5 tanesi 1 puan canim, ilk sayfada bir tablo var orada yazıyor olmasi lazım. Genelde bölgesel hareketlerin 5 i 1 puan mekik squat gibi hareketlerin tanesi 1 puanSlm kizlar
Twister teki bir puan degilmi
Bende zeytinyağlı Brüksel lahanası vardı yanına yoğurt salata ama yuruyuse çıktık dışarda yiyelim dedikMenüde neler var ne pişirdiniz millet @Sendelibendeli kendine yer bulmuş eltisinde yer siz neler yaptınız bakim
Tamam tesekkurlerglstn99 kuzucum alıntı yaptıgında üstteki yazıyı sil kopyala yapıştırmı yaptın olmamış puanlarında yalnış sguat tane 1 puan twister 5tanesi 1puan
Olur kuzum bugün yaz bende çok unutmuştum sorun yokŞey ben dün menümü burda paylaştım diğerinde unuttum bu gün yazdam olur mu acaba. Ya da olmasada ben atiyim yinede
Afiyet olsun şekerimBende zeytinyağlı Brüksel lahanası vardı yanına yoğurt salata ama yuruyuse çıktık dışarda yiyelim dedikneyse ızgara tavuk yicem en azından
25 Aralık spor ve su listesi
1.Niloyabebe
1000 twister 200 puan
500 ip 100 puan
80 mekik 80 puan
15 dk leslie 15 puan
1.5 lt su
Toplam 395 puan
2.glstn99
400 twister 80 puan
30 dak. Zumba 45 puan
250 ip atlama 50 puan
200 spuat 200 puan
200 bolgesel 40 puan
Toplam 415 puan
2 lt su
Puanlamam dogrumu
Oldu tabiki bak ögrendin kuzum benim
Evet dogru onada baktım canımPuanlamam dogrumu
Aynen çok zorluyor ama benim çok hoşuma gidiyor zevk alıyorum birde atladılar sonra sanki yanlarım boşalmış gibi hissediyorumEn eforludan biri ip atlama bence puani bire bir olmali en cok o zorluyor
Tamam paylaştımOlur kuzum bugün yaz bende çok unutmuştum sorun yok
Diğer takımlara baktım 10 tanesi 1 puan. Ben yine insaflı davrandım. 1000 ip atlayan var var valla kafadan 1000puan çok bence.En eforludan biri ip atlama bence puani bire bir olmali en cok o zorluyor
Tamam paylaştım
Tesekkurler cnmEvet dogru onada baktım canım
Iste puani az geliyor banada hiit cardio benceAynen çok zorluyor ama benim çok hoşuma gidiyor zevk alıyorum birde atladılar sonra sanki yanlarım boşalmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?