Aminnnnnnnnnnnn darısı başımıza inşAllahDikkat et allaha emanet olun ikinizde sağ salim kucağına al inşallah
Dikkat et allaha emanet olun ikinizde sağ salim kucağına al inşallah
Hamıleyken dengeli beslenırım yürüyüş yaparım tekrar bu pis kiloları almak istemem abla fazla 3 -5 kilo olsa sakıncası yok hemen verırım ama 10 20 30 kılo fazla istemıyommGamzemdwf önce kilo verelim sonra hamiş kalalım sonra yine gelir burda diyete devam ederiz beraber kuzum
Hayırlısıyla hayırlı zamanda inşalahhhhGamzemdwf önce kilo verelim sonra hamiş kalalım sonra yine gelir burda diyete devam ederiz beraber kuzum
Benimde gözüm korkuyo biliyormusun hamile oldugumu ögrendim direk ekmege saldırdım çok özlemişim tabi bana 1.5ayda 3kilo olarak hemen geri döndü şimdi daha temkinli olurum sen beni dürt ben seniHamıleyken dengeli beslenırım yürüyüş yaparım tekrar bu pis kiloları almak istemem abla fazla 3 -5 kilo olsa sakıncası yok hemen verırım ama 10 20 30 kılo fazla istemıyomm
Amin inş herşeyin hayırlısı hepimiz içinHayırlısıyla hayırlı zamanda inşalahhhh
Bütün gün dürtüyom abla sıkıntı yok görüntülü ararımBenimde gözüm korkuyo biliyormusun hamile oldugumu ögrendim direk ekmege saldırdım çok özlemişim tabi bana 1.5ayda 3kilo olarak hemen geri döndü şimdi daha temkinli olurum sen beni dürt ben seni
Yaz lütfen ni dmek spor yok sarkıcak derin bakBugün spor yok az bacak çalışim birazda mekik çekim ama listeye yazmim
Rabbim yokluğunu göstermesin kuzum benim no sıkıntı 7/24açıgım sanaBütün gün dürtüyom abla sıkıntı yok görüntülü ararım
İyi geceler canım benimBen yatiyorum herkese iyi geceler yarin insallah herkesten guzel sonuclar gelir
ilk hamileligimde 10 kilo ikincisinde 12 kilo üçüncü de 9 kilo aldım hep doğumdan sonra verdim ama sonrasinda aldimHamıleyken dengeli beslenırım yürüyüş yaparım tekrar bu pis kiloları almak istemem abla fazla 3 -5 kilo olsa sakıncası yok hemen verırım ama 10 20 30 kılo fazla istemıyomm
Yirim seni şapşikRabbim yokluğunu göstermesin kuzum benim no sıkıntı 7/24açıgım sana
Çok almamışsın ıyı amailk hamileligimde 10 kilo ikincisinde 12 kilo üçüncü de 9 kilo aldım hep doğumdan sonra verdim ama sonrasinda aldim
Kız onu nasıl başardın sorması ayıp hamileyken aldın Anladım da sonrasında nasıl verip geri aldın çok çaba gerek sen kaç kilosun şuan bacıilk hamileligimde 10 kilo ikincisinde 12 kilo üçüncü de 9 kilo aldım hep doğumdan sonra verdim ama sonrasinda aldim
bende anlamadim ama abur cubur ve hamur isi diyeyim buraya 70.8 le basladim yarin bakarsin kilomaKız onu nasıl başardın sorması ayıp hamileyken aldın Anladım da sonrasında nasıl verip geri aldın çok çaba gerek sen kaç kilosun şuan bacı
Boy kaçtıbende anlamadim ama abur cubur ve hamur isi diyeyim buraya 70.8 le basladim yarin bakarsin kiloma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?