Eliptiki leslie okuyan bakar körüm yacanım alıntıladığıma bi bakar mısın doğru mu hesabım. Bugünün sporu bu doğru mu hesaplamışım?
Zatin uşak tan sogudum valla kimi duysam şikayetçi benim o kadar sabrım yok malesef hele migrenle dahada zor uykusuzluğa hiç dayanamamBebek dediğin yatar uyur dimi. Yok bu çocuk gece gündüz ayakta bana yapışık.doğduğundan beri böyle. Hiç uykuyu sevmiyor. Diğerleri de böyle gerçi. Hiç biri düzenli uyumuyor
Maşallah ögleni canın ne çekmişse yemişsin yemwk yeseydin ya kuzum afiyet olsun güzel olmuş menümMenüm
Sabah 10
1az yağda kızarmış yumurta
2 dilim köy peyniri
1 tk bal
3 bardak çay
2 dilim ekmek
Öğlen 13
1 kase yoğurt
2 mandalina
1 portakal
3 ceviz
8 fındık
Ara
Sütlü kahve
Akşam 17
1kase yoğurt
4 kasık ıspanak
1 kase salata
2 lt su
benim de var migrenim hem de çok ilerlemiş dedi doktor.Zatin uşak tan sogudum valla kimi duysam şikayetçi benim o kadar sabrım yok malesef hele migrenle dahada zor uykusuzluğa hiç dayanamam
Aynı bende söylediğin gibiyim bi de evde değiliz y herşey daha da karıştı sankiBebek dediğin yatar uyur dimi. Yok bu çocuk gece gündüz ayakta bana yapışık.doğduğundan beri böyle. Hiç uykuyu sevmiyor. Diğerleri de böyle gerçi. Hiç biri düzenli uyumuyor
Ev işi derdin yok boşverAynı bende söylediğin gibiyim bi de evde değiliz y herşey daha da karıştı sanki
Ok tesekkurlerCanım sen listeye ekle ben sonra temize geçerken hesaplar yazarım.
As sanadaSlm iyi aksamlar kizlarrrrrr
Benim 9senedir var tophamaks kullanıyorumbenim de var migrenim hem de çok ilerlemiş dedi doktor.
Kız umreden geldiler ya misafir misafir iş iş iş ..Ev işi derdin yok boşverkeşke ben de gitsem anneme yatarım her fırsatta
Hiç meyve yeniyordum ne gördüysem yedimMaşallah ögleni canın ne çekmişse yemişsin yemwk yeseydin ya kuzum afiyet olsun güzel olmuş menüm
Hadi yine sen meyve yedin ben bugün hep yağlıHiç meyve yeniyordum ne gördüysem yedim
Aletlemi yapıyor yan yağlar için ıyi imisİyi akşamlr kızlar yeni geldim eve yemek yiyorum bende.
Benim twisterı yeni öğrenmem erkek arkadaşımın zaten yapıyor olması ben şok
Ve şunu fark ettim 100iple 100gram veriyorum. Bu iyimi kötümü anlamadım ama
Benim de gözler seni aradı twisterle başla sonra 15 dk leslie yap birazda ip atlarsan senden iyisi yokHadi yine sen meyve yedin ben bugün hep yağlıyine döktürmüşsün abla sporda özellikle sana bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?