- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Çok hoşsun kaptan gülmekten öldümKız şu mesajları okuyup düzenleyip göndersene. Türkçem felç sayende
Klavye düzenliyor aklınca ben masumum valla finaller yarın başlıyor yazdım yahu ben yalnış yazdıysam sen düzelterek oku ne olurki herşeyide benden beklemeyinKız şu mesajları okuyup düzenleyip göndersene. Türkçem felç sayende
İlk ayda çok gider sonraları yavaşlıyor malesef kuzucuk ama gidecek o inatçı biz daha inatçıAnca okudum spor 1.2. Ve 3. Sünü tebrik ediyorumm darısı başımayarın diyete başlamamın birinci haftasıı çok heyecanlıyım totalde ne kadar vermiş olucam bakalımm
Kız şu mesajları okuyup düzenleyip göndersene. Türkçem felç sayende
Gitsinlerde nasıl giderse gitsinler ilk 2 ay güzel gidiyo sonra yavaşlıyorİlk ayda çok gider sonraları yavaşlıyor malesef kuzucuk ama gidecek o inatçı biz daha inatçı
Sadece bu değil ki bütün mesajlar böyle gelince bi diyim dedim.Klavye düzenliyor aklınca ben masumum valla finaller yarın başlıyor yazdım yahu ben yalnış yazdıysam sen düzelterek oku ne olurki herşeyide benden beklemeyin
Her gün tartılmıyoruz canım cumaya gider oMerhaba bayanlar. Yeni bakabildim buraya. Bu gün kuzenimin kızının doğum günü vardı ordan geldim. Valla pasta bile yemedim ama sabahki 300gram fazla çıkmam beni çok üzdü
Kuru fasulye düşünüyorum bakalım.Menüde neler var ne pişirdiniz millet @Sendelibendeli kendine yer bulmuş eltisinde yer siz neler yaptınız bakim
Google hazretlerine sor bize niye Soruyon mademSadece bu değil ki bütün mesajlar böyle gelince bi diyim dedim.
Bi flo bi senGoogle çeviriye yazasım geliyor bazen
Diline sahip çık sanal da olsa her yerde düzgün kullanGoogle hazretlerine sor bize niye Soruyon madem
Hergün yartılmıyoz ama haftanın 2günü tartıyla aşk yaşıyozHer gün tartılmıyoruz canım cumaya gider o
Sanalla ne ilgisi var klavye düzenliyor birbirimizi görmüyoz diye küfür etmiyozya tövbe tövbeDiline sahip çık sanal da olsa her yerde düzgün kullan
Yok kız Türkçeyi demek istedim yanlış anlaşıldıSanalla ne ilgisi var klavye düzenliyor birbirimizi görmüyoz diye küfür etmiyozya tövbe tövbe
Siz amannn hafta sonu tartıya çok var deyip cozutmadınız da ben keyfimden mi koydum pazartesi tartısınıHergün yartılmıyoz ama haftanın 2günü tartıyla aşk yaşıyoz
İnsallah umuyorummHer gün tartılmıyoruz canım cumaya gider o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?