- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Kendime rakibe geldi kaptanım biliyonOooo 30 kilo vermişsin maşallah... Gider gerisi de canım maşallah çok azimli görünüyorsun ben yeni başlayacaksın sanmıştım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime rakibe geldi kaptanım biliyonOooo 30 kilo vermişsin maşallah... Gider gerisi de canım maşallah çok azimli görünüyorsun ben yeni başlayacaksın sanmıştım...
Evet yaa neden 200Aaa bizim 250 ip olacak. Yanlış yazmışım.
Ohhh miss ilk günden çok iyi bir başlangıç kuzum devamı gelir inş hep beraber verelim şu üstümüze yapışmışlarıEve geldim şimdi koşudan 2 km koştum 1 km tempolu yürüdüm. 6 kere 50 merdiven indim çıktım. 10 squat yaptım. Depara çıktım 5 kere. Canım çıktı ama iyi geldi. Spora gitmeden önce 1 litre 2 orta boy limonlu su içtim dönünce de 500ml limonlu su içtim ve 1 kase şekersiz anne yoğurdu yedim. (Ev yapımı yoğurt)![]()
Fena hırs yaptım aynada kendimi görünce ay yöne bismillah oluyordum. Artık şttt yavrum demek istiyorumOhhh miss ilk günden çok iyi bir başlangıç kuzum devamı gelir inş hep beraber verelim şu üstümüze yapışmışları
Vallahi süpersin maşallahEve geldim şimdi koşudan 2 km koştum 1 km tempolu yürüdüm. 6 kere 50 merdiven indim çıktım. 10 squat yaptım. Depara çıktım 5 kere. Canım çıktı ama iyi geldi. Spora gitmeden önce 1 litre 2 orta boy limonlu su içtim dönünce de 500ml limonlu su içtim ve 1 kase şekersiz anne yoğurdu yedim. (Ev yapımı yoğurt)![]()
Ben 25 olcam şubatta kuzum. 20 yaşındayken 52 idim. İlaçlar yüzünden 33 kilo aldım. Sonra 2-3 ayda 5 kilo verdim. Önceden çok spora yazılıp gitmediğim yada düzensiz gittiğim çok oldu.mer93 ay aynıymışız seninle bende 20yaşındayım 84düm şimdi daha bir hafta önce 79a indim. Sen spora yeni başlamışsın sanırım benim oldu üç ay heralde
Onlar sanırım hitt dedikleri şey oluyor30dk koşu 90 puan
30dk yürüyüş 30puan
10 squat 2paun
5 depar
3 merdiven inme 3 çıkma
Son ikisini bilmiyorum canım
Hiç 50li kilolarda olamadımBen 25 olcam şubatta kuzum. 20 yaşındayken 52 idim. İlaçlar yüzünden 33 kilo aldım. Sonra 2-3 ayda 5 kilo verdim. Önceden çok spora yazılıp gitmediğim yada düzensiz gittiğim çok oldu.Şimdi spora yazıldım 1 yıllık 588 tl verdim. 20 aralıkta açılacak spor salonu ona kadar bende parkta spor yapıyorum.
![]()
Olabilir valla benimde daha ilk haftam ablalar daha iyi bilirOnlar sanırım hitt dedikleri şey oluyor![]()
İnşallah hepimiz fit fit olucaz inşallah kuzumHiç 50li kilolarda olamadımbende üç ayda anca verdim. Ama spor gerçekten çok faydalı oluyor öncesinde çok hareketsiz olduğum için çok faydasını gördüm
Kuzum depar hariç hepsi 132 yapıyo hesapladımOnlar sanırım hitt dedikleri şey oluyor![]()
132 iyi bir puan mıdır?Kuzum depar hariç hepsi 132 yapıyo hesapladım