• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay canım benim sağol :KK68:
Al da gel hepsini yiyim rakibinim ya kilo aldır bana :KK48:

İnşallah geçer bişiler yapmaya çalışıyorum ama boğazım kemiklerim fena ağrıyor...

Kız gülme beni dellendirip inada bindirme vallaha bişi yemem -5 le gelirim bu Cuma :KK45::KK45:
Sen içindeki sese kulak verme boşver inatlaşma artıya gelirsin sitres kilo yapar :KK70:

Anka Anka Sabah elim büyüklüğünde ramazan pidesini yaprak gibi ayırıp kaşar peynirle tost yaptım, 1 haşlanmış yumurta yedim ve yarım kase mercimek salatası yedim. Saat 8:30du. Öğlene içli köfte yiyim 2 tane, yanına ayran. Akşama da taze fasulye yiyim diyorum. Onay var mı?

Anka Anka Sabah elim büyüklüğünde ramazan pidesini yaprak gibi ayırıp kaşar peynirle tost yaptım, 1 haşlanmış yumurta yedim ve yarım kase mercimek salatası yedim. Saat 8:30du. Öğlene içli köfte yiyim 2 tane, yanına ayran. Akşama da taze fasulye yiyim diyorum. Onay var mı?
Tamam canım öğlene salata da koyabilirsin tabii meecimeksiz. Klasik marul turp havuç lahana salatası. Akşam da taze fasulyenin yanına 1 kaşık lor 3 kaşık yoğurt koyabilirsin. :36:

Tamam canım öğlene salata da koyabilirsin tabii meecimeksiz. Klasik marul turp havuç lahana salatası. Akşam da taze fasulyenin yanına 1 kaşık lor 3 kaşık yoğurt koyabilirsin. :KK36:
Turp hiç sevmem. Marul ve domatesle salata yapım. Akşama lor değil de 1.5 kase yoğurt yesem?

Acıkınca ye canım. 13:30-14:00 gibi olabilir.
Sabah iyi yiyince genelde 3e doğru acıkıyorum, sonra da 6 ya ne kaldı diyip yemiyorum.. 6da da miktarlar sasiyor ya da ben doymuyorum. Acligimin seviyesine göre miktarı ayarlayim bugün bari. Sabahtan 2 YK salatam arttı, üstüne marul ekleyim. Havucum yok, mor lahana da 1 ay oldu dolapta :) lorum da bitti.. eşim lahana alacak bugün pazardan. Karnabahar ve pırasa da istedim. Bir de ıspanak. Domatezsiz bir salata hayal bile edemiyorum...

Sabah iyi yiyince genelde 3e doğru acıkıyorum, sonra da 6 ya ne kaldı diyip yemiyorum.. 6da da miktarlar sasiyor ya da ben doymuyorum. Acligimin seviyesine göre miktarı ayarlayim bugün bari. Sabahtan 2 YK salatam arttı, üstüne marul ekleyim. Havucum yok, mor lahana da 1 ay oldu dolapta :) lorum da bitti.. eşim lahana alacak bugün pazardan. Karnabahar ve pırasa da istedim. Bir de ıspanak. Domatezsiz bir salata hayal bile edemiyorum...
O zaman sen 13:30 da ye öğle yemeğini. Akşamı da 18:00 de ye.
Ben de domatesli sevmem marulu. Hele de kış günü. Hormonlu şeyler yiyerek nasıl zayıflayacaksın.. Domates yok:67: Lahana çok iyi dehşet yağ yakıyor. Ben her hafta iki gün mercimekli lahana yerim..

Ben de domatesli sevmem marulu. Hele de kış günü. Hormonlu şeyler yiyerek nasıl zayıflayacaksın.. Domates yok:KK67: Lahana çok iyi dehşet yağ yakıyor. Ben her hafta iki gün mercimekli lahana yerim..
Bugüne kadar domatesler kokuluydu. Burada domates aralık başına kadar çıkıyor. Geçen haftanın domatesi kokuluydu. Bu haftaninki saman gibiydi zaten.

Bugüne kadar domatesler kokuluydu. Burada domates aralık başına kadar çıkıyor. Geçen haftanın domatesi kokuluydu. Bu haftaninki saman gibiydi zaten.
Karatayın bi videosu var bulamadım şimdi bulursam ekleyeyim canım. Domateslere güzel koksun diye domatesten yapılan parfüm veriyorlarmış. Sen hormonlu değil eminim diyorsan bişey diyemem..

Ben de domatesli sevmem marulu. Hele de kış günü. Hormonlu şeyler yiyerek nasıl zayıflayacaksın.. Domates yok:KK67: Lahana çok iyi dehşet yağ yakıyor. Ben her hafta iki gün mercimekli lahana yerim..
Yarın lahana alıcam bugün evde yokumda

Karatayın bi videosu var bulamadım şimdi bulursam ekleyeyim canım. Domateslere güzel koksun diye domatesten yapılan parfüm veriyorlarmış. Sen hormonlu değil eminim diyorsan bişey diyemem..
Onu da mı yapmışlar... Ben de poşeti açınca saplarının yeşilimsi kokusu var ya bayılıyorum ona. Ne yapacaklarını şaşırdılar yaa..

Back
X