- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
O zaman kişi sayısına bölünüyor sanırım canımBenim eski takım 4kişiydi geçen haftalarda baktım % leri bizden yüksek demek ne kadar çok yarışmacı olursa % o kadar düşüyor
Tamam dikkat ediyoruz, börekler yemiyoruz benim gibiYok korkma canım
Ağzımıza giren her lokma yemeğe bi ısırık hamur işi bi kaşık makarna pirince dikkat ediyorUz tamam mı
AynenTamam dikkat ediyoruz, börekler yemiyoruz benim gibi
Tamam
Yok korkma canım
Ağzımıza giren her lokma yemeğe bi ısırık hamur işi bi kaşık makarna pirince dikkat ediyorUz tamam mı
Bi sorun mu var canın sıkıldı sanki
bide benim tartı değişti napalım
Yok yorgunluk ve uykusuzluk var 4 gündür kötü oldum geç bildirim yapıncadaBi sorun mu var canın sıkıldı sanki
Valla kuzum kuş kadar yiyorsun menülerini gördük sporunda kuvvetli ama bi kırılma noktası vardır herkesin senin biraz erken başladı ama gideceğinden eminim bu haftada öyle olursa git bi degerlerine baktırır olmazmı
Olur öyle şeyler canım napalım sıkma canınıYok yorgunluk ve uykusuzluk var 4 gündür kötü oldum geç bildirim yapıncada
Sagol canimOlur öyle şeyler canım napalım sıkma canını
Benimde gözüm listede hep...Açık ara şuan 1.yiz diger takımların bazıları paylaşmamış 9.takımdan korkuyordum ama biz öndeyiz
3.takımdan biri 3kilo artı gelmiş takım yerle bir yazık ya o kadar emek çöpeBenimde gözüm listede hep...
Biz yüzde biri alalımda gerisi kısmet inşallah önümüzdeki hafta da olalım kızlar
Bugün den asılalım
Oluyor ya herkes verir kiloları inşallah3.takımdan biri 3kilo artı gelmiş takım yerle bir yazık ya o kadar emek çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?