Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben yıllardır kullanırım magnezyum. hiç kabızlık sorunum olmadı. Adet sancım da olmaz. Burda da yazmıştım çok aslında. Karatay mutlaka d vit b12 ve magnezyum kullanmayı öneriyor.

Nasıl da bulmuşsun tam oralarını acıtacak hareketi. Akıllı dur akıllı.. hafif tempolu yürüyüşten başka bişi yapma . Bölgeseller daha kötü. Ben bir yıl oldu sezaryen olalı daha mekik çekemiyorum korkudan

Ben bu kabızlık yüzünden gebelikte de çok çektim wc de afedersiniz zorlanıyodum leke geliyodu

Evet canım 1 ay oldu yürüyor,
Sanırım diş çıkarıyor yukarıda kabarıklık var çok huysuz uykusuz İnan bittim artık
Benimki hala dengeyi kuramadı tam düşüp duruyor. Bu hafta doktora götüreceğim. Omurga eğriliği var onda da... Akraba evliliğimiz de yok bi genetik sorunumuz da yok. niye normal çocuğum olmuyor benim anlamıyorum

Ben yıllardır kullanırım magnezyum. hiç kabızlık sorunum olmadı. Adet sancım da olmaz. Burda da yazmıştım çok aslında. Karatay mutlaka d vit b12 ve magnezyum kullanmayı öneriyor.
Aktardan sinameke alıcam iyi geliyomuş o dediginiz ilaçlardanmı alsam acaba

İmtihan canım imtihan...
Allahım şifalar versin yürür inşallah en kısa zamanda

B12 biraz düşük ama o kadarda önemli degil dedi doktor
Sen bakma doktorlara. 400 den aşağısını düşük sayın diyor Karatay. Benim 190 çılmıştı bi kere doktor turp gibisin demişti. nörolojiye gittim sonra sen bu b12 yle nasıl ayakta duruyorsun çok düşük dedi. İğneyle baya düzene girmişti. Sonra 80 e indi iyice hayattan kopmuştum artık. Şimdi 230 çıktı geçen. 250 yi geçemiyorum ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…