• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kuzum bırakma liste dışıda bizimle kala bilirsin bende hamilelikte sonra liste dışı daha çok verdim bence sende düzene girene kadar liste dışımda yarışa bilirsin ben hala adet görmedim her hafta 1kilonun altında vermeyen ben artık veremiyorum keşke bende liste dışı kalsaydım takıma etkili olmadıgımı düşünüyorum gitme bizimle kal lütfen ankayada kızma sakın onunda kendine göre sorumlulukları var belki haftaya başkasıda liste dışı kaşa bilir bu bende ola bilirim birimiz hepimiz hepimiz birimiz için varız burda sadece kilo vermiyoruz herşeyden önce aile gibi olduk koparma bu bagları bence kendi adıma söylüyorum kovulsamda gitmem sende gitme kuzum benim :KK60:

Canım nie kızayım kızmadim ama bozuldum :110:
Sonuçta haklı ne diyebilirim ki.
Ama kendimi biliyorum liste sorumluğu olmayınca olay kopuyor bende.
Ama kural kuraldir ve herkes için gecerlidir.
Buda belki bana ders olur. Hayatimda ki hiç bir sorumluluğun hakkini veremeyen biriyim. Gerceklerle yuzlesmekte ağır geliyor iste böyle.
Bu hafta ne olacak bakalim gorelim becerebilecekmiyim. Yoksa hepten mi salicam goreceğiz.
Zaten bu haftada yapamazsam atsın beni takimdan hakkidir yani.:işsiz:

Kızlar bir de ben 30 gün fit diye bir program var dün onu söylemeyi unuttum. Dün onun 1. Gününü yaptım. Şimdi duş almadan önce 2. Gününü yapacağım. Haydi bana iyi sporlar. Sonra okul. Bir de hastane için dua edin lütfen. Ameliyat riski var da.

Kızlar herzamankinin iki katı spor yaptım tamam kaçamak oldu ama azdı kabızlıkdan mı nedir benim bu artı şu 71 nasip olmadı bir türlü :KK61:

Kızlar bir de ben 30 gün fit diye bir program var dün onu söylemeyi unuttum. Dün onun 1. Gününü yaptım. Şimdi duş almadan önce 2. Gününü yapacağım. Haydi bana iyi sporlar. Sonra okul. Bir de hastane için dua edin lütfen. Ameliyat riski var da.

Kolay gelsin canım. Ne ameliyatı? Ciddi bir şey değildir umarım

Buda belki bana ders olur. Hayatimda ki hiç bir sorumluluğun hakkini veremeyen biriyim. Gerceklerle yuzlesmekte ağır geliyor iste böyle.
Bu hafta ne olacak bakalim gorelim becerebilecekmiyim. Yoksa hepten mi salicam goreceğiz.
Sen yaparsın kuzum bende sana güveniyorum salmak yok kaldıgımız yerden devam ediyoruz yeni arkadaşlar geldi gurup dahada neşelendi inş daha iyi olacak herşey herkesin herkesde ögrenecegimiz olacak artık rekabet kızışıyo:halay:

Kızlar herzamankinin iki katı spor yaptım tamam kaçamak oldu ama azdı kabızlıkdan mı nedir benim bu artı şu 71 nasip olmadı bir türlü :KK61:

Sıkma canını bazen öyle duraklamalar oluyor. Sen pes etme yeterki. Kabızlık için de kuru kayısı filan yiyebilirsin.

Hiç bi sorunun yok sadece az daha sık uğramalısın canım
Menülerin olsa bakar örnek alırdık nasıl vermişsin kilocukları

Çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun

Sıkma canını bazen öyle duraklamalar oluyor. Sen pes etme yeterki. Kabızlık için de kuru kayısı filan yiyebilirsin.
İnsanın Şevki kırılıyor ama yapacak birşey yok malesef...
Kuru kayısı bende etki etmiyor
Kendi kuruttuğunu gün kurusundan
3 taneyi suya koyuyorum ve yiyorum
Sayı mı az oluyor acaba

Son düzenleme:
Bu arada 2. Gün hareketlerini de tamamladım. Buyrun

Eklentiler

• D00F4FD0-9FCE-423D-BDA7-6A9ED9936D8C.webp
    D00F4FD0-9FCE-423D-BDA7-6A9ED9936D8C.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
İnsanın Şevki kırılıyor ama yapacak birşey yok malesef...
Kuru kayısı bende etki etmiyor
3 taneyi suya koyuyorum ve yiyorum
Sayı mı az oluyor acaba

Suda ne kadar bekletiyorsun? Benim annem de öyle yapıyordu işe yarıyordu. Geceden sabaha kadar bekletiyor sabah suyunu içip kayısıları da yiyordu. Ben suda bekletmiyorum. Çerez gibi yiyorum işe yarıyor. Ya da kayısı çayı içiyorum. 1 bardağa iki poşet çay koyuyorum

Benim daha çok var canım bu hafta böyle oldu inşallah bundan sonra gidecek .
11 haftadır burdayım ilk defa sabit oldum

bi hafta boyle olmuş olabilir. Haftalardır çok iyisin takimi hep sen goturdun bundan sonra gene vermeye devam ediceksin. Sadece takıntı yapma kendini verecegim diye motive et.

Benden hep yarım kilo yarim kilo mu gidecek ya off :kızgın:

yarim kiloyu hiçte küçümse bence çok iyi. Yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin. Tebrik ediyorum çok guzel

teşekkürler:KK200:

@lemonade17 S smy11 maşallah bir haftada bu kadar gitmesi çabanıza değiyor gerçekten:KK68:
tesekkur ederim senin sonuçta harika.

S smy11 senin kilonu yeni gördüm tebrik ederim canım harikasın :KK9:
% 1 çıkaranı görünce moralim yerine geliyor :KK36:

kaptanım olmam gereken kiloya yaklaşıyorum. Bundan sonra daha zor gider gibi. Spora çok daha fazla zaman ayırmam lazım.

***12.TAKIM 548.Etap***

florence_N (71.1
gulenyuzumsunsen (75.0/75) sabit
İnnuk(63.6/62.8/0.8/%1.25)
Niloya bebe (78.0/78.0)sabit
Elmira2017 (59.9/59.9/Sabit)
smy11 (60.3/59.6/0.7/1.16)
Gulumse25(87.1/86.8/0.3/%0.34)
hamzakifzulal (72.1/72.2/+0.1/-%0,13)
Lemonade17(71/70.5/0.5/%0.70)

12. Takım Ortalaması:

Yeni gelen üyeler
@bulutungokyuzu (79.5/78,8/0,7/0,9)
@hCrb
@mer93
@2014prenseslerim2015
@glstn99
Z zeynepbbb (62.0/61.6/0.4/%0.64)
@Ecembal

İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01

tebrik ederim canım. Takim birincisi oldun. Bu arada işten çıkmayla başlayan ve hayatin da bazı şeylerin ters gittiği bir döneme girdin. Psikolojik olarak yaşadıkların zor. Bu süreçte birbirimize destek olucaz. Takimi bırakma canım. Kafan belki çok yoğun ama kaptanımızda burda herkesi toplamak zorunda. Aslında her ikinizde kendinizce haklisiniz. Biz seni takımda görmek istiyoruz biraz daha aramıza katil menü spor paylaşımlarıma devam çokta güzel kilo vermissin.

Benim daha çok var canım bu hafta böyle oldu inşallah bundan sonra gidecek .
11 haftadır burdayım ilk defa sabit oldum

bi hafta boyle olmuş olabilir. Haftalardır çok iyisin takimi hep sen goturdun bundan sonra gene vermeye devam ediceksin. Sadece takıntı yapma kendini verecegim diye motive et.

Benden hep yarım kilo yarim kilo mu gidecek ya off :kızgın:

yarim kiloyu hiçte küçümse bence çok iyi. Yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin. Tebrik ediyorum çok guzel

teşekkürler:KK200:

@lemonade17 S smy11 maşallah bir haftada bu kadar gitmesi çabanıza değiyor gerçekten:KK68:
tesekkur ederim senin sonuçta harika.

S smy11 senin kilonu yeni gördüm tebrik ederim canım harikasın :KK9:
% 1 çıkaranı görünce moralim yerine geliyor :KK36:

kaptanım olmam gereken kiloya yaklaşıyorum. Bundan sonra daha zor gider gibi. Spora çok daha fazla zaman ayırmam lazım.

***12.TAKIM 548.Etap***

florence_N (71.1
gulenyuzumsunsen (75.0/75) sabit
İnnuk(63.6/62.8/0.8/%1.25)
Niloya bebe (78.0/78.0)sabit
Elmira2017 (59.9/59.9/Sabit)
smy11 (60.3/59.6/0.7/1.16)
Gulumse25(87.1/86.8/0.3/%0.34)
hamzakifzulal (72.1/72.2/+0.1/-%0,13)
Lemonade17(71/70.5/0.5/%0.70)

12. Takım Ortalaması:

Yeni gelen üyeler
@bulutungokyuzu (79.5/78,8/0,7/0,9)
@hCrb
@mer93
@2014prenseslerim2015
@glstn99
Z zeynepbbb (62.0/61.6/0.4/%0.64)
@Ecembal

İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01

tebrik ederim canım. Takim birincisi oldun. Bu arada işten çıkmayla başlayan ve hayatin da bazı şeylerin ters gittiği bir döneme girdin. Psikolojik olarak yaşadıkların zor. Bu süreçte birbirimize destek olucaz. Takimi bırakma canım. Kafan belki çok yoğun ama kaptanımızda burda herkesi toplamak zorunda. Aslında her ikinizde kendinizce haklisiniz. Biz seni takımda görmek istiyoruz biraz daha aramıza katil menü spor paylaşımlarıma devam çokta güzel kilo vermissin.

Back
X