Onları yapma canım basit hareketler yap. Aman Allah korusunAcımadı ama gerildi sanki biraz zorladı 25dk da bitirdim zorlamanın anlamı yok koşu bandında yürüyüş yapim ben karna çekme hareketleri fazla geldi galiba bana
Şimdi ben 2 ay önce başladığımda 86 kiloydumSor bacım sor leslie anamı aglattı karnım taş gibi oldu
Sakın zorlama canım can hepsinden kıymetliAcımadı ama gerildi sanki biraz zorladı 25dk da bitirdim zorlamanın anlamı yok koşu bandında yürüyüş yapim ben karna çekme hareketleri fazla geldi galiba bana
Kendime güvenden ziyade seni çok sevdim her hafta yenilsemmde sohbetinle yüzümü güldürüyorsun tatlişkom o yüzden itiraz etmedimgulenyuzumsunsen hugocuk la benden tırsıyodu ya kendine güveni geldi sanırsam
İtiraz etmedi gaza geldim şimcik
65 çek hedefi benim senle daha çok işim var biyere gitmek yok sana başımı bekleyeceksin beraber megzun olacazŞimdi ben 2 ay önce başladığımda 86 kiloydumve hedefim 75 di.
Şu an 75.8 oldum
Allahtan bir mani olmazsa
Rabbimin izniyle önümüzdeki hafta hedefime ulaşırım
Acaba diyorum ki yeni hedefimi 70 miiiiii
65 mi yapsam
Sen ne dersin bu işe
Ben zayıflayana kadaaaaaaaaaar sen Yok olacaksın diyorsun yani65 çek hedefi benim senle daha çok işim var biyere gitmek yok sana başımı bekleyeceksin beraber megzun olacaz
Ayyyy canım bende seni çok seviyorum Allah için hepiniz ayrı ayrı çok degerli siniz benim için iyiki varsınız ve iyiki varsınKendime güvenden ziyade seni çok sevdim her hafta yenilsemmde sohbetinle yüzümü güldürüyorsun tatlişkom o yüzden itiraz etmedim
Gıcık yaaa ben hep böyle kalacak degilim bende eriycem senle beraberBen zayıflayana kadaaaaaaaaaar sen Yok olacaksın diyorsun yani
[/QUOTE]***12.TAKIM 546.Etap***
florence_N (72/71.9/0.1/%0.14)
jane eyre_ (58.9/) izine ayrıldı
gulenyuzumsunsen (77.4/75.8/1.6/%2.07)
İnnuk(64.6/63.9/0.7/%1.08)
Niloya bebe (79.4/78.9/0.5/%0.63)
Elmira2017 (59.5/59.9/-0.4/%-0.67)
smy11 (61.4/60.8/0.6/%0.98)
Gulumse25(87/87.7/-0,7/%0,16)541. etapda hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye döndü. Extrem durum a/1 .
12. Takım Ortalaması: 0,508
İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
asya_01
@
yeni üyeler
sia mia (62,5/62,7
hamzaakifzulal 73.3/72.9/0.4/0.54)
lemonade17 (71.5/71/0.5/%0.70) yeni uye B.tarihi:15 kasım B. kilo: 71,5 Hedef: 60
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58,5 /
yüzde nasıl hesaplanır
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Hemde vallaKız kaptanım elini atmışken şu gulumseyi de çıkar valla öbür hafta girsinAnka
he yaa sen ona öyle guzel sozler soyle o seni listede istemesinHemde valla
Gıcık yaaa ben hep böyle kalacak degilim bende eriycem senle beraber
Demi bi listeye beni sığdıramadı gönlü gözü dar arkadaşın yerini geniş istiyohe yaa sen ona öyle guzel sozler soyle o seni listede istemesin
ama yüzdemizi düşürüyorhe yaa sen ona öyle guzel sozler soyle o seni listede istemesin
Ay valla karnım ağrıdı gülmektenDemi bi listeye beni sığdıramadı gönlü gözü dar arkadaşın yerini geniş istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?