Bizde geçen hafta 60aldıkYok canım yaa ne 60 ı. Crp telefonunun şarjını 50 ye aldım dun.
Aynen pahalı. Hatta adam abla ben bunları önceden almıştım şimdi dolardan dolayı daha fazla dedi.Bizde geçen hafta 60aldık
Ahhh yine yenildim3 Aralık spor listesi ''
1.Gülümse25
700tane bölgesel hareket 5tanesi 1puan 700÷5=140
2.lemonade17
90 dk yürüyüş = 90 puan
3.smy11
1000 ip 200 puan
4.Hamzakifzulal
35 dk koşu 105
300 bölgesel 60
Toplam 165 puan
Ahhh yine yenildim
Benim yine karnımın içi acıyo ben spor yapınca bana bişey oluyoAhhh yine yenildim
Oyyyyy kıyamam kuzum yaa yat dinlen Allah yardımcınız olsunNasılsınız kızlar
Ben bugün çok uykusuz Yorgunum
Küçük hiç durmadı pilim bitmiş durumda o yüzden giremedim ..ikindine kadar biraz spor yapmıştım onu yazayım sonra çocukları uyutup yatacağım inşallah
Laf dinle spor yapma canımBenim yine karnımın içi acıyo ben spor yapınca bana bişey oluyo
Spor yapmadım ki. Çocuklar mahvetti. Bebek diş çıkarıyor. Kız da kahvenin içinden çıkan kaşık vardı. Kırılmış. Ona ağladı. Gittim kaç tane kahve aldım yok aynı renk çıkmadı onları da beğenmedi ağlamaktan helak oldu. Başıma ağrılar girdi. Uyudu yeni. Arada kalkıp için için ağlayıp dalıyor yine. İnşallah sabaha kadar unutur.Sen de yaz hadi kaptan
bu işin zevki spor ve menü paylaşımı
Amin çok sağol canım..Oyyyyy kıyamam kuzum yaa yat dinlen Allah yardımcınız olsun
Yapmayınca kendimi kötü hissediyorum kaytarıyo gibi görünmek istemiyorum zorluyorum kendimi ama sonra yine ben çekiyorumLaf dinle spor yapma canım
Yaraların çok taze daha.
Zorlama o zaman. Niye bolgesel çalışıyorsun. Hafif yuruyuş yap yeter şimdilik sana.Benim yine karnımın içi acıyo ben spor yapınca bana bişey oluyo
Neden istedigini yapıyorsun ben olsam yapmam nasıl alışırsa öyle devam ediyorlar bizi parmaklarında oynatıyorlar sonraSpor yapmadım ki. Çocuklar mahvetti. Bebek diş çıkarıyor. Kız da kahvenin içinden çıkan kaşık vardı. Kırılmış. Ona ağladı. Gittim kaç tane kahve aldım yok aynı renk çıkmadı onları da beğenmedi ağlamaktan helak oldu. Başıma ağrılar girdi. Uyudu yeni. Arada kalkıp için için ağlayıp dalıyor yine. İnşallah sabaha kadar unutur.
Menü de sabah kahvaltıyı iyi yapmıştım ama sonra kız bi yandan bebek bi yandan bunalttı çikolata neskafe balık kraker ne bulduysam yedimnesini yazayım bu menünün
O da mı diş çıkarıyor acaba. Bizimki de hep kucağımda. Bi bitseydi şu dişler. Yürüyor dimi. Kaç gündür sorcam aklımda unutuyorumNasılsınız kızlar
Ben bugün çok uykusuz Yorgunum
Küçük hiç durmadı pilim bitmiş durumda o yüzden giremedim ..ikindine kadar biraz spor yapmıştım onu yazayım sonra çocukları uyutup yatacağım inşallah
Hayır seni kimse öyle anlamaz yapma canım diyetini sıkı Tut yeter.Yapmayınca kendimi kötü hissediyorum kaytarıyo gibi görünmek istemiyorum zorluyorum kendimi ama sonra yine ben çekiyorum
Laftan anlamıyor ki. Otizmli ya çok takıntılıNeden istedigini yapıyorsun ben olsam yapmam nasıl alışırsa öyle devam ediyorlar bizi parmaklarında oynatıyorlar sonra
Eşim yürüyüşe izim vermedi akşam yatarken de biraz agrım oldu yine ne yaptın bugün dedi bi yerinde dur diyet yeter spor yasak sana otur oturduğun yerde dedi bende odaya gittim oklavayla çalıştımZorlama o zaman. Niye bolgesel çalışıyorsun. Hafif yuruyuş yap yeter şimdilik sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?