Ben de eksilerdeyim ama kaptabin hedefine ulasamayabilrmcanım regl oldum şimdi ınş yarini etkilemez eksilerdeyim ama bakalim yarin ne cikacak
yaa kıymam geçmiş olsun dikkat et kendineYok daha belli olmadı cnm biraz sıkıntılıyım bu aralar çok kanamam oldu bi gece hastanede yattım falan düşük tehlikem varmış yatıyom evde devamlı
Yok cnm ya detox falan degil benimki is yerinde yemek.olayi yok bizim yanimda sut goturdum oglen icin pratik ve tok tuttu hep yapmayi planliyorum ogle icin.sabahlari da acikmiyorum sadece bseyler yemek olsun diye hurma yiyorum kahvaltida o da pratik oluyor.benom için irade ve nefis aksam basliyorrr hem acikmis oluyorum hem evde imkan varCikmayan candan umit kesilmez cnm sende mi detox yaptin menu az gibi
Benimde is yerinde bi kadina yemek yaptiriyorlar ama ben katilmiyorum hep birlijte oturunca masaya sohbetle nekadar yedigini farketmiyorsun bende odama cekilip evden ne goturduysem artikYok cnm ya detox falan degil benimki is yerinde yemek.olayi yok bizim yanimda sut goturdum oglen icin pratik ve tok tuttu hep yapmayi planliyorum ogle icin.sabahlari da acikmiyorum sadece bseyler yemek olsun diye hurma yiyorum kahvaltida o da pratik oluyor.benom için irade ve nefis aksam basliyorrr hem acikmis oluyorum hem evde imkan var
Canım sabah ve öğlen az yersen akşama çok açılıp saldirirsin bence sabah için en azından yulaf meyve süt falan götür. Öğlende yapabilirsin hem sağlık hem tok tutarYok cnm ya detox falan degil benimki is yerinde yemek.olayi yok bizim yanimda sut goturdum oglen icin pratik ve tok tuttu hep yapmayi planliyorum ogle icin.sabahlari da acikmiyorum sadece bseyler yemek olsun diye hurma yiyorum kahvaltida o da pratik oluyor.benom için irade ve nefis aksam basliyorrr hem acikmis oluyorum hem evde imkan var
Yazın temizleyip dilip derin dondurucuya atıyorum canım.Kuru biber kavurmasımııııı
Gitmek istemedim ki. Mecbur kaldım biraz. Burdan da çıkıp başka takım gezmiyim dedimvorones canım zaten 7. Takımda arkadaşların varmış oraya gitmek istiyormussun. Keşke kimseye birsey demeden gitseydin iyiydi. Sana bol şans
Progestan kullanıyo musun benim komşum da seninle beraber gebelik ayınız onunda tehlikesi vardı 2gğn hastanede ilaç serum tedavisi oldu şimdi gayet iyi kuzum sende dikkat etYok daha belli olmadı cnm biraz sıkıntılıyım bu aralar çok kanamam oldu bi gece hastanede yattım falan düşük tehlikem varmış yatıyom evde devamlı
yaa kıymam geçmiş olsun dikkat et kendine
Evet duruma gore en saglikli bana zarari olmayacak sekolde ayarlamaya calisiyorum cnm.zaman zaman senin dedidigin gibi yapiyorum ama dedigim gibi sabahlari cok yogun calistgm.icin aciktigimi anlamadan aksam.oluyor zaten gunler kisa ogunleri de kesinlikle atlamiyorum yiyorum .fakat aksam yemekleri sabah yesem de yemesem de hep acimzaten diyete baslamadan once kilo almama sebep onlardiCanım sabah ve öğlen az yersen akşama çok açılıp saldirirsin bence sabah için en azından yulaf meyve süt falan götür. Öğlende yapabilirsin hem sağlık hem tok tutarbende sabahları evden götürüyorum kahvaltımi akşamdan ya TB ekmeğe sandviç yada peynir zeytin yeşillik götürüyorum tavsiye ederim tatlım öğlende evde varsa yemek götürüyorum yanımda. Şirkette yemek çıkıyor ama sevmiyorum
Progestan kullanıyo musun benim komşum da seninle beraber gebelik ayınız onunda tehlikesi vardı 2gğn hastanede ilaç serum tedavisi oldu şimdi gayet iyi kuzum sende dikkat et
Geçmiş olsun canımŞimdiye kadar tehlikem yoktu cnm hafta sonu temizlik yapmıştım dolap falan sildim zorladım biraz sanırım ondan olmuş olabilir doktor verdi şimdi bende kullanmaya başladım progestan
Dikkat et allaha emanet olun ikinizde sağ salim kucağına al inşallahŞimdiye kadar tehlikem yoktu cnm hafta sonu temizlik yapmıştım dolap falan sildim zorladım biraz sanırım ondan olmuş olabilir doktor verdi şimdi bende kullanmaya başladım progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?