- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Evet canım 1 ay oldu yürüyor,O da mı diş çıkarıyor acaba. Bizimki de hep kucağımda. Bi bitseydi şu dişler. Yürüyor dimi. Kaç gündür sorcam aklımda unutuyorum
Çok özür dilerim ben rahatsız olan ortanca sanıyodumLaftan anlamıyor ki. Otizmli ya çok takıntılı
Ben yıllardır kullanırım magnezyum. hiç kabızlık sorunum olmadı. Adet sancım da olmaz. Burda da yazmıştım çok aslında. Karatay mutlaka d vit b12 ve magnezyum kullanmayı öneriyor.Hayır seni kimse öyle anlamaz yapma canım diyetini sıkı Tut yeter.
Kabızlık demişsin sanırım
Kabız olan arkadaşlar sağlık ocağında mutlaka bi magnezyum unu ölçtürsün.
Gebeyken kabız olmuştım kadın doğumcum test istemişti. Eksik çıktı
Eksikliği kabızlık yapar diye magnezyum ilacı verdi hemen etki etti
Nasıl da bulmuşsun tam oralarını acıtacak hareketi. Akıllı dur akıllı.. hafif tempolu yürüyüşten başka bişi yapma . Bölgeseller daha kötü. Ben bir yıl oldu sezaryen olalı daha mekik çekemiyorum korkudanEşim yürüyüşe izim vermedi akşam yatarken de biraz agrım oldu yine ne yaptın bugün dedi bi yerinde dur diyet yeter spor yasak sana otur oturduğun yerde dedi bende odaya gittim oklavayla çalıştımgulenyuzumsunsen tarif ettiği gibi
Ortanca zaten. Hem bebek hem ortanca ikisi birden krize girdi. Bi tane kızım var o da otizmli. Diğerleri erkek. Çocuk çok olunca karışıyor normalÇok özür dilerim ben rahatsız olan ortanca sanıyodum
Evet canım gerçekten etki ediyorBen yıllardır kullanırım magnezyum. hiç kabızlık sorunum olmadı. Adet sancım da olmaz. Burda da yazmıştım çok aslında. Karatay mutlaka d vit b12 ve magnezyum kullanmayı öneriyor.
Ben bu kabızlık yüzünden gebelikte de çok çektim wc de afedersiniz zorlanıyodum leke geliyoduHayır seni kimse öyle anlamaz yapma canım diyetini sıkı Tut yeter.
Kabızlık demişsin sanırım
Kabız olan arkadaşlar sağlık ocağında mutlaka bi magnezyum unu ölçtürsün.
Gebeyken kabız olmuştım kadın doğumcum test istemişti. Eksik çıktı
Eksikliği kabızlık yapar diye magnezyum ilacı verdi hemen etki etti
Benimki hala dengeyi kuramadı tam düşüp duruyor. Bu hafta doktora götüreceğim. Omurga eğriliği var onda da... Akraba evliliğimiz de yok bi genetik sorunumuz da yok. niye normal çocuğum olmuyor benim anlamıyorumEvet canım 1 ay oldu yürüyor,
Sanırım diş çıkarıyor yukarıda kabarıklık var çok huysuz uykusuz İnan bittim artık
Mutlaka b12 magnezyum d vitaminini ölçtür canım kurtulursun inşallahBen bu kabızlık yüzünden gebelikte de çok çektim wc de afedersiniz zorlanıyodum leke geliyodu
Yat o zaman canım zorlama Allah korusun. Sana spor yap diyen yok.Eşim yürüyüşe izim vermedi akşam yatarken de biraz agrım oldu yine ne yaptın bugün dedi bi yerinde dur diyet yeter spor yasak sana otur oturduğun yerde dedi bende odaya gittim oklavayla çalıştımgulenyuzumsunsen tarif ettiği gibi
Aktardan sinameke alıcam iyi geliyomuş o dediginiz ilaçlardanmı alsam acabaBen yıllardır kullanırım magnezyum. hiç kabızlık sorunum olmadı. Adet sancım da olmaz. Burda da yazmıştım çok aslında. Karatay mutlaka d vit b12 ve magnezyum kullanmayı öneriyor.
İmtihan canım imtihan...Benimki hala dengeyi kuramadı tam düşüp duruyor. Bu hafta doktora götüreceğim. Omurga eğriliği var onda da... Akraba evliliğimiz de yok bi genetik sorunumuz da yok. niye normal çocuğum olmuyor benim anlamıyorum
Bence sen bu karışımlar yüzünden de bozmuşsun bağırsak dengeni. Biraz ara ver sadece normal su iç.Ben bu kabızlık yüzünden gebelikte de çok çektim wc de afedersiniz zorlanıyodum leke geliyodu
B12 biraz düşük ama o kadarda önemli degil dedi doktorMutlaka b12 magnezyum d vitaminini ölçtür canım kurtulursun inşallah
Hayır sinameke kullanma bence canım çok sakıncalı diyor doktorlar. Sen önce bi vitamin depolarına baktır geçer Emin'imAktardan sinameke alıcam iyi geliyomuş o dediginiz ilaçlardanmı alsam acaba
Olçum yaptır önce canım. Fazlası böbrekte taş yapıyormuş. D vit mutlaka 25 hidroksi diye ölçülecek. Aklında olsun.Aktardan sinameke alıcam iyi geliyomuş o dediginiz ilaçlardanmı alsam acaba
Yok kaptanım ben yıllardır böyleyim karışımla ilgisi yok karışım derken yeşil çay soda dan başka karışım içmedim ki benBence sen bu karışımlar yüzünden de bozmuşsun bağırsak dengeni. Biraz ara ver sadece normal su iç.
Hangi doktora gitmem lazım bunlar için aile hekimi yaparmıHayır sinameke kullanma bence canım çok sakıncalı diyor doktorlar. Sen önce bi vitamin depolarına baktır geçer Emin'im
Sen bakma doktorlara. 400 den aşağısını düşük sayın diyor Karatay. Benim 190 çılmıştı bi kere doktor turp gibisin demişti.B12 biraz düşük ama o kadarda önemli degil dedi doktor
Yapar diye biliyorum canımHangi doktora gitmem lazım bunlar için aile hekimi yaparmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?