Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Öyle yapıyorum aslında da son girenler ben hastayken girdi ya ondan kaldı. Neyse lemondane miydi ay unuttum o vardı sadece hallettim. Gulumsenin durumu netleşsin paylaşacağım
Ben 20 Kasım da başladım başlangıç kilo 71.5 hedef 60 boy 173 kaptan :))

Bence sen bitirdin beyninde. Hiç kaçamağın yok çok güzel gidiyorsun. Ben çok kaçamak yapardım çok uzun sürede verdim senin verdiğin kiloyu
Gülmeyin ama Gerçekten bende kendimi bazen tebrik ediyorum
En az 4-5 dilim yediğim börekleri 2 ısırık yiyorum,
Kahvaltılarda yediğim yarım ekmekler tarih oldu daha ağzıma sürmedim iki Aydır,
Çikolata bu süreçte birtek onu çok özlüyorum
Fındıklı fıstıklı sütlü verin kilo kilo hala yerim ama bi küçük karelerle yetiniyorum

ben ilk defa böyle güzel kilo veriyorum.
Ve güzelleştim kendime güvenim geldi
Buraya geldiğimde 75 demiştim hedefe de o yetmeyecek demiştin
Gerçekten de öyle oluyor , kilo verdikçe yetinemiyorum, çok zayıf kuru olmak istemem ama hala da tam oldum sayılmam , yani 75 yetmedi gerçekten de .
İnşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız

Evettttt ben sana guveniyordum zaten sen de guvenimi boşa çıkarmadın.

Ama biz kuru değiliz Fitiz

Allahım sana çok şükür

İlk hedefe son 800 gr

Tebrik ederim tatlım süpersinn ve seninle birlikte kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum bu hafta takıma katkı sağlayamadığım için çok üzgün ve mahçubum önümüzdeki hafta telafi için elimden geleni fazlasıyla yapacağıma emin okun

Çok teşekkür ederim canım başaracağından Eminim

Aynı gün bulgur makarna börek yemezsen yaparsın canım

@Siamia boyumuz kilomuz hedefimiz hatta bu hafta artı ile gelişimiz bile çok benzer gel bu hafta menülerimiz sporumuz yarışsın kendime rakip arıyorum grubumuzun içinde seni kestirdim gözümene dersin tatlım bizim bu haaı teaf etmemiz şart

Vayyyy çok iyiiiii hadi bakalım.

Gulumse24 vs gulenyuzumsunsen
P Poouh vs Miniimalistt

İki yiğit çıktı meydaneeee ikisi de birbirinden merdana
Haydi yarış başlasınnnnn

Valla süper olur bana uyar hemen başlayalım bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…