Kuzucuk hoş geldim aramıza GünaydınnnnnnnnnnnnnnnHosbulduk
HosgeldiiinnnHosbulduk
Kuzucuk hoş geldim aramıza Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız nörüyonuz dün bensiz ne yaptınız
Hosgeldiiinnnburada çok eğlenerek ve hiç anlamadan vereceksin kiloları
Sen o sporları bana say baştan başla ben tembel ögrenci yim dün spor yapmadım kızçemmmmmKızlar selam nabersiniz? Ben birazdan evden cikcagim dedim çıkmadan yapayım sporumu garantiye alayım500 ip 300 bölgesel bitti akşama artar daha da öptüm hepinizi
Sende başla spora senide listeye yazıcam 250 puanın altında kalırsan bizi yemege götürecen ceza olarak yada su böregi baklava açıp yediricen bize ona göreOhh iyi iyi darisi bna
Su böreği baklava mıSende başla spora senide listeye yazıcam 250 puanın altında kalırsan bizi yemege götürecen ceza olarak yada su böregi baklava açıp yediricen bize ona göre
Sende başla spora senide listeye yazıcam 250 puanın altında kalırsan bizi yemege götürecen ceza olarak yada su böregi baklava açıp yediricen bize ona göre
Su böreği baklava mı
Brokoli haşlasın bize
Dun dun de kaldı off day olsun senin için artıkSen o sporları bana say baştan başla ben tembel ögrenci yim dün spor yapmadım kızçemmmmm
Yok canım ben bıraktım.Dun dun de kaldı off day olsun senin için artıkBugün yeni bir gün hadi kalk basla canım sizde kaptanla ip atliyordunuz devam mı? Anka
Çok tşk ederim kaptanım
Dun dun de kaldı off day olsun senin için artıkBugün yeni bir gün hadi kalk basla canım sizde kaptanla ip atliyordunuz devam mı? Anka
Hayırlı olsun canımmm
Insalllahhh kaptanim yeni yil yeni hedeflerle gelsinYok canım ben bıraktım.yeniden başlayacağım 0 dan inşallah. Şu detox bitsin yeni yılda kendime bi plan yapıp devam edeceğim inşallah...
Tşk ederim kuzum yok kız ben size kıyamamHayırlı olsun canımmmçok terletme ama bizi Gulumse24
Insalllahhh kaptanim yeni yil yeni hedeflerle gelsin
Hayırlı olsun canımmÇok tşk ederim kaptanım
Cezamııı Allahhh hepinizin Dünki sporlarını sıfır sayıyorum ben yapmadım sizede yohhhh
İlk cezam bu olsun hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?