Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Alzheimer hastalarına yer değiştirme yaramıyor. Hastalığın ilerlemesi hızlanıyor. 8 yıl annene baktım, o da alzheimer idi.

akşamları yatmadan yatmaya anneme gidecem eşim gidince.ya biz askere gitmeye tam hazırlık yapınca hep bişeyler çıktı sürekli.bir kısmet olmadı yani.eminim bizde çok zorlanacaz.o bir yana ben çok yıpranıyorum evimde bir sakin kafa uzanıp dinlenemiyorm.ne yapacam onuda bilmiyorum

Geçmiş olsun canım çok zor bir hastalık, babaannem den biliyorum. Annen hastalığın başlangıcında mi, çünkü aizemir hastaları pek yalnız kalamiyor babaannem ilk başlarda hep yemeği ocakta unuturdu öyle anlaşıldı hastalığı :/

Alzheimer hastalarına yer değiştirme yaramıyor. Hastalığın ilerlemesi hızlanıyor. 8 yıl annene baktım, o da alzheimer idi.
evler yakın zaten benim eve de alışkın annemde eşim gidince ben onda kalacam zaten.ahh annem biraz uysal olsa o kadar konuşuyorum güzel güzel anlatıyorum.yemeğini çayını veriyorum yıkıyorum ki kendisi artık bu ihtiyaçlarını da görebilir.annem hala milletin lafını edyor.gelinler kızlar şunlar bunlar.bir yerden sonra dama diyorum

orta evresi canım bizde geç kaldık felçten sonra anlaşıldı.beyinde sağ tarafta 1 damar tıkalı.zaten bizler varız yalnız da değil o milleti bıraksa birazherkes karşısında hazırola geçsin bekliyor gelinler falan

Allah yardımcın olsun canım..
annenin durumunun öncekine göre iyi olduğunu söylüyorsun ,
nacizane tavsiyem eşin gidince gündüz gidip akşam evine gelmen..
yoksa o duruma da alışıp askerden geldiğinde de devamını bekleyebilir..
Annelerimiz canımız.tabiki elimizden geleni yapcaz ama kendimizden ödün vererek değil...bizim de bi hayatımız var . Evimiz var . Sorumluluklarımız ve eşimiz var. Tavsiyem gündüz yardımcı ol ama akşam evine yatağına gel.bu süre de çocuğun dA ortam değiştirdiği için huyu değişebilir..
İnşallah daha iyi olur annen ve sen de sabırlı ol güzel günler senin olsun inşallah

2. Takım pazartesi tartı kontrol
florence_N (71.9/74.8/2.90)
gulenyuzumsunsen (75.8/76.3/0.5/
İnnuk(63.9/64.5\0.6)
Niloya bebe (78.9/78.9/0.0)
Elmira2017 (59.9/59.7/0.33)
smy11 (60.8/60.9/0.1)
Gulumse25(87.7/

İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
asya_01
@

yeni üyeler
sia mia (62,7
hamzaakifzulal( 72.9
lemonade17 (71/ 72
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58

Bildirimleriniz akşamdan beri gelmiyor hoş gelse de çok hastaydım Kızlar ya çok fena üşütmüşüm yerimden kalkamadım bügünde öğleye kadar yattım yarın eve temizliğe gelecekler evi mecbur toplamam lazım çamaşır ütü felaket durumda tartılmayı sabah unutup kahvaltı yaptım sabah dediğim saat 12 de şimdi tartılıcam bakalım

B12. 172 çıkmış insülin 9.1kortizon 8.9 hidroksin d 10.0

Sizler supersiniz ya ozaman basliyorum dun aksam balik ve salata yedim iki dilim tam bygday ekmegi yedim bu sabahta iki dilim ekmek labne peynir domates salatalik simdi bebisimi uyuttum portakal veya elma yemegi dusunuyorum

Ha bu arada mutlaka biliyosunuzdur ama ben odem suyuna baslicam buda nedir. Salatalik limon bol maydanoz tum gun bu suyu icicem yaklasik 3 lt su

Eşim 60 kiloya düşmüş hayret bişey ya adam durmadan kilo veriyor
benimki de durmadan zayıflıyor. 180 boy 78 kiloydu geçen gün beraber tartıldık 72 olmuş. O kadar uğraşıyorum yeniyorum içmiyorum spor yapıyorum ama bizim adam zayıflıyor. Bana da diyor çalışmaya başka senden verirsin diyor

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…