Sporla etim baya sıkı oldu vallaMasallah in var sporda
Slm kolay gelsin canim sanaSelam kızlar bittim resmen bacaklarımı hissetmiyorum. Errafı toplayıp yatacağım.
İnşallah.Selam kızlar bittim resmen bacaklarımı hissetmiyorum. Errafı toplayıp yatacağım.
Inşallah ne kızİnşallah.
Onun bebikleri genelde uyutmuyor ya. O yüzden inşallah dedim.Inşallah ne kız
Evet o da var. Hiç durmadı misafirlerin yanında herkes kendi servis yaptı kendi topladı valla.İnşallah.
Haa anladim bende yanlış yazdın sandım kendime diyorumOnun bebikleri genelde uyutmuyor ya. O yüzden inşallah dedim.
E bı zahmet. Annem salon masasına dizerdi ikramlıklari, isteyen istediği kadar alırdı. Ben de kocamandım yani, 9-10 yaşlarında falan. Normali de bu bence zaten.Evet o da var. Hiç durmadı misafirlerin yanında herkes kendi servis yaptı kendi topladı valla.
O kırık omuzları nasıl yaptın bacım o kardiyoyu? Bir şey olmasın?
Aynen biz de masaya koyuyoruz da onu bile yapamadım.E bı zahmet. Annem salon masasına dizerdi ikramlıklari, isteyen istediği kadar alırdı. Ben de kocamandım yani, 9-10 yaşlarında falan. Normali de bu bence zaten.
Abla intervali dikkatli yap yani yapmalıyız setleri düzenli yapmalıyız araştır birazcık öyle yap kolun gibi incinmesin vücudunBugün ilk defa hiit kardiyo denedim. Çok zevkli.Omzum kirik olmasa çok daha fazla spor yapicamda omzumdan dolayı olmuyor. Buna da şükür gerçi.
Bende 600ip yaptım bin tamamlayayım yazayım yoruldum valla sen coşturmuşsun
Ayyyy evettt bugun sicak sicak geldi oglen yanimda da evden yemek getirmemistim bugun dayanamadim yedimmm.sagol cnmmm insallah onumuzdeki hafta yapmayacam boyle biseySimitte çok kalori var diye biliyorum afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?