O neydi gıııııı o nasıl bir benzetme öyleAğzımın içini bulaşık süngeriyle yıkamışım gibi oluyor fazlasını istesemde yıyememm
Nece konuşuyon kız hiç bişey anlamadım ssvd ne demek olaya fransız kaldım valla meraktan çatlarım
De hele o nee
Evet onun kısaltması sanırımSezeryan sonrası vajinal doğum sanırım
Şu an benim ki de öksürükten uyumuyorBenim kızda öksürüyo bugün götürdüm ilaç verdi bogazımm acımıyor diyo ama şimdi yatıyo öksürükte yatamıyorum diye bilirim gazeteye kolonya döküp sırtına ve göğsüne koydum başınıda yüksek tuttum nasıl kesilir bu öksürük
Aynen öyle ama telle ovmuş gibiO neydi gıııııı o nasıl bir benzetme öyle
Uyuyo ama uykuda öksürük çok fazlaŞu an benim ki de öksürükten uyumuyor
Benimkinin de uykusu var uyuyor ama öksürükten uykusu açılıyor göğsüne biraz zeytinyağ sürdüm inşallah bi işe yarar .Uyuyo ama uykuda öksürük çok fazla
Evet onun kısaltması sanırım
Nasılsın kuzum nasıl gidiyo gebelik cinsiyet bekli oldumu seninle aramız çok azdı varmı gelişmeler
Aminnnn kuzummm aminnBenimkinin de uykusu var uyuyor ama öksürükten uykusu açılıyor göğsüne biraz zeytinyağ sürdüm inşallah bi işe yarar .
Fikri olan varsa denemeye hazırım .
asya_01
Seni çok tanımıyorum.ama mesajların yüreğimi dağlıyor dua ediyorum .
Allahım elden ayağa koymasın acı çektirmesin şifalar versin inşallah . Sana da güç kuvvet versin .
Dünya böyle yalan işte allahım kapılıp gidenlerden eylemesin
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inş kuzum bana ve benim gibilere dua ediyorsun demi unutma sakın duaya çok ihtiyacım var biliyosun birde yeni gelen arkadaşımız ama benim 2yıldır arkadaşım olanÇok şükür hamilelik güzel geçiyor bi sıkıntım yok henüz cinsiyeti öğrenemedik
Bu mu çiçemmm dedigin menüilk gun benim icin zor geciyr dolapta tatlılar çekmecede çikolatalar ve ben ....
yemedim ınş yemiycem şu bi haftayı anlatsam gerisi çorap söküğü ınş
sabah
40gr suzme peynir
1haslamis yumurta
4 zeytin domates salatalık 1 avuç kayısı çekirdeği
ara
1 elma 1 avuç kayısı çekirdeği
öğlen
tavuk sote salata
ara
1 kase yogurt
akşam
1 kase corba
Lemonadenin miydi acaba. Akşam yulaf elma falan yemişti.Ya ben az önce bir menü okudum ama şimdi bulamıyorum . Yumurta öğünde sadece elma falan vardı
O arkadaş neden öyle yapmış acaba çok merak ettim detokstamı ki
Nerdeki orda tuhaflıkDedim ya yasoffty onu menüsü
soffty dedi: ↑Nerdeki orda tuhaflık
Anladım da gulenyuzumsunsen in bahsettiğini diyorum ben ne alaka bununla. Gayet normal bir menü bu.soffty dedi: ↑
ilk gun benim icin zor geciyr dolapta tatlılar çekmecede çikolatalar ve ben ....
yemedim ınş yemiycem şu bi haftayı anlatsam gerisi çorap söküğü ınş
sabah
40gr suzme peynir
1haslamis yumurta
4 zeytin domates salatalık 1 avuç kayısı çekirdeği
ara
1 elma 1 avuç kayısı çekirdeği
öğlen
tavuk sote salata
ara
1 kase yogurt
akşam
1 kase corba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?