- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Günaydın arkadaşlar... Bu gece de eşim çok hastaydı Bi yandan onla bi yandan bebişle upraştım sabaha kadar. Şöyle bi kaba hesap yaparsak 60 saati devirdim uykusuz. 5 dk kestiremedim
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey yokturGünaydın kızlar ..
Huzurlu sağlıklı mutlu günler
Sabaha kadar süren ateş nöbetlerinden sonra çok şükür ki gün aydınlandı..bi an hiç sabah olmaz sandım
Valla illaki faydası olduğunu düşünüyorum ama ben şuan regl olduğum için kilom fazla çıktı o yüzden sağlıklı yorum yapamayacağım :/ reglim bittikten sonra tekrar deneyeceğim ben çok sevdim zaten tadını falan :) regl bana +1 olarak döndü, tabi haftasonu da dikkat edemedim çokÇok sağol canım..
Ben sana kürü soracaktım. En düzenli sen yaptın sanırım nasıl fark gördün mü
Bu kez en dibe...Eyvah herkes artıda yine battık.
Günaydın arkadaşlar... Bu gece de eşim çok hastaydı Bi yandan onla bi yandan bebişle upraştım sabaha kadar. Şöyle bi kaba hesap yaparsak 60 saati devirdim uykusuz. 5 dk kestiremedim
Günaydın kızlar ..
Huzurlu sağlıklı mutlu günler
Sabaha kadar süren ateş nöbetlerinden sonra çok şükür ki gün aydınlandı..bi an hiç sabah olmaz sandım
İnşallah benimde öyle olurBu benim ki gider cumaya 71 ile dönerim inşallah
reglin cilvesi
Aynen canım hem hafta sonu ne kadar dikkat etse de kaçamak oluyor önemli olan cumaya kadar asılmakİnşallah benimde öyle olur
Hıı hıı cevizli çoreklerin simitlerin makarnaların hiç suçu yok.Bu benim ki gider cumaya 71 ile dönerim inşallah
reglin cilvesi
Bak ben sana neler yazdımHıı hıı cevizli çoreklerin simitlerin makarnaların hiç suçu yok.
Anka
Her zaman önce sağlık diyorsun
Hırs yapıp birinci çıkartmak için aç kalmamıza razı olmuyorsun işte bunun için sen iyi değil çok iyi bir kaptan ve insansın sakın moral bozma biz toparlarız cumaya spora asılırız suyu ihmal etmeyiz kaçamak yapmayız
Hallederiz
Bak ben sana neler yazdım
Var elbet o da regl den
Neyse ne desem boş cuma ya görüşelim şekerim
Ve inşallah benim deİnşallah benimde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?