Gün dogmadan neler dogar kaptanım dur heleKızlar ben kapıya kilit vurup gidiyorum haydi bakalım 12. Takım kapanmıştır..
Zatin kabızlık problemim oldugu için zor kilo veriyorum degerlere bakalım ona göre yolumuzu çizelimBu + durumunda bu yüzden olmalı ...
Öyle deme moralimiz bozuluyorKızlar ben kapıya kilit vurup gidiyorum haydi bakalım 12. Takım kapanmıştır..
Alzheimer hastalarına yer değiştirme yaramıyor. Hastalığın ilerlemesi hızlanıyor. 8 yıl annene baktım, o da alzheimer idi.Allah kolaylık versin canım. Geç kalmış şimdiye kadar niye gitmedi. Benim eşim de evlendikten sonra yaptı çok zor oldu Allah kolaylık versin. Ama o gidince anneni yanına alırsın en azından. Gelene kadar iyice toparlar annen de. Napacaksın ikisini de idare etmek sana düşüyor.
akşamları yatmadan yatmaya anneme gidecem eşim gidince.ya biz askere gitmeye tam hazırlık yapınca hep bişeyler çıktı sürekli.bir kısmet olmadı yani.eminim bizde çok zorlanacaz.o bir yana ben çok yıpranıyorum evimde bir sakin kafa uzanıp dinlenemiyorm.ne yapacam onuda bilmiyorumAllah kolaylık versin canım. Geç kalmış şimdiye kadar niye gitmedi. Benim eşim de evlendikten sonra yaptı çok zor oldu Allah kolaylık versin. Ama o gidince anneni yanına alırsın en azından. Gelene kadar iyice toparlar annen de. Napacaksın ikisini de idare etmek sana düşüyor.
yaa sorma benimkide dipçik gibi maşşallah yaa geçen gece 1 tepsi ıspanaklı börekle 3 kase sütlaç yemiş.işe götürmesi için yapmıştım sabah baktım tepsi bomboş.birde manken gibi acayip gıcık oluyorum
Geçmiş olsun canım çok zor bir hastalık, babaannem den biliyorum. Annen hastalığın başlangıcında mi, çünkü aizemir hastaları pek yalnız kalamiyor babaannem ilk başlarda hep yemeği ocakta unuturduakşamları yatmadan yatmaya anneme gidecem eşim gidince.ya biz askere gitmeye tam hazırlık yapınca hep bişeyler çıktı sürekli.bir kısmet olmadı yani.eminim bizde çok zorlanacaz.o bir yana ben çok yıpranıyorum evimde bir sakin kafa uzanıp dinlenemiyorm.ne yapacam onuda bilmiyorum
evler yakın zaten benim eve de alışkın annemde eşim gidince ben onda kalacam zaten.ahh annem biraz uysal olsa o kadar konuşuyorum güzel güzel anlatıyorum.yemeğini çayını veriyorum yıkıyorum ki kendisi artık bu ihtiyaçlarını da görebilir.annem hala milletin lafını edyor.gelinler kızlar şunlar bunlar.bir yerden sonra dama diyorumAlzheimer hastalarına yer değiştirme yaramıyor. Hastalığın ilerlemesi hızlanıyor. 8 yıl annene baktım, o da alzheimer idi.
orta evresi canım bizde geç kaldık felçten sonra anlaşıldı.beyinde sağ tarafta 1 damar tıkalı.zaten bizler varız yalnız da değil o milleti bıraksa birazGeçmiş olsun canım çok zor bir hastalık, babaannem den biliyorum. Annen hastalığın başlangıcında mi, çünkü aizemir hastaları pek yalnız kalamiyor babaannem ilk başlarda hep yemeği ocakta unuturduöyle anlaşıldı hastalığı :/
Allah yardımcın olsun canım..akşamları yatmadan yatmaya anneme gidecem eşim gidince.ya biz askere gitmeye tam hazırlık yapınca hep bişeyler çıktı sürekli.bir kısmet olmadı yani.eminim bizde çok zorlanacaz.o bir yana ben çok yıpranıyorum evimde bir sakin kafa uzanıp dinlenemiyorm.ne yapacam onuda bilmiyorum
B12. 172 çıkmış insülin 9.1kortizon 8.9 hidroksin d 10.0Allah yardımcın olsun canım..
annenin durumunun öncekine göre iyi olduğunu söylüyorsun ,
nacizane tavsiyem eşin gidince gündüz gidip akşam evine gelmen..
yoksa o duruma da alışıp askerden geldiğinde de devamını bekleyebilir..
Annelerimiz canımız.tabiki elimizden geleni yapcaz ama kendimizden ödün vererek değil...bizim de bi hayatımız var . Evimiz var . Sorumluluklarımız ve eşimiz var. Tavsiyem gündüz yardımcı ol ama akşam evine yatağına gel.bu süre de çocuğun dA ortam değiştirdiği için huyu değişebilir..
İnşallah daha iyi olur annen ve sen de sabırlı ol güzel günler senin olsun inşallah
benimki de durmadan zayıflıyor. 180 boy 78 kiloydu geçen gün beraber tartıldık 72 olmuş. O kadar uğraşıyorum yeniyorum içmiyorum spor yapıyorum ama bizim adam zayıflıyor. Bana da diyor çalışmaya başka senden verirsin diyorEşim 60 kiloya düşmüş hayret bişey ya adam durmadan kilo veriyor
Geçmiş olsun canımBildirimleriniz akşamdan beri gelmiyor hoş gelse de çok hastaydım Kızlar ya çok fena üşütmüşüm yerimden kalkamadım bügünde öğleye kadar yattım yarın eve temizliğe gelecekler evi mecbur toplamam lazım çamaşır ütü felaket durumda tartılmayı sabah unutup kahvaltı yaptım sabah dediğim saat 12 de şimdi tartılıcam bakalım
2. Takım pazartesi tartı kontrol
florence_N (71.9/74.8/2.90)
gulenyuzumsunsen (75.8/76.3/0.5/
İnnuk(63.9/64.5\0.6)
Niloya bebe (78.9/78.9/0.0)
Elmira2017 (59.9/59.7/0.33)
smy11 (60.8/60.9/0.1)
Gulumse25(87.7/
İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
asya_01
@
yeni üyeler
sia mia (62,7
hamzaakifzulal( 72.9
lemonade17 (71/ 72
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?