- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Sanırım hiç mutfaktan çıkmayınca:)Bakım kuvvetli sanırım iyi bakıyon misafirlerine memnun kalmasalar giderlerdi
Bizde seni özledikHa bu arada kızlar sizide çok ozlemisim
Ayy çok sıkıcı yardımcı oluyolarmı bari sanaSanırım hiç mutfaktan çıkmayınca:)
Aşk olsun bugün tek miBizde seni özledikbugün dört gözle seni bekledik
Her zaman buradasın kuzum ama bugünün Ayrı bi önemi var biliyon misafirin var diye gelemiyon bildirime gelemiycen diye gorktukAşk olsun bugün tek mi
Teşekkürler canım cevap verdiğin icinHiç bir bilgim yok kullanan varmı ama kimseden duymadım sanırım yok kuzum
Sizi hiç yarı yolda birakirmiyim canim ya onca emeğinizi heba edememHer zaman buradasın kuzum ama bugünün Ayrı bi önemi var biliyon misafirin var diye gelemiyon bildirime gelemiycen diye gorktuk
Rica ederim ne demek nasılsın alışa bilindinmi guruba kuzumTeşekkürler canım cevap verdiğin icin
Eyvallah canın yiyimSizi hiç yarı yolda birakirmiyim canim ya onca emeğinizi heba edemem
Senin kaynana zatin sende
Aynen canım normalde her gün yerim de bugün canım istemedicanım menüye yoğurt ayran vb. Eklesen daha iyi olur
Bende ayran yogurt hiç aramam aklıma gelmez nedenseAynen canım normalde her gün yerim de bugün canım istemediöğlen de aldım ama yemedim
Canım sağolasın çok teşekkür ederiz:))Bayanlar ben geçen gün fitnessta programımı atıcaktım buraya. Yazayım bari şimdi. Ama ben bunları göremedim puanlama listesinde sanırım benzer olanlardan sayarım öyle olur. Bu arada aletli olan hareketlerin aynısını evde ağırlıkla yapmaya çalışıyorum ağırlıkla olmuyorsada yapıyorum ağırlıksız.
butterfly 12-3
lat pull dawn 12-3
Ddb. sholder press 12-3
arm curl 12-3
triceps dips 12-3
abd-add 20-3
leg press 12-3
abdominal noc. 15-3
db. squat 12-3
cruch 15-3
cross cruch 15-3
leg raise 15-3
koşu bandı 15
eliptik 15
bisiklet 15
Canım pirinç gevreği yerine Yulaf deneyebilirsin hem daha doyurucu hem daha sağlıklı08.11.2017 cuma
Sabah 12.00
7 küçük dilim keçi peyniri
1.5 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
Öğle 16.30
Bir kase süt içine (1 gün kurusu 1bucuk ceviz 4 y.k kelloggs klasik prinç gevreği)
Akşam 18.30
1 tabak işkembe
Ara 19.30
1 orta muz
Ara 00.00
1 su bardağı sirkeli su
Bende böyleydim ya ama artık kendimi tutuyorum banane atılırsa atilsin diyorum yapacak bsy yok dediğin gibi hep bunlar kilo olarak dönüyor sonraHiç aklumda yoktu ufaklık yarım bırakmış kalmasın diye
Zaten başımıza ne geliyorsa bu kalmasın lar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?