Kendine kızmanda bişey ama çok rahatız sanıyorum gurup olarak kendimde dahilValla bana kızabilirsiniz biliyorum çünkü pazarteside aynı kiloydum ben hafta içi yediklerimden bir kiloya yakın aldım spora asılmasam artı çıkıcaktımsen kalk o kadar kaç ayda versem diye hesapla sonra koca bir hafta çöpe gitsin.
Kız dikkat et almaya başlamışsın 70görmüşsün ne güzel kolayda vermedinBu gidişle adet olmayıp doğum yapacağım sanırım. Bir bebek kadar + oldu yani.
İnşallah ablam teşekkür ederimm taşınma işlerinden felan stresten inşallah dahada çok veririmmmGamzemdwf tebrik ederim kuzum maşallah sana geçen haftaki gibi yine 12.den vurdun inş haftaya da aynı performansta gelirsin ve en azından ilk 5 bizim olur
Tebrik ederim canım.İnşallah ablam teşekkür ederimm taşınma işlerinden felan stresten inşallah dahada çok veririmmm
Teşekkür ederimmm
Keşkee yaa ama beyin olarak anca hazır oldum burdan haberım olana kadarda 2 gün geçti bundan sonrada böyle devam ederim inşallahhTebrik ederim canım.
Baktım takıma geleli 10 gün olmuş nerdeydin 5 gün önce geleydin :)
İnşallah canım.Keşkee yaa ama beyin olarak anca hazır oldum burdan haberım olana kadarda 2 gün geçti bundan sonrada böyle devam ederim inşallahh
Sanmıyorum canım. Bu hafta normal beslen bakalım haftaya ne tepki verecek vücut.kaptanım hurma kürü yaptım ondan bişey yemedim artık normale döndüm ama şu incir kürü kilo vermemi baltalamış olabilir mi
tamam inşallah ya niye böyleyim benSanmıyorum canım. Bu hafta normal beslen bakalım haftaya ne tepki verecek vücut.
Sıra bekliyorum daha@gulenyuzumsunsenhCrb hadi gelin kurtarın bizi. Dereceden geçtim %30 un altında kalıp nota almayalım
Kız faydası olmasa banada olmazdı sen aç kalarak veremedin sanırım normal diyetine başla sen sonra kabak benim başıma patlıcakkaptanım hurma kürü yaptım ondan bişey yemedim artık normale döndüm ama şu incir kürü kilo vermemi baltalamış olabilir mi
sende işe yaradımıkiKız faydası olmasa banada olmazdı sen aç kalarak veremedin sanırım normal diyetine başla sen sonra kabak benim başıma patlıcak
Çok heyecanlıııııSıra bekliyorum daha
Aslında Karataya baktın mı sen hiç. Karatay yapıp troidden kurtulan çok kişi var.sende işe yaradımıki
Bilmem benim bu hafta hiç kaçamak olmadı yapıyorum iştesende işe yaradımıki
innuk menüleri kontrol ettin mi canım. Listeyi paylaşmadan bakalım belki listeden çıkma cezası alan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?