Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hangi doktora gitmem lazım bunlar için aile hekimi yaparmı
Yapıyor. Ben özel hastaneye gidiyorum da tahlil parası vermemek için aile hekimine yaptırıyorum. Ama en iyisi endokrinoloji. Bütün sorularına çare bulursun.
Bi de probiyotik de önemli. Eczaneden al kullan istersen. Onun zararı yok.

Evet bende tam onu yazcaktım probiyotik de kullan canım

Ayrıca yoğurt çok yemem demişsin..
Oda bi probiyotik..
Mutlaka her öğününün yanına 3 yk yoğurt koy bağırsaktaki yararlı bakterileri düzenliyor

Endokrine gitmek istiyorum aslında geçen sene diyetisyene gidince gitmiştim kilo veremiyorsan ilaç başlayalım demişti ama Diyetisyenin onayı lazım demişti tabi diyetisyen onay vermedi sabah ben gidim endokrine ordanda diyetisyene gidim olmazsa kendime bi çekap yaptırım

Bu arada evlilik yıldönümünde kutlu olsun Gulumse24

Allah sağlık huzur mutluluk dolu nice yıllar nasip etsin inşallah
Kuru güllerle kalp yaptım kenarlarına çakıl taşı serpiştirdim küçük mumlarla kalp yaptım ortasına yaktım Eşimde tam üstüne geldi süper oldu

Soğuk sıkım zeytinyağını da mutlaka oneriyor Karatay. Yemeklere salatalara falan. Sabahları aç karna için diyor.

Bizimki biraz abartılı kaptanım satıcam ev alim diyorum diyo ki ben ölünce kütüphaneye bagış yap
Yok canım tam ideal ev. Ben de öyle bir evde büyüdüm. Sayısız roman ansiklopedimiz vardı. Şu an lise mezunu olmama rağmen doktorlarla yarışırım övünmek gibi olmasın ama artık kitap görünce afakanlar basıyor. Okumak gelmiyor içimden. Neden böyle oldum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…