Aa niye öyle diyorsun canım herkesten en az 500 Gr gitmiş. Sabit gelen yok. Aç kalırız haftada 2 kilo veririz 1. Oluruz belki ama hem sağlığımizdan oluruz hem de verdiğimiz kiloları ışık hızıyla geri alırız...ben buna karşıyım vallaGünaydın milletttt listeyi görünce kaçasım geldim maşallah yine sonlarda yer almak bize farz olmuş zatin sondan 1.lik bizim şimdiden hayırlı olsun
Günaydın milletttt listeyi görünce kaçasım geldim maşallah yine sonlarda yer almak bize farz olmuş zatin sondan 1.lik bizim şimdiden hayırlı olsun
%1 çıkarmak için 2 kilo vermeye gerek yok kiAa niye öyle diyorsun canım herkesten en az 500 Gr gitmiş. Sabit gelen yok. Aç kalırız haftada 2 kilo veririz 1. Oluruz belki ama hem sağlığımizdan oluruz hem de verdiğimiz kiloları ışık hızıyla geri alırız...ben buna karşıyım valla
aynen ya bende anlamadım hiç kaçamağım yok bi dilim pizza ama fazlasıyla spor yapıyorum kasa mı dönüştü acepglstn99 kız sen pazartesi 64.5din zatin cumaya kadar 100 gr mı vermişsin o kadar sıkı tutuyon liste liste dedin al sana liste ee hani ortada bişey yok
Kasa dönüşmesi için bol protein yemen gerekliydi sen bişey yemedin ki zaten benim beklediğim bir sonuçtu. Aç kalarak vücut kıtlık alarmına giriyor. Bundan sonra gelenler yağ olarak depo edecek. Tartıdan kaslar gidecek.aynen ya bende anlamadım hiç kaçamağım yok bi dilim pizza ama fazlasıyla spor yapıyorum kasa mı dönüştü acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?