim tatlım süpersinn ve seninle birlikte kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum bu hafta takıma katkı sağlayamadığım için çok üzgün ve mahçubum önümüzdeki hafta telafi için elimden geleni fazlasıyla yapacağıma emin okun
17 kasım yazıyor canım mesajlarına baktım
Aynı gün bulgur makarna börek yemezsen yaparsın canım
Vayyyy çok iyiiiii hadi bakalım.@Siamia boyumuz kilomuz hedefimiz hatta bu hafta artı ile gelişimiz bile çok benzer gel bu hafta menülerimiz sporumuz yarışsın kendime rakip arıyorum grubumuzun içinde seni kestirdim gözüme ne dersin tatlım bizim bu haaı teaf etmemiz şart
Sor bacım sor leslie anamı aglattı karnım taş gibi olduSevgili rakibem sana birşey soracağım
İznin olursa
Ayy acıyor mu yoksaSor bacım sor leslie anamı aglattı karnım taş gibi oldu
Vayyyy çok iyiiiii hadi bakalım.
Gulumse24 vs gulenyuzumsunsen
P Poouh vsMiniimalistt
İki yiğit çıktı meydaneeee ikisi de birbirinden merdana
Haydi yarış başlasınnnnn
Acımadı ama gerildi sanki biraz zorladı 25dk da bitirdim zorlamanın anlamı yok koşu bandında yürüyüş yapim ben karna çekme hareketleri fazla geldi galiba banaAyy acıyor mu yoksa
Valla süper olur bana uyar hemen başlayalım bakalım canım@Siamia boyumuz kilomuz hedefimiz hatta bu hafta artı ile gelişimiz bile çok benzer gel bu hafta menülerimiz sporumuz yarışsın kendime rakip arıyorum grubumuzun içinde seni kestirdim gözüme ne dersin tatlım bizim bu haaı teaf etmemiz şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?