AynenHiç birşey yapmadan ve çok yiyerek mi yoksa
Keşkeeeeee ahhh keşkeeeee...O değilde
Şimdi gülümse bol eksiyle gelirse hadi
O zaman şekeri filan olmasın Allah korusun
Heee tünaydın tünaydınEeeeeeee günaydınnnn milletttt
Sonuçlar Öğleden sonra sanırımYeni geldim eve 7.15de evden çıktım gastroya gittim kabızlık için ordan endokrine tahlillerimi yaptırdım açlık sonra simitle meyve suyu içtim 2saat sonra tokluk verdim eve geldim yeni
Tokluk olanı 12de verdim daha bugün gitmem yarın hepsini alır diyetisyene giderimSonuçlar Öğleden sonra sanırım
Valla var bişey ama gitmiyor doktora. Ya şeker ya guatr ya da başka bişey. Normal yemiyor çünkü aşırı yiyor oturunca. 1 ekmeği kesin bitirir. Ama çocuk değil ki kulağından çekeyim.O zaman şekeri filan olmasın Allah korusun
Hayırlısı bakalım. Sonuçlar çıkınca bana da gönder. Dvit de istedin değil mi. Gastroenteroloji ne dedi.Yeni geldim eve 7.15de evden çıktım gastroya gittim kabızlık için ordan endokrine tahlillerimi yaptırdım açlık sonra simitle meyve suyu içtim 2saat sonra tokluk verdim eve geldim yeni
Mutlaka baktırsın ama bence de ..kilo kaybettiği için normal değil yoksa kilo almasa belki bişi olmaz meto çalışıyor derdikValla var bişey ama gitmiyor doktora. Ya şeker ya guatr ya da başka bişey. Normal yemiyor çünkü aşırı yiyor oturunca. 1 ekmeği kesin bitirir. Ama çocuk değil ki kulağından çekeyim.
Yuhhhhhhhh 90.5 ben şok ben iptalHeee tünaydın tünaydın
Kaç kilosun ondan haber ver
Çok merak ettim
Aynen canım. 60 kilo ne demek. Çok düşük.Mutlaka baktırsın ama bence de ..kilo kaybettiği için normal değil yoksa kilo almasa belki bişi olmaz meto çalışıyor derdik
YuhhhhhYuhhhhhhhh 90.5 ben şok ben iptal
Kabızlık İn tedavisi yok dedi diyet verecekti dedim ben diyetisyene gidicem o zaman verim Diyetisyenin listesini uygula dedi ilaç verdi günde 1tane ve ben hala wc çıkamadım perşembeden beriHadi
Hayırlısı bakalım. Sonuçlar çıkınca bana da gönder. Dvit de istedin değil mi. Gastroenteroloji ne dedi.
Bu + durumunda bu yüzden olmalı ...Kabızlık İn tedavisi yok dedi diyet verecekti dedim ben diyetisyene gidicem o zaman verim Diyetisyenin listesini uygula dedi ilaç verdi günde 1tane ve ben hala wc çıkamadım perşembeden beri
Kızlar ben kapıya kilit vurup gidiyorum haydi bakalım 12. Takım kapanmıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?