Sen içindeki sese kulak verme boşver inatlaşma artıya gelirsin sitres kilo yaparAy canım benim sağol
Al da gel hepsini yiyim rakibinim ya kilo aldır bana
İnşallah geçer bişiler yapmaya çalışıyorum ama boğazım kemiklerim fena ağrıyor...
Kız gülme beni dellendirip inada bindirme vallaha bişi yemem -5 le gelirim bu Cuma
Tamam canım öğlene salata da koyabilirsin tabii meecimeksiz. Klasik marul turp havuç lahana salatası. Akşam da taze fasulyenin yanına 1 kaşık lor 3 kaşık yoğurt koyabilirsin.Anka Sabah elim büyüklüğünde ramazan pidesini yaprak gibi ayırıp kaşar peynirle tost yaptım, 1 haşlanmış yumurta yedim ve yarım kase mercimek salatası yedim. Saat 8:30du. Öğlene içli köfte yiyim 2 tane, yanına ayran. Akşama da taze fasulye yiyim diyorum. Onay var mı?
Turp hiç sevmem. Marul ve domatesle salata yapım. Akşama lor değil de 1.5 kase yoğurt yesem?Tamam canım öğlene salata da koyabilirsin tabii meecimeksiz. Klasik marul turp havuç lahana salatası. Akşam da taze fasulyenin yanına 1 kaşık lor 3 kaşık yoğurt koyabilirsin.
1.5 çok canım naptın. Lor tok tutar diye dedim. 1 çorba kasesi ye bari. Domates olmaz mevsimi değil. Marul lahana havuç yap o zaman. Kırmızı lahana.Turp hiç sevmem. Marul ve domatesle salata yapım. Akşama lor değil de 1.5 kase yoğurt yesem?
Acıkınca ye canım. 13:30-14:00 gibi olabilir.Bu arada öğleni saat kaçta yiyim?
Kız sen görürsün gülümse bu Cuma yüzde 2 yle gelcemSen içindeki sese kulak verme boşver inatlaşma artıya gelirsin sitres kilo yapar
Sabah iyi yiyince genelde 3e doğru acıkıyorum, sonra da 6 ya ne kaldı diyip yemiyorum.. 6da da miktarlar sasiyor ya da ben doymuyorum. Acligimin seviyesine göre miktarı ayarlayim bugün bari. Sabahtan 2 YK salatam arttı, üstüne marul ekleyim. Havucum yok, mor lahana da 1 ay oldu dolapta :) lorum da bitti.. eşim lahana alacak bugün pazardan. Karnabahar ve pırasa da istedim. Bir de ıspanak. Domatezsiz bir salata hayal bile edemiyorum...Acıkınca ye canım. 13:30-14:00 gibi olabilir.
O zaman sen 13:30 da ye öğle yemeğini. Akşamı da 18:00 de ye.Sabah iyi yiyince genelde 3e doğru acıkıyorum, sonra da 6 ya ne kaldı diyip yemiyorum.. 6da da miktarlar sasiyor ya da ben doymuyorum. Acligimin seviyesine göre miktarı ayarlayim bugün bari. Sabahtan 2 YK salatam arttı, üstüne marul ekleyim. Havucum yok, mor lahana da 1 ay oldu dolapta :) lorum da bitti.. eşim lahana alacak bugün pazardan. Karnabahar ve pırasa da istedim. Bir de ıspanak. Domatezsiz bir salata hayal bile edemiyorum...
Bugüne kadar domatesler kokuluydu. Burada domates aralık başına kadar çıkıyor. Geçen haftanın domatesi kokuluydu. Bu haftaninki saman gibiydi zaten.O zaman sen 13:30 da ye öğle yemeğini. Akşamı da 18:00 de ye.
Ben de domatesli sevmem marulu. Hele de kış günü. Hormonlu şeyler yiyerek nasıl zayıflayacaksın.. Domates yokLahana çok iyi dehşet yağ yakıyor. Ben her hafta iki gün mercimekli lahana yerim..
Söz mü bak sözünü unutma tamammıKız sen görürsün gülümse bu Cuma yüzde 2 yle gelcem
Karatayın bi videosu var bulamadım şimdi bulursam ekleyeyim canım. Domateslere güzel koksun diye domatesten yapılan parfüm veriyorlarmış. Sen hormonlu değil eminim diyorsan bişey diyemem..Bugüne kadar domatesler kokuluydu. Burada domates aralık başına kadar çıkıyor. Geçen haftanın domatesi kokuluydu. Bu haftaninki saman gibiydi zaten.
Sağol canım bakayım birazdanhttp://m.uzmantv.com/uzman/spor-uzmani-ayfer-saglam
Burdakileri yapıyorum sondakini tek bacakla yapıyorum
Birde yatarken çapraz yapıyorum onun vidyosunu bulamadım
Anka
Tabiki de sözzzSöz mü bak sözünü unutma tamammı
Yarın lahana alıcam bugün evde yokumdaO zaman sen 13:30 da ye öğle yemeğini. Akşamı da 18:00 de ye.
Ben de domatesli sevmem marulu. Hele de kış günü. Hormonlu şeyler yiyerek nasıl zayıflayacaksın.. Domates yokLahana çok iyi dehşet yağ yakıyor. Ben her hafta iki gün mercimekli lahana yerim..
Bende hep bunu alırım yıllardır çok güzel bende sade de severim
Eeee senin hedef kaç bu durumdaSöz mü bak sözünü unutma tamammı
Onu da mı yapmışlar... Ben de poşeti açınca saplarının yeşilimsi kokusu var ya bayılıyorum ona. Ne yapacaklarını şaşırdılar yaa..Karatayın bi videosu var bulamadım şimdi bulursam ekleyeyim canım. Domateslere güzel koksun diye domatesten yapılan parfüm veriyorlarmış. Sen hormonlu değil eminim diyorsan bişey diyemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?