- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Evet ama simitlere çok iyiSonunda o oklavayı kafanızda kıracam bütün puanları onla alıyonuz
Gecmis oksunÇok hastayım çok
Boğaz ağrısı üşüme
Kaptan ya yalakalik yapiyom azcikkKız sus
Ankaradyim canim yok birakirmiyim sizi hicccHımmm sıkıntı o zaman bizde avize yok. Fakirliğin gözü kör olsun
Yavaş yavaş ver o zaman. Valla her gün bol bol da yazıyorsun bırakıp gidecek misin bizi.
Ayyy çok sağol canım. Nerdeydin sen. Geleyim yarın..
yarın detox yapacağım. Büyük gün. Çok heyecanlıyım. Keşke listeye girme şansım olsaydı. 6 ay giremiyorum maalesef. Detoxla ilk üçe girerdim kesin.
Bacak kalin bende popo iyi masallah
Popoyu şekle sokuyor ya squat. Ondan sordum.. Ben yaparken çok faydasını görmüştüm.Bacak kalin bende popo iyi masallah
Yakınmış gelirim inşallah sen yapadurAnkaradyim canim yok birakirmiyim sizi hiccc
Bacaklarim tutmuyo valla play hareketiyle karisik yapiyorum buldugum her firsatta yapiyorum yururken titrek bacaklarla yuruyom halim perisanPopoyu şekle sokuyor ya squat. Ondan sordum.. Ben yaparken çok faydasını görmüştüm.
Bizim buzluktan eksik olmaz ufaklik hastasiYakınmış gelirim inşallah sen yapadur
Çıtır olmak kolay değil napalımBacaklarim tutmuyo valla play hareketiyle karisik yapiyorum buldugum her firsatta yapiyorum yururken titrek bacaklarla yuruyom halim perisan
Yalandir inanmiyorum onlara gidip estetik yaptiriyorlar yada bazen de dogustan sanslilarÇıtır olmak kolay değil napalım
Dünyanın en güzel popolu kızı seçilen bayan popo 4 ila 6 saat arası squat yaptığını söylemiş.
Çıtır olmak kolay değil napalım
Dünyanın en güzel popolu kızı seçilen bayan popo 4 ila 6 saat arası squat yaptığını söylemiş.
Konuş kız bende inanmıyom hatta kilo veripte çatlagım yok sarkmam yok diyenlere inanmıyorumYalandir inanmiyorum onlara gidip estetik yaptiriyorlar yada bazen de dogustan sanslilar
Aynen imkansiz biseyKonuş kız bende inanmıyom hatta kilo veripte çatlagım yok sarkmam yok diyenlere inanmıyorum
Benim çatlaklarım çok azaldı.. Kahve limon yapıyorum uzun zamandır çok faydası oldu.Konuş kız bende inanmıyom hatta kilo veripte çatlagım yok sarkmam yok diyenlere inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?