- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım benim Allah razı olsun.çok zor Yarabbim şifa versinTabi ben hemşire sayılmam ama bilidğim kadarıyla sarsılıyor atak geçiriyor ve bu bir iki dakika sürebiliyor. Hiçbir şekilde müdahale etmemelisiniz diline çenesine veya herhangi bir yerine. Durdurmaya çalışmayın çünkü hasta zarar görebilir. Çevresine yumuşak birşeylerle destekleyip yani sağa sola çarpmamamsı için beklemelisiniz geçmesini. Hiçbir şey yokkende olabiliyor bazı durumlardada açlık susuzluk uykusuzluk gibi o kadar derin bilmiyorum ama canım
İlk4 gün bunalıp vazgeçmezsen alışır inşallah canım bol sabır versin AllahGünaydın kızlar nasilsiniz bakeem
Dün felaket bir baş ağrısı ile mücadale ettim.
Birde küçüğe wc eğitimine başladım çişe bulandim tum gün.
Eşeğin evladi tuvalete yapmayip iceri geldikten sonra saldi foş foş.
İlk günü atlattik. İnsallah gerisi kolay olur.
Benim kızda öyle olmuştu wc den geliyoduk evde üstüne yapıyodu ama ben başka yöntem bulmuştum bezine çiş yapmazsan sana hergün hediye alıcam diyodum sabah kalkıyodum bezi kuru bişey alıyodum abur cubur öyle öyle alıştı ama 3 yaşındaydı tabiGünaydın kızlar nasilsiniz bakeem
kışın alıştırmak zor olur. İlkbahar ya da yaz mevsiminde deneseydin canım. Çünkü her yere foş foş salıcak ıslananları balkona sererdin.Günaydın kızlar nasilsiniz bakeem
Aynen bende baktım öyle olmayacak yaz ayında tekrar başlamıştık bende kışın alıştırmaya çalışmıştım Çünki 1günde kaç tane kıyafet degişmiş tik ve babam dedi kızım böyle olmayacak sen yine bezle yazın alıştırırsın me gündü ya aklıma geldi bundan 6yıl önce vay beeekışın alıştırmak zor olur. İlkbahar ya da yaz mevsiminde deneseydin canım. Çünkü her yere foş foş salıcak ıslananları balkona sererdin.
Bugün hiç bir işim yok akşam çocukları yıkarım onun harici evdeyim bide yemeklerimin yanına ek olarak fırında tavuk yapıcam bitti bugün spor yaparım belkimDün alışveriş yapamadım. Bugün alışveriş ve çamaşır yıkama günü. Koşturmaca geçicek gene. Kahvaltı yapma dan biraz ip atlayayım biraz da mekik cekeyim. Belki bugün başka spor yapamayabilirim.
Günaydın kızlar nasilsiniz bakeem
Allah razı olsun canım.çok beter halde.Rabbim şifa sini versin inşallahasya_01 kuzum çok geçmiş olsun annen için çok üzüldüm Rabbim şifa versin inş beterinden korusun sizede teyzeyede sabır versin inş Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez buda geçer inş Allah tez zamanda saglıgına kavuşur
![]()
Naptınız canım? Nasıl oldu annen?Allah razı olsun canım.çok beter halde.Rabbim şifa sini versin inşallah
Düne göre iyiyim ama hala hastayım canım