Karnabahara noldu çöpe mi gittiBugünkü menüm
Sabah:1 dilim ekşi mayalı ekmek. 1 dilim peynir şekersiz ıhlamur ve 1 yumurta
Ara: 1 armut 1 kuru incir 1 ceviz
Öğlen:4 tavuk nugget ve yeşil salata
Ara: Filtre sade kahve
Akşam: 5 kaşık barbunya yemeği salata
Dokunuyorsa içmesin canım nolcak.Oğlan bidaha kusmadı. Bu 3.cü oluyor kefir içince kusuyor. Bu zamana kadarda hep içirdik çokta severdi. Dün üzüldü bidaha içemiycem diye
Yeme canım zaten. Sisteki kebabın en az yarısı kuyruk yağı. Yoksa kebap sisinde durmuyor.Ben de mi karnabahar yapsam ki belki kebapcıya gideriz
Gerçi ben hiç kebap yemedim ömrümde. İskender adana urfa vs hiç yemedim.
Karatayda kuyruk yağı serbest canım.. Ama bana acı gibi geliyor. İskender de üzerindeki sostan dolayı ıslak gibi geliyorYeme canım zaten. Sisteki kebabın en az yarısı kuyruk yağı. Yoksa kebap sisinde durmuyor.
Kalktım yemeğimi hazırlayım dedim, sakın sakın. Kapı bir açıldı bizimkiler.. Açlar tabii. Ortalık bir karıştı.. Sofraya koydugumu 3 dk içinde yediler. Hızlı hızlı bı de. Çekirge sürüsü gibii. Taze fasulye, makarna, salata,2ser içli köfte yediler bir de üstüne muz yediler!! Ben koftelerimi yedim doydum. Salata ile bakisiyoruz şuan..
Miktarı yok mu? Kalorisi epey Yüksek malum.Karatayda kuyruk yağı serbest canım.. Ama bana acı gibi geliyor. İskender de üzerindeki sostan dolayı ıslak gibi geliyor
Kalan salatayi 1 saat sonra ara öğün yapsam olur di miĞ
yeme doyduysan ben doymazsın diye dedim
AynenKarnabahara noldu çöpe mi gitti
Akşama gelin çoluk çocuk. Başımın üstünde yeriniz var.Ben de içli köfte istiyom
Yok canım karatayda miktar kalori hesabı falan yok. Kuyruk yağı zeytin yağı tereyağı bol bol yenecekmiş.Miktarı yok mu? Kalorisi epey Yüksek malum.
Ne yiyosun canımcımBen de mi karnabahar yapsam ki belki kebapcıya gideriz
Gerçi ben hiç kebap yemedim ömrümde. İskender adana urfa vs hiç yemedim.
Zeytinyağı da çok kalorili amaaaa. Bol bol derken?Yok canım karatayda miktar kalori hesabı falan yok. Kuyruk yağı zeytin yağı tereyağı bol bol yenecekmiş.
Canım çocuklarla nasıl yapıyosun içli köfteyiAkşama gelin çoluk çocuk. Başımın üstünde yeriniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?