- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Yeni gelen kızların isimlerine alışamadım da kaptanım ondan oldu yoksa unutmazdımKarıştır ortalığı sonra ayırmam debi daha iyi oku kimin menusu diye şaşı olduk burda
He valla kaç sayfa geri gittim sayamadım al sana liste ne yapacaksan
Sen benden yana ol kafanı kırarımKız Allah sizin iyiliğinizi versin
Dövüşmeyin ayırmam
Ben ortaya geçiyim ikiniz benim kafayı kırınSen benden yana ol kafanı kırarım
He valla kim kimdi unuttum hafızam zatin iyi degil Smy le limonade yi karıştırıyodum şimdi hepten karıştıYeni gelen kızların isimlerine alışamadım da kaptanım ondan oldu yoksa unutmazdım
Zatin arada kalan dayagı yermiş ben sana hiç kıyarmıyım çiçemmmmmBen ortaya geçiyim ikiniz benim kafayı kırın
Hah şimdi oldu. Bu uyuyor bak. Kız essahtan bu ne naptın sen. Olmaz bu
Zatin arada kalan dayagı yermiş ben sana hiç kıyarmıyım çiçemmmmm
Aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
smy le limonade yi karıştıracak kadar olmadım ben dahaHe valla kim kimdi unuttum hafızam zatin iyi degil Smy le limonade yi karıştırıyodum şimdi hepten karıştı
Üzüm üzüme baka baka kararır az kaldı demekkismy le limonade yi karıştıracak kadar olmadım ben daha
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inş kuzum bana ve benim gibilere dua ediyorsun demi unutma sakın duaya çok ihtiyacım var biliyosun birde yeni gelen arkadaşımız ama benim 2yıldır arkadaşım olanGamzemdwf da dualarını eksik etme kuzum
Aslinda facede gruplar var guzel bilgiler veriyorlar bence ordan takip yapabilirsin canimBen onun kitabını okuyup başlayacaktım burda bulamadım kaldı öyle kaptanım da karatay öneriyor ama nedir necidir hiç bir fikrim yok karatay menüsüyle
Gunaydin kizlar benim oglana zaditen surup verdi baya azaldi oksuruk hem uyutuyorda deliksizBenim kızda öksürüyo bugün götürdüm ilaç verdi bogazımm acımıyor diyo ama şimdi yatıyo öksürükte yatamıyorum diye bilirim gazeteye kolonya döküp sırtına ve göğsüne koydum başınıda yüksek tuttum nasıl kesilir bu öksürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?