Lütfen daha anlaşılır şekilde konuşalımYok kız Türkçeyi demek istedim yanlış anlaşıldıTürkçeye sahip çık demek istedim
Hafta sonu ben acımdan ölüyom valla eşimi bekliyorumSiz amannn hafta sonu tartıya çok var deyip cozutmadınız da ben keyfimden mi koydum pazartesi tartısını
Suyumu az içtinki yada tuzu kaçırdın ödemdirMerhaba bayanlar. Yeni bakabildim buraya. Bu gün kuzenimin kızının doğum günü vardı ordan geldim. Valla pasta bile yemedim ama sabahki 300gram fazla çıkmam beni çok üzdü
Hergün sabah tartılıyorum benHer gün tartılmıyoruz canım cumaya gider o
Bana cevap hakkı doğmuş. Otomatik düzeltme sağolsun.. Ben bugün beyin sporu yapıyorum. Ve çene sporu. Fen bitti matematiğe başlayacağız simdi..Sadece bu değil ki bütün mesajlar böyle gelince bi diyim dedim.
Bi flo bi senGoogle çeviriye yazasım geliyor bazen
Suuuuuu ben bugün yarım litre ancak içtim limonlu su sürahi de beni bekliyoSuyumu az içtinki yada tuzu kaçırdın ödemdir
Oda bi spordurBana cevap hakkı doğmuş. Otomatik düzeltme sağolsun.. Ben bugün beyin sporu yapıyorum. Ve çene sporu. Fen bitti matematiğe başlayacağız simdi..
Sorma, diğer gorumcemin oğlunu matematiğe çalıştırdım 10 almışOda bi spordur
Senden benden ögretmen olmaz bizde türkçe sıfır çaktı bugün kaptancım
Evet su + kabızlık + spor çok az yaptım.Suyumu az içtinki yada tuzu kaçırdın ödemdir
Komikti ama ne yapayim
Yartilmiyoz ne kız google da şaşırdı bu ne diyeHergün yartılmıyoz ama haftanın 2günü tartıyla aşk yaşıyoz
10almış derken AbbowwwwSorma, diğer gorumcemin oğlunu matematiğe çalıştırdım 10 almışBenden dolayı demek..
Tattılmıyoz demek parmaklar dolma gibi olunca t yerine y basmış benim suçummu söyle benim suçummu şişman olmakYartilmiyoz ne kız google da şaşırdı bu ne diye
Sonunda o oklavayı kafanızda kıracam bütün puanları onla alıyonuz25 Aralık spor ve su listesi
1.Niloyabebe
1000 twister 200 puan
500 ip 100 puan
80 mekik 80 puan
15 dk leslie 15 puan
1.5 lt su
Toplam 395 puan
O sigarayı diline basacam senin millete kötü örnek olma git dışarda içKomikti ama ne yapayim
Menüde neler var ne pişirdiniz millet @Sendelibendeli kendine yer bulmuş eltisinde yer siz neler yaptınız bakim
25 Aralık spor ve su listesi
1.Niloyabebe
1000 twister 200 puan
500 ip 100 puan
80 mekik 80 puan
15 dk leslie 15 puan
1.5 lt su
Toplam 395 puan
2.glstn99
250 ip atlama 50 puan
250 spuat 50 puan
30 dakika zumba 45 puan
200 bolgesel 40 puan
400 twister teki bir puansa 400
5 i bir puansa 80
Toplam 585 veya 265
1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?