bende uygulamayı kullanmıyorum. Telefon ile googledan giriyorumBen telefona indiremedim bu uygulamayi sanirim destekkemiyor onun icin evdeyken ufakkigin tabletini aliyorum isteyken pc den
Tarayıcıdan giriyorum ben de. Açması lazım neden açmasın.Google dan acmiyoki burayi
ben iki hamileligimdede krem kullandım çok memnun kaldım. Ama çatlak olayı genetik olduğu için kremde kullansan aile büyüklerin de varsa oluyor. Kiloyllada alakası yok.Be
Ben ilk bebekte 49 ile hamile kaldım 62 ile girdim dehşet çatlamıştım.
Allah in sansli kullarindansiniz eemekkiBnde de olmadi catlak 57 kiloyla hamile kaldim 20 ye yakin kilo aldm
Aynen genetik yapıyla alakalı. Bi de ben su içmezdim çok.ben iki hamileligimdede krem kullandım çok memnun kaldım. Ama çatlak olayı genetik olduğu için kremde kullansan aile büyüklerin de varsa oluyor. Kiloyllada alakası yok.
Allah in sansli kullarindansiniz eemekki
Kaçtı canım kilon unuttum. Adının altına yazsana.Bide kilo yonunden oyle olsaydim keskeee cancann yaa
Kaçtı canım kilon unuttum. Adının altına yazsana.
Kaçtı canım kilon unuttum. Adının altına yazsana.
Eki Görüntüle 2083727
Buraya tıklayınca kişisel bilgileriniz çıkar. Oraya tıkla özel başlık kısmına yaz..
Kilo verilir onemli degilki ama catlak oyle degilBide kilo yonunden oyle olsaydim keskeee cancann yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?