- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Bekle şekerimAyyy teşekkür ederim. Evet aç kalmayın ama makarna hamur işi de yemeyin. Hadi bakalım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum o zaman
Aynen konuşasım kaçtı ve yiyesimde..Bu artılar herkesi sessizliğe boğdu. Bugün yürüyüş yapmam lazim. Cumaya +100 gitmeli hatta en az 100, 200 vermeliyim
Ben bakıyordum şimdi.Kızlar müsait olanlar Cuma'dan bugüne bi menülerime mi baksa rica etsem bi yanlış mı yaptım ...
Allah kolaylık versin canım. Sizde kalsa olmaz mı. İki eve yetişmek zor olur.kızlar dün giremedim foruma bir türlü.napıyorsunuz?nasılsınız?ben hastaneden geldim biraz önce orta kulak iltihabı olmuş sabahladım kulak ağrısından.hala ağrıyor ilaçları içtim.kızlar bana yardım edin nolur ben napıcam.kendime hiç vakit ayıramıyorum çocuk annem benim ev işi yemek derken ben nasıl yetişecem bilmiyorum.tam bugün kendime ayırıp spor yapıcam diyorum annemin bişeyi çıkıyor.düzenlide beslenemiyorum.annemin bu durumu varya bende ne düzen ne psikoloji bıraktıkilo vermek istiyorum hemde herşeyden çok kendi dolabıma alışveriş yapıcam annemin bişeyi çıkıyor bide asıl sorun şu annem benimde bir evimin olduğunu düzenimin olduğunu unutuyor eşimiyok sayıyor mesela gelin burda yatın gelin yapın gidin şöyle yapın diyor.eşimlede aram açılıyor şiştim yine.korkudan tartılmıyorum çatlamak üzereyim
evim 2 oda küçük kutu gibi.birde annem zor bir kadın annem kaldı 2 ay kadar zaten de bu defa eşimin yüzü düşüyor.annem çok dedikodu yapıyor abimgili sürekli laf edince eşim de çok nankör diyor.söyleniyor.napıcam ben?ne düzen kaldı ne velilik yaa.annem düzeldi çok şükür ama kişiliği zor bir kadın herkes geçinemez onla.çokk yıpranıyorum.eşim askere gidecek zaten 1 ay sonra onunda stresi varAllah kolaylık versin canım. Sizde kalsa olmaz mı. İki eve yetişmek zor olur.
Bi sorun gorunmuyor canım. Sadece bir tanesinde sabah çok az olmuş. Hangisiydi bilemedim.Kızlar müsait olanlar Cuma'dan bugüne bi menülerime mi baksa rica etsem bi yanlış mı yaptım ...
Cuma akşamı az bişi cips tarhana yemiştim başka da hiç birşey yemedim o mu yaptı dersin kaptanımBi sorun gorunmuyor canım. Sadece bir tanesinde sabah çok az olmuş. Hangisiydi bilemedim.
Peki buraya yazmadığın 1 lokma X , 1 kaşık Y , 1 parmak Z var mı boğazından geçen.
Sanmıyorum canım. Uykusuzluktan ödem olmuştur belki. Daha önce de oldu. Cumaya gitti..Cuma akşamı az bişi cips tarhana yemiştim başka da hiç birşey yemedim o mu yaptı dersin kaptanım
Allah kolaylık versin canım. Geç kalmış şimdiye kadar niye gitmedi. Benim eşim de evlendikten sonra yaptı çok zor oldu Allah kolaylık versin. Ama o gidince anneni yanına alırsın en azından. Gelene kadar iyice toparlar annen de. Napacaksın ikisini de idare etmek sana düşüyor.evim 2 oda küçük kutu gibi.birde annem zor bir kadın annem kaldı 2 ay kadar zaten de bu defa eşimin yüzü düşüyor.annem çok dedikodu yapıyor abimgili sürekli laf edince eşim de çok nankör diyor.söyleniyor.napıcam ben?ne düzen kaldı ne velilik yaa.annem düzeldi çok şükür ama kişiliği zor bir kadın herkes geçinemez onla.çokk yıpranıyorum.eşim askere gidecek zaten 1 ay sonra onunda stresi var
İnşallah canım ..elimden geleni yine yine yeniden yapacağımSanmıyorum canım. Uykusuzluktan ödem olmuştur belki. Daha önce de oldu. Cumaya gitti..
Yaparsın sen güveniyorum sanaİnşallah canım ..elimden geleni yine yine yeniden yapacağım
Hiç birşey yapmadan ve çok yiyerek mi yoksaEşim 60 kiloya düşmüş hayret bişey ya adam durmadan kilo veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?