Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün hiç iyi geçmemiş senin için ofsayt bir menü kuzum

Sabah 10
3 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 YK bal
Peynir, çay

Ara 1.5 mandalina

Akşam 17:00
Dosya kagidi kalınlığında kepekli undan 1 yufka ekmek, 1 tane ekmek 6-7cm çaplı daire mayasız un su karışımı ile yapılıyor .
5-6 dal taze soğan
3 YK köy peyniri

Dünkü spordan sonra bugün her yerim agrıyor inanılmaz üşütmüşüm midem hala bulanıyor yapabilirsem 250 ip atlamak istiyorum şu saate kadar bişey yapamadım

Taze soganla köy peynirini gördün daldın ekmege demi ohh mis gibi oluyo bende zamanında çok yedim

Dünkü spordan sonra bugün her yerim agrıyor inanılmaz üşütmüşüm midem hala bulanıyor yapabilirsem 250 ip atlamak istiyorum şu saate kadar bişey yapamadım
Bende ip atlamak istiyorum ama koşu bandında yürüyüşe bile izin vermedi kızdı otur oturduğun yerde diyetini yap sana yeter dedi bende bölgesel yaptım çaktırmadan

Taze soganla köy peynirini gördün daldın ekmege demi ohh mis gibi oluyo bende zamanında çok yedim
Yemek yapamadım ki. Yeğenim geldiğinde görümcem yapayım dedi, yok ben hallederim dedim. Ortanca ateslenince kaldı. Evde olandan ayak üstü yedim.. Ekmekle daha çok seviyorum ama yufka ekmek hem kepekli hem tuszus diye onu yedim.

Benim moralim bozuk kızlar. Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden. Çok da yorgunum. PC nin de kablosunu koparmış çocuklar. Eşim yapmaya çalışıyor. İnşallah bu gün spor listesini ekleyeceğim.. Off yaa hiç bir işi zamanında yapamıyorum artık depresyona girmeye başladım

Ohoo bizde o kablo kaç kere koptu... Yapsa da sağlam olmuyor. 60 TL yeni şarj aleti, öper ellerinden.

Kaptanım listeye yazmasan da olur kimin ne yaptıgı zatin ortada ev hanımı olmak zatin bi ton sorumluluk bide bunlarla ugraşmayın valla takdir ediyorum sizi benimkiler büyük o kadar sorumluluğum yok ama sizin küçük çocuk var

624 mesaj nedir arkidiş
neler kaçırdım bilmem ama okuyamadım
misafirlerim vardı yatılı bakamadım
bu arada haftasonu itibariyle hamurişinin dibine vurdum
yarın 100 falan görmesem sevincem kızlar..

Olsun toplu görünce motivasyon oluyor sanki.

3 Aralık spor listesi ''

1.Gülümse25
700tane bölgesel hareket 5tanesi 1puan 700÷5=140

2.lemonade17

90 dk yürüyüş = 90 puan

3.smy11

1000 ip=200 puan

2 lt su

3 Aralık spor listesi ''

1.Gülümse25
700tane bölgesel hareket 5tanesi 1puan 700÷5=140

2.lemonade17
90 dk yürüyüş = 90 puan

3.smy11
1000 ip 200 puan

4.Hamzakifzulal
35 dk koşu 105
300 bölgesel 60

Toplam 165 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…