Yani odur sanırım. Geçen 10 yeşil çay içtim falan yazmıştın öyle şeyler.Yok kaptanım ben yıllardır böyleyim karışımla ilgisi yok karışım derken yeşil çay soda dan başka karışım içmedim ki ben
Yapıyor. Ben özel hastaneye gidiyorum da tahlil parası vermemek için aile hekimine yaptırıyorum. Ama en iyisi endokrinoloji. Bütün sorularına çare bulursun.Hangi doktora gitmem lazım bunlar için aile hekimi yaparmı
Evet bende tam onu yazcaktım probiyotik de kullan canımYapıyor. Ben özel hastaneye gidiyorum da tahlil parası vermemek için aile hekimine yaptırıyorum. Ama en iyisi endokrinoloji. Bütün sorularına çare bulursun.
Bi de probiyotik de önemli. Eczaneden al kullan istersen. Onun zararı yok.
Endokrine gitmek istiyorum aslında geçen sene diyetisyene gidince gitmiştim kilo veremiyorsan ilaç başlayalım demişti ama Diyetisyenin onayı lazım demişti tabi diyetisyen onay vermedi sabah ben gidim endokrine ordanda diyetisyene gidim olmazsa kendime bi çekap yaptırımYapıyor. Ben özel hastaneye gidiyorum da tahlil parası vermemek için aile hekimine yaptırıyorum. Ama en iyisi endokrinoloji. Bütün sorularına çare bulursun.
Bi de probiyotik de önemli. Eczaneden al kullan istersen. Onun zararı yok.
Endokrine gitmek istiyorum aslında geçen sene diyetisyene gidince gitmiştim kilo veremiyorsan ilaç başlayalım demişti ama Diyetisyenin onayı lazım demişti tabi diyetisyen onay vermedi sabah ben gidim endokrine ordanda diyetisyene gidim olmazsa kendime bi çekap yaptırım
Eşime söylemiştim ama demekki bu ara hiç kitapçıya gitmemiş yoksa mutlaka alırdı kendisi yürüyen ansiklopedi evde 10000 bin tane kitabımız varSen Karatay kitabını aldın mıGulumse24
Sagol kuzum resim atacaktım ama resim yükleyemedim malesefBu arada evlilik yıldönümünde kutlu olsunGulumse24
Allah sağlık huzur mutluluk dolu nice yıllar nasip etsin inşallah
Maşallah ne güzel okuyan insandan zarar gelmezEşime söylemiştim ama demekki bu ara hiç kitapçıya gitmemiş yoksa mutlaka alırdı kendisi yürüyen ansiklopedi evde 10000 bin tane kitabımız var
Kuru güllerle kalp yaptım kenarlarına çakıl taşı serpiştirdim küçük mumlarla kalp yaptım ortasına yaktım Eşimde tam üstüne geldi süper olduBu arada evlilik yıldönümünde kutlu olsunGulumse24
Allah sağlık huzur mutluluk dolu nice yıllar nasip etsin inşallah
Bizimki biraz abartılı kaptanım satıcam ev alim diyorum diyo ki ben ölünce kütüphaneye bagış yapMaşallah ne güzel okuyan insandan zarar gelmez
Fotoğraf ekranda açıkken ekran fotosu alKuru güllerle kalp yaptım kenarlarına çakıl taşı serpiştirdim küçük mumlarla kalp yaptım ortasına yaktım Eşimde tam üstüne geldi süper oldu
Yok canım tam ideal ev. Ben de öyle bir evde büyüdüm. Sayısız roman ansiklopedimiz vardı. Şu an lise mezunu olmama rağmen doktorlarla yarışırım övünmek gibi olmasınBizimki biraz abartılı kaptanım satıcam ev alim diyorum diyo ki ben ölünce kütüphaneye bagış yap
Ooo çok romantik. Ben de kendi resminizi koyacaksın sandım heyecan yapmıştımKuru güllerle kalp yaptım kenarlarına çakıl taşı serpiştirdim küçük mumlarla kalp yaptım ortasına yaktım Eşimde tam üstüne geldi süper oldu
Özelden atarım kaptanım siz isteyinOoo çok romantik. Ben de kendi resminizi koyacaksın sandım heyecan yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?