- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Oh ne güzel o zamanAnladım maksadını canım. Toparlanmaya ihtiyacım var. Sporu çok boşladım. Bugün biraz yaptım gerçi ama.
Himmm puan durumunu atlamisim canim sagol tekrar okudum metniÖyle deme biz yarışcaz ki puanımız artsın
Seslenmeyeyim dedim ama duramadımKızlar protein diyeti süper bişey
Tavsiye ederim tam perşembe lik
Sen yaptın mı canım nasıl oluyor sıfır karbonhidrat mi?Kızlar protein diyeti süper bişey
Hangisi yapalim soyledeKızlar protein diyeti süper bişey
Sen yaptın mı canım nasıl oluyor sıfır karbonhidrat mi?
Yok sayilmiyorrr aksamlari cocuklar firsat verdikce leslie yapiyorum 5 mile diye baslayan bir videosu baya terletiyor zorluyorins vereceğiz bu kiloları ve birunci olacagiz ilk defa bi diyete başladığım da açlık krizlerine girmiyorum herhalde depolarım dolu şimdilik idare ediyorum tek sorunum spor pazar alışverişine gitmek spor sayilirmiacep...onca eşyayı 3 kat yukarı taşıyacam iyi efor harcarım haa...
Kırılsın artıkk çok sıkılıyorum bu durumaValla kuzum kuş kadar yiyorsun menülerini gördük sporunda kuvvetli ama bi kırılma noktası vardır herkesin senin biraz erken başladı ama gideceğinden eminim bu haftada öyle olursa git bi degerlerine baktırır olmazmı
Benim yerimde olsan ne yaparsın kuzum verdim geri aldım tekrar verdim şimdi sabit tık yok sabırKırılsın artıkk çok sıkılıyorum bu duruma
ne kadar surede 81 e dustun canim.birde neler yedin bilmiyorum dunki menun neydi.Kırılsın artıkk çok sıkılıyorum bu duruma
Allah razı olsun canım. Şu an en çok ihtiyacım olan şey dua.Rabbim çektirmesin kadın son 4 aydır mahfoldu. İnsanın yüreği dayanmıyor onu öyle görmeye ama elden bişey gelmiyorBenimkinin de uykusu var uyuyor ama öksürükten uykusu açılıyor göğsüne biraz zeytinyağ sürdüm inşallah bi işe yarar .
Fikri olan varsa denemeye hazırım .
asya_01
Seni çok tanımıyorum.ama mesajların yüreğimi dağlıyor dua ediyorum .
Allahım elden ayağa koymasın acı çektirmesin şifalar versin inşallah . Sana da güç kuvvet versin .
Dünya böyle yalan işte allahım kapılıp gidenlerden eylemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?