Hakkaten kaptanım bişey var ama ne %desi 4olan var yahu aç susuz gezse yine veremez ben anlamadım biz asıldıkça onlarda asılıyor galibaUçmuş takımlar bu hafta
Hakkaten kaptanım bişey var ama ne %desi 4olan var yahu aç susuz gezse yine veremez ben anlamadım biz asıldıkça onlarda asılıyor galiba
Hergün 10.000ipmi yuh bunun işi gücü yokmuymuş hiç sadece spora vermiş kendini demekkiOnlar aşırı spor yapıyor canım. Bir hafta birisi 10.000 ip atlamış her gün. Gerek yok o kadarına da %1 iyidir
Çok yoğun geçiyor ev temizlik misafirler çocuklar ve dersleri heralde bu tempo ile spor yapsa idim ooo ne kilo verirdimSen Güleceksen şimdi niloya da gelsin alsın ben razıyım
Söz senin için haftaya -5 vermeyecem
Bu aradaNiloyabebe gel bacım hadi yA
Ev işide çok kalori yakıyor kuzum adım sayar olsa keşke o zaman farkında oluruz şimdi göze görünmüyorÇok yoğun geçiyor ev temizlik misafirler çocuklar ve dersleri heralde bu tempo ile spor yapsa idim ooo ne kilo verirdim
Adim sayar varda hep tlf üstünde olmalıEv işide çok kalori yakıyor kuzum adım sayar olsa keşke o zaman farkında oluruz şimdi göze görünmüyor
Niye kimse yok şimdiden haftasonu sendrumunamı girdiler
Ben okuyorum bakıyorum sonu yok etiketlendigim msjlara geçiyomBen eski mesajları oluyorum
Ayyy evet gözlerim bozulacak ama merakta ediyorum yaniBen okuyorum bakıyorum sonu yok etiketlendigim msjlara geçiyom
canım menüye yoğurt ayran vb. Eklesen daha iyi olur8 Aralık menü
Kahvaltı 8.30
1/2 simit
1 kk peynir
4-5 zeytin
Ara limonlu ıhlamur
Oglen 12.30
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara 16.00
Yeşil elma
1 minik kurabiye
Akşam 19.30
Hamburger ekmeğinin yarısi
Ve 1 köfte
1 kase corba
Ben de ağzıma bile surmediğim bir çok şeyi artık yiyorum. Ama yumurta çocukluğumdan beri en sevdiğim. Günde 7-8 tane yediğimi biliyorum
Misafirlerin gittimiAyyy evet gözlerim bozulacak ama merakta ediyorum yani
Yok be 1 haftadır vizeler 1 hafta daha bizde olurlarsa şaşmam çok yoruluyorum cooomMisafirlerin gittimi
Hiç bir bilgim yok kullanan varmı ama kimseden duymadım sanırım yok kuzumIyi aksamlarrr arkadaşlarrr akşam yürüyüşünü yaptım eski düzenime adapte olmaya çalışıyorum spor yapınca iştahınızda kontrol ediyosunuz şu steppeer hiç kullanan yok mu aramizda
Bakım kuvvetli sanırım iyi bakıyon misafirlerine memnun kalmasalar giderlerdiYok be 1 haftadır vizeler 1 hafta daha bizde olurlarsa şaşmam çok yoruluyorum cooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?