- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Ben spora kalktım leslie 3mil yapıcam akşamda 40dk cardioKizlar ben bitaz spor yapayim sonrada dus alip gelirim
Kaptanim benim icin koydugun hedefi gecicem insallah pembis gruptakiler biz birinci olalim
Bugunku menum yarin tatil ya yaznak icin gec kalmim diye simdiden ysziyorum
Sabah haslama karnabahar bir kase bi tatli kasigi zeytin yagi migdem bulandi sonra bir kucuk parca ekmek yedim
Ara iki kucuk kivi
Oglen bir kase bulgur pilavi bir litre suya ayran
Aksam balik iki kepce sebze corbasi bir kase salata bir tatli kasigi zeytin yagi
İnşallah birinci oluruz canımHarikasın canım bence de bu hafta birinci biziz peki grubun birincisi kim
Kozalakperisi ne dedim pembelerinİnşallah birinci oluruz canım
Grubun derken bizim takım içinde mi diyorsun
Şimdi renkli gruplarımızda oldu ya birden aklım karıştı..
Sen iyisin demi bu arada.. menü paylaşımın baya eksikti sanki bi sorun yok demi canım
Canım ben sizin elinize su dökemem. Bu nasıl bir grup olmuş anam..
Tebrikler canım bı gittin güzel geldin
Ahh. Kafam acıdı. Nasıl bir taştı bu anam.
Kalakalmak az bence, +Lara doğru gidiyorum. Memeyi azalttikca gece uykuları için düzene girdi, tartıdan sonraya sarkti emmesi. Haftaya sabah memesini de keseceğim. Acaba süt nasıl çekilecek..florence_N
Sen baya koşuşturmacadasın çocuklarla ama bu hafta biraz bitki çayı detoks suları falan mı yapsan canım menülerinde kaçamak falan Yok ama kalakaldın öyle ..
acaba öyle çaylar sular mı denesen bu hafta.
İnşallah canım72 direncimdi kırıldı gerisi gelecek inşallah canım
Canım seninle aynı gruba düştük
Çok iyi oldu
Bu hafta da bana ponpon sallarız belki
Vereceğimiz hedef kilolara göre belirledim elimize su dökme kız kilo ver yeterCanım ben sizin elinize su dökemem. Bu nasıl bir grup olmuş anam..
A aaa taş Yok taşAhh. Kafam acıdı. Nasıl bir taştı bu anam.
Anladım maksadını canım. Toparlanmaya ihtiyacım var. Sporu çok boşladım. Bugün biraz yaptım gerçi ama.A aaa taş Yok taşben seni toplayım diye dedim
63.4 azmikiz zaten kac kilosun ne detoksu
Valla pembisler olsunda ben hangi grup arkadasim birinci olsa kendim olmus gibi sevinirim sekerim tum gruplara basarilarHarikasın canım bence de bu hafta birinci biziz peki grubun birincisi kim
Öyle deme biz yarışcaz ki puanımız artsınValla pembisler olsunda ben hangi grup arkadasim birinci olsa kendim olmus gibi sevinirim sekerim tum gruplara basarilar
ins vereceğiz bu kiloları ve birunci olacagiz ilk defa bi diyete başladığım da açlık krizlerine girmiyorum herhalde depolarım dolu şimdilik idare ediyorum tek sorunum spor pazar alışverişine gitmek spor sayilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?