Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar yağ yakan kimyon çayı yapılışı basit. Tane kimyon alabilirsem ki haftaya cumartesiden önce alamam yapmayı düşünüyorum. Bilimsel olarak yağ yaktığı kanıtlanmış ve emziren anneler içinde uygun. Günde bir bardak istenilen kiloya inene kadar icilebiliyor

kızlar dün giremedim foruma bir türlü.napıyorsunuz?nasılsınız?ben hastaneden geldim biraz önce orta kulak iltihabı olmuş sabahladım kulak ağrısından.hala ağrıyor ilaçları içtim.kızlar bana yardım edin nolur ben napıcam.kendime hiç vakit ayıramıyorum çocuk annem benim ev işi yemek derken ben nasıl yetişecem bilmiyorum.tam bugün kendime ayırıp spor yapıcam diyorum annemin bişeyi çıkıyor.düzenlide beslenemiyorum.annemin bu durumu varya bende ne düzen ne psikoloji bıraktıkilo vermek istiyorum hemde herşeyden çok kendi dolabıma alışveriş yapıcam annemin bişeyi çıkıyor bide asıl sorun şu annem benimde bir evimin olduğunu düzenimin olduğunu unutuyor eşimiyok sayıyor mesela gelin burda yatın gelin yapın gidin şöyle yapın diyor.eşimlede aram açılıyorşiştim yine.korkudan tartılmıyorum çatlamak üzereyim

Allah kolaylık versin canım. Sizde kalsa olmaz mı. İki eve yetişmek zor olur.

Allah kolaylık versin canım. Sizde kalsa olmaz mı. İki eve yetişmek zor olur.
evim 2 oda küçük kutu gibi.birde annem zor bir kadın annem kaldı 2 ay kadar zaten de bu defa eşimin yüzü düşüyor.annem çok dedikodu yapıyor abimgili sürekli laf edince eşim de çok nankör diyor.söyleniyor.napıcam ben?ne düzen kaldı ne velilik yaa.annem düzeldi çok şükür ama kişiliği zor bir kadın herkes geçinemez onla.çokk yıpranıyorum.eşim askere gidecek zaten 1 ay sonra onunda stresi var

Bi sorun gorunmuyor canım. Sadece bir tanesinde sabah çok az olmuş. Hangisiydi bilemedim.
Peki buraya yazmadığın 1 lokma X , 1 kaşık Y , 1 parmak Z var mı boğazından geçen.
Cuma akşamı az bişi cips tarhana yemiştim başka da hiç birşey yemedim o mu yaptı dersin kaptanım

Allah kolaylık versin canım. Geç kalmış şimdiye kadar niye gitmedi. Benim eşim de evlendikten sonra yaptı çok zor oldu Allah kolaylık versin. Ama o gidince anneni yanına alırsın en azından. Gelene kadar iyice toparlar annen de. Napacaksın ikisini de idare etmek sana düşüyor.

2. Takım pazartesi tartı kontrol
florence_N (71.9/
gulenyuzumsunsen (75.8/76.3/0.5/
İnnuk(63.9/64.5\0.6)
Niloya bebe (78.9/78.9/0.0)
Elmira2017 (59.9/59.7/0.33)
smy11 (60.8/60.9/0.1)
Gulumse25(87.7/

İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
asya_01
@

yeni üyeler
sia mia (62,7
hamzaakifzulal( 72.9
lemonade17 (71/ 72
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…