- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Hayırlı olsun canim
Bi sporu bana layık görmedin aşk olsun sene
Zayiflamak icin duzenli uyku sart canim erken yatip erken kalkmalisin soprda en cok sabah veya aksam saatlerinde etkili diye biliyorumGünaydın dikçem ayıp olacak ama bu saatte uyandımben spora gidiyorum kızlar
tşk ederim kuzum benimHayırlı olsun canımm
Kız onu yapacak olan sizsiniz ben kaç aydır diyetteyim ilk aylarda 4kilodan aşa kilo vermedim o yüzden bende artık gram gram gidiyo ben sıramı savdım ele yohh sıra sizdeHayirli olsun gulumse bize artik daha cok motivasyon icin daha cok spor ve kilo vereceksin farkindasin dimi
Sagol canım benimHayırlı olsun canim
Benimde az kaldi insallah ama sen ornek olucan artik bak bana sabah evi sildim suprdum cocuklara kahvalti ogle yemegi iki banyo temizle sonra 40 dakika zumba 10o ip 100 twister 200 spuat
Kız onu yapacak olan sizsiniz ben kaç aydır diyetteyim ilk aylarda 4kilodan aşa kilo vermedim o yüzden bende artık gram gram gidiyo ben sıramı savdım ele yohh sıra sizde
Benimde az kaldi insallah ama sen ornek olucan artik bak bana sabah evi sildim suprdum cocuklara kahvalti ogle yemegi iki banyo temizle sonra 40 dakika zumba 10o ip 100 twister 200 spuat
Bende kucuk degilim 39 yasindayim
Maşallah sana ben yaşlıyım
Kilo verdiginde nasil mutlu olacagini dusun ooo ucarsin vallaOhh ohhh bide ben yapabilsemm
Kilo verdiginde nasil mutlu olacagini dusun ooo ucarsin valla
Ben geceleri ders çalışmayı seviyorum ve 2. Öğretimim benZayiflamak icin duzenli uyku sart canim erken yatip erken kalkmalisin soprda en cok sabah veya aksam saatlerinde etkili diye biliyorum
biri yaşlı mı dedi o benimmm 50 olarak
Maşallah sana ben yaşlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?