Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yeni geldim eve 7.15de evden çıktım gastroya gittim kabızlık için ordan endokrine tahlillerimi yaptırdım açlık sonra simitle meyve suyu içtim 2saat sonra tokluk verdim eve geldim yeni

Yarında sonuçları alıp diyetisyene gidicem bakalım ne olacak yaratılmadım korkuyorum

Hadi
Yeni geldim eve 7.15de evden çıktım gastroya gittim kabızlık için ordan endokrine tahlillerimi yaptırdım açlık sonra simitle meyve suyu içtim 2saat sonra tokluk verdim eve geldim yeni
Hayırlısı bakalım. Sonuçlar çıkınca bana da gönder. Dvit de istedin değil mi. Gastroenteroloji ne dedi.

Valla var bişey ama gitmiyor doktora. Ya şeker ya guatr ya da başka bişey. Normal yemiyor çünkü aşırı yiyor oturunca. 1 ekmeği kesin bitirir. Ama çocuk değil ki kulağından çekeyim.
Mutlaka baktırsın ama bence de ..kilo kaybettiği için normal değil yoksa kilo almasa belki bişi olmaz meto çalışıyor derdik

Hadi
Hayırlısı bakalım. Sonuçlar çıkınca bana da gönder. Dvit de istedin değil mi. Gastroenteroloji ne dedi.
Kabızlık İn tedavisi yok dedi diyet verecekti dedim ben diyetisyene gidicem o zaman verim Diyetisyenin listesini uygula dedi ilaç verdi günde 1tane ve ben hala wc çıkamadım perşembeden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…