Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Naber kızlar. Dün oğlan istifra etti uyudu. Uyanınca iyiydi. Kebapçıya gidelim dedi babasıda baktı evde karnıbahar yemeği var gidelim dedi. Akşam yemeğim değişti.
Urfa yedim elim kadar pideyle.
Eşime bu ara bişeyler oluyor. Dün akşam orda karışık pide yedi üzerine künefede yedi eve geldik çayla peynir ekmek yedi. Demin pideleri gömdün dedim napim içim kıyılayı diyor

Bugünkü menüm
Sabah:1 dilim ekşi mayalı ekmek. 1 dilim peynir şekersiz ıhlamur ve 1 yumurta

Ara: 1 armut 1 kuru incir 1 ceviz
Öğlen:4 tavuk nugget ve yeşil salata
Ara: Filtre sade kahve
Akşam: 5 kaşık barbunya yemeği salata

Oğlan bidaha kusmadı. Bu 3.cü oluyor kefir içince kusuyor. Bu zamana kadarda hep içirdik çokta severdi. Dün üzüldü bidaha içemiycem diye

Karnabahara noldu çöpe mi gitti

Ben de mi karnabahar yapsam ki belki kebapcıya gideriz
Gerçi ben hiç kebap yemedim ömrümde. İskender adana urfa vs hiç yemedim.

Kalktım yemeğimi hazırlayım dedim, sakın sakın. Kapı bir açıldı bizimkiler.. Açlar tabii. Ortalık bir karıştı.. Sofraya koydugumu 3 dk içinde yediler. Hızlı hızlı bı de. Çekirge sürüsü gibii. Taze fasulye, makarna, salata,2ser içli köfte yediler bir de üstüne muz yediler!! Ben koftelerimi yedim doydum. Salata ile bakisiyoruz şuan..

Ğ yeme doyduysan ben doymazsın diye dedim

Ufaklığı uyutayım ben kaçar. Büyükleri trasa götürmüş babaları, oryancayi yıkayacağım, büyüğün yazılısı var salı ona çalıştırayım. Yarın gezmeye gidicez hazır olsun şimdiden sinava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…