Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar yarından itibaren süt detoksuna başlıyorum vücuda bi şok etkisi lazım haftaya cumaya kadar devam edicem 3kez yapmıştım sadece perşembe günleri cumaya hazırlık olsun diye 900 gr veriyordum 1 günde o yüzden yarın başlıyorum bu sefer 1hafta sürecek inş aynı etki eder ve haftaya cumaya bireysel birinci olurum Allahım inş Allah bi mucize olsun eski günlerime dönim ben böyle degildim

Uyuyo ama uykuda öksürük çok fazla
Benimkinin de uykusu var uyuyor ama öksürükten uykusu açılıyor göğsüne biraz zeytinyağ sürdüm inşallah bi işe yarar .
Fikri olan varsa denemeye hazırım .

asya_01
Seni çok tanımıyorum.ama mesajların yüreğimi dağlıyor dua ediyorum .
Allahım elden ayağa koymasın acı çektirmesin şifalar versin inşallah . Sana da güç kuvvet versin .
Dünya böyle yalan işte allahım kapılıp gidenlerden eylemesin

Aminnnn kuzummm aminn

Ya ben az önce bir menü okudum ama şimdi bulamıyorum . Yumurta öğünde sadece elma falan vardı
O arkadaş neden öyle yapmış acaba çok merak ettim detokstamı ki

Çok şükür hamilelik güzel geçiyor bi sıkıntım yok henüz cinsiyeti öğrenemedik
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inş kuzum bana ve benim gibilere dua ediyorsun demi unutma sakın duaya çok ihtiyacım var biliyosun birde yeni gelen arkadaşımız ama benim 2yıldır arkadaşım olan Gamzemdwf da dualarını eksik etme kuzum

Bu mu çiçemmm dedigin menü

Nerdeki orda tuhaflık
soffty dedi:
ilk gun benim icin zor geciyr dolapta tatlılar çekmecede çikolatalar ve ben ....
yemedim ınş yemiycem şu bi haftayı anlatsam gerisi çorap söküğü ınş
sabah
40gr suzme peynir
1haslamis yumurta
4 zeytin domates salatalık 1 avuç kayısı çekirdeği
ara
1 elma 1 avuç kayısı çekirdeği
öğlen
tavuk sote salata
ara
1 kase yogurt
akşam
1 kase corba

Anladım da gulenyuzumsunsen in bahsettiğini diyorum ben ne alaka bununla. Gayet normal bir menü bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…