Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aa gercektenmi sevindim gittigine tarif nedir belki firsat bulursam yaparim nekadardir uyguluyorsun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/catlak-da-neymis-torunum.277018/

Burda görmüştüm canım. Yıllar önce yapmıştım ama devam etmemiştim. Bu sene baya 8-9 aydır ara ara yapıyorum. Haftada 2,yapıyordum artık unutuyorum. 2 haftada bir anca yapabiliyorum ama azaldı baya.

Ben baya çok yapıyorum butun vücuduma yapıyorum ölçüsüz goz kararı. Orda 1,limon suyuna 3 tatlı kaşığı kahve demiş.

Benim küvetin içine yapıp girmem lazım desenize

Benimde tum vucut catlak icinde her hamilelikte 30 kilo alip verirsen olmazmi

Benim oruç tutmam lazım ama bu saatte yemek yemekten korkuyorum kızlar ne edim ben şimcik ya kilo alırsam 5 günün sonunda

Benim iki hamileligimdede çatlak oluşmadı. Evlenmeden önce popomun üstünde vardı biraz yıllar gecti hala duruyorlar. beni bırakıp gitmiyorlar

Bizim çenemizin çalıştığı kadar vücut çalışsa yokmu şimdiye fit bir hatun kişisi olmuştuk valla oturup kalıyom şu telefona yapışık ikiz gibiyiz
Ben telefona indiremedim bu uygulamayi sanirim destekkemiyor onun icin evdeyken ufakkigin tabletini aliyorum isteyken pc den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…