haftaya derece yapacak o... haftaya girerse verdiği kiloyu bölmemiz lazım iyi böyleama yüzdemizi düşürüyor
Bişi olmaz ona bi hafta sonra girsin
Kaptanım haftaya listenin başına beni yazın bu arkadaşa gıcık olmaya başladım oda listenin başında beni görüp azcık gıcık olsunama yüzdemizi düşürüyor
Bişi olmaz ona bi hafta sonra girsin
İsterse başımın üstüne de yazabilir kabulumdür kaptanıma herşey serbestKaptanım haftaya listenin başına beni yazın bu arkadaşa gıcık olmaya başladım oda listenin başında beni görüp azcık gıcık olsun
Hayır ben yapacam derecehaftaya derece yapacak o... haftaya girerse verdiği kiloyu bölmemiz lazım iyi böyle
Sen aşa da kaldıgın için başının üstü sayılır dert etmeİsterse başımın üstüne de yazabilir kabulumdür kaptanıma herşey serbest
Hodri Meydan anacım tutanmı varHayır ben yapacam derece
Yani senin de başımın üstünde yerin varrrrSen aşa da kaldıgın için başının üstü sayılır dert etme
Ne kattınız içine madamAllahım su içemiyorum diye bi karışım yaptım görseniz rengi bulaşık suyu gibi ama tadı güzelll
Çubuk tarçın karanfil limon suyuNe kattınız içine madam
Hmmm bende elma kabuğu tarçın limon zencefil koydum içiyorum şimdiÇubuk tarçın karanfil limon suyu
Ama dün bi karışım yaptım hala karnım gurulduyo 3tane yeşil çay karanfil çubuk tarçın 6tane acı çehre tohumu yarım limon soda acayip güzel ama wc de nöbet tuttum
Zencefil kökmü tozmuHmmm bende elma kabuğu tarçın limon zencefil koydum içiyorum şimdi
toz canımZencefil kökmü tozmu
Elma kabuğunun fazla etkisi olmuyo hiç tadını alamıyorum ben kış gelsin portakal atıcamtoz canım
Orda yaz mıElma kabuğunun fazla etkisi olmuyo hiç tadını alamıyorum ben kış gelsin portakal atıcam
Ben kok atıyorum. Toz acı olmuyor mutoz canım
Henüz çıkmadı burda olsa eşim kasayla getirirdi kaptanım daha zamanı degil demek istedimOrda yaz mı
Olur sıkıntı yok@Niloya bebe ve @florence_N sizi de kertelim mi ne dersiniz.
Bir çay kaşığı attım çok acı değil kaptanım.Ben kok atıyorum. Toz acı olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?