- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Teşekkür ederim diğer öğünler için aklımdayaşlılık :)))) mercimek falan görünce atladım gitti
doktorumun önerisi bir öğünde tek tip protein peynirse peynir, yumurta ise yumurta, ikisi bir arada yasak
Çok doğru
Canım sağolasın çok teşekkür ederiz:))
Canım pirinç gevreği yerine Yulaf deneyebilirsin hem daha doyurucu hem daha sağlıklıhazır gerçeklerin içinde şeker var ne yazikki
Kız bende var yarış mı yapcazTeşekkürler canım cevap verdiğin icin
diziye dalmışım canım sonra da uyumuş kalmışım. Bebişe kalktım şimdi.
kız ben kaynanamı seviyorum. Gelsin diye yalvarıyorum da gelmiyor. Benim ki gelince iyi oluyor. Hele çalışırken eve geldim mi yemek hazır oluyor evimi toplar temizligimi yapar. Ufak tefek alisverisimi yapar. Daha ne istiyeyim.Guruba gelmeyenin kaynanası yatıya gelsin inş Allah
kız ben kaynanamı seviyorum. Gelsin diye yalvarıyorum da gelmiyor. Benim ki gelince iyi oluyor. Hele çalışırken eve geldim mi yemek hazır oluyor evimi toplar temizligimi yapar. Ufak tefek alisverisimi yapar. Daha ne istiyeyim.
Rica ederimm. Çok haklısın. Bende bu gün bi baktım yulafın içeriğine falan güzeldi paketi yeni aldım bitsin deneyeceğim ama şekersizde ot gibi olurmu diye tereddütteyim. Tavşanım var benim yulaf yiyor baktım pakete dedim aynısı çok şaşırdım hahahaha
Geçmiş olsun canım yorma kendini dinlen bende sporu görünce şaşırmıştım meğer hastalıktanmisGünaydın kızlar mutlu, huzurlu ,sağlıklı hafta sonları
Dün sabah yaptığım sporu ekledim daha da yapamadım çok fena hastayım tüm kemiklerim ağrıyor
o bizde de oluyor ama eşim yinede yapar.benim ki de iyidir aslında da gelince bir sürü iş çıkar. Bi de eşimin iş yapmasına bozulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?